Allah’a havale etmek çözüm mü

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.972
3.745
333
Canım yanıyor ,bana ve aileme binbir hakaret eden bir insanı Allah’a havale ettim ama hala canım yanıyor ,Rabbim Afetsin asla adaletinden şüphem yok ama unutamıyorum yaptığı yanına kar kaldı lütfen akıl verin

Kalmıyor ya. Benim bir konum var profilimden bakabilirsiniz. Annem kanser hastası, amcam annemi evden kovdu, bana anneme neler neler dedi. Birkaç ay sonra kanserin tüm vücuduna yayıldığını öğrendik şu an felç, durumu da çok kötü. Ha yine üzülüyorum ben salak biriyim ama yanlarına kalmadığına inanıyorum artık.

Kalmıyor ya. Benim bir konum var profilimden bakabilirsiniz. Annem kanser hastası, amcam annemi evden kovdu, bana anneme neler neler dedi. Birkaç ay sonra kanserin tüm vücuduna yayıldığını öğrendik şu an felç, durumu da çok kötü. Ha yine üzülüyorum ben salak biriyim ama yanlarına kalmadığına inanıyorum artık.
Amcanız da mı kanser oldu

Canım yanıyor ,bana ve aileme binbir hakaret eden bir insanı Allah’a havale ettim ama hala canım yanıyor ,Rabbim Afetsin asla adaletinden şüphem yok ama unutamıyorum yaptığı yanına kar kaldı lütfen akıl verin
Beddua etmeyin.Dua edin.Bosverin Allah büyüktür.

Evet çözülür ama tamamen onu beyninde serbest bırakırsan çözülür . 2 haftadır 3 kere Allah’a havale ettiklerim belalarını buldular çok şükür 🙏

Çözüm olabilir ama sizde olmamış belli ki. Allah'a havale etmenin özünde kendini bilememek, akışına bırakmak var

Ben de o durumdayım ama gayet mutlu mesutlar.

Bilmiyorum
Bile isteye hata yapanlar,kul hakkı yiyenler,çalanlar çırpanlar hep mutlu mesut sağlıklı takılıyor görüyorum. En azından benim çevremdekiler öyle.
Allah büyüktür derim,Allaha havale ederim o ayrı tabii.
Öyle dört ayak üstüne düşüyor onlar Rabbim o kadını bin beter etsin ne diyim

Allah’a havale edip unutmak gerek bence. Sürekli kafayı takıp “Niye bir şey olmuyor hani ilahi adalet” diye düşünmemek lazım. Ben bana haksızlık yapan canımı yakan herkesi Allah’a havale ettim, sonradan ben çoktan unutmuşken bana yaşattıklarının aynılarını yaşadıklarının haberleri geldi.

Benim beddualarimin hep yan tesiri oluyor. Hiç tutmuyor. Hepsi dört dörtlük oldu. Ahi tutan arkadaşlar ayrı bir ritueli var mı bu olayın?

Hakkınızı helâl edin, ben de okuyunca bir kahkaha attım. Yaşarken çok üzücü olduğunu biliyorum tabii...
Ama şunu söyleyeyim, bu şahane mizah duygusuyla, her halükârda ayakta kalırsınız siz.
Herşey gönlünüzce olsun.

Bi yerde okumuştum ; size iftira ettiklerinde, hakkiniz yendiğinde, içiniz acıdığında, çok gönülden istediğiniz bir dileği isteyin Allah'tan kabul oluyor diye.Cok büyük bir enerji açığa çıkıyormuş çünkü o anda. Aklıma geldi yazdım.Ben de Allah a havale ediyorum o tip insanları.Ilahi adalet yavaş olabilir ama aslaa şaşmaz..

Back
X