- 28 Şubat 2014
- 3.972
- 3.745
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amcanız da mı kanser olduKalmıyor ya. Benim bir konum var profilimden bakabilirsiniz. Annem kanser hastası, amcam annemi evden kovdu, bana anneme neler neler dedi. Birkaç ay sonra kanserin tüm vücuduna yayıldığını öğrendik şu an felç, durumu da çok kötü. Ha yine üzülüyorum ben salak biriyim ama yanlarına kalmadığına inanıyorum artık.
Evet beyninden böbreğine akciğerine her yerini sarmış.Amcanız da mı kanser oldu
Beddua etmeyin.Dua edin.Bosverin Allah büyüktür.Canım yanıyor ,bana ve aileme binbir hakaret eden bir insanı Allah’a havale ettim ama hala canım yanıyor ,Rabbim Afetsin asla adaletinden şüphem yok ama unutamıyorum yaptığı yanına kar kaldı lütfen akıl verin
Konuyu bulamadım ama böyle örnekler bende görüyorum ama bilmiyorum üzülüyorumEvet beyninden böbreğine akciğerine her yerini sarmış.
O çirkef kadın beddua etmiş ve binbir hakaret onca insanın arasında rezil kadınBeddua etmeyin.Dua edin.Bosverin Allah büyüktür.
Var beddua etmeyip tamamen beyinden bitirirseniz fayda görürsünüzBenim beddualarimin hep yan tesiri oluyor. Hiç tutmuyor. Hepsi dört dörtlük oldu. Ahi tutan arkadaşlar ayrı bir ritueli var mı bu olayın?
Ben de o durumdayım ama gayet mutlu mesutlar.Canım yanıyor ,bana ve aileme binbir hakaret eden bir insanı Allah’a havale ettim ama hala canım yanıyor ,Rabbim Afetsin asla adaletinden şüphem yok ama unutamıyorum yaptığı yanına kar kaldı lütfen akıl verin
İstemsiz güldüm , bu daha da üzer insanıBenim beddualarimin hep yan tesiri oluyor. Hiç tutmuyor. Hepsi dört dörtlük oldu. Ahi tutan arkadaşlar ayrı bir ritueli var mı bu olayın?
Öyle dört ayak üstüne düşüyor onlar Rabbim o kadını bin beter etsin ne diyimBilmiyorum
Bile isteye hata yapanlar,kul hakkı yiyenler,çalanlar çırpanlar hep mutlu mesut sağlıklı takılıyor görüyorum. En azından benim çevremdekiler öyle.
Allah büyüktür derim,Allaha havale ederim o ayrı tabii.
Benim beddualarimin hep yan tesiri oluyor. Hiç tutmuyor. Hepsi dört dörtlük oldu. Ahi tutan arkadaşlar ayrı bir ritueli var mı bu olayın?