• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım al canımı kurtulayım..

Hic birinden ayrilmak icin aylarca hatta senelerce ugrastiniz mi? Mantikli mantiksiz butun gerekcelerinizi sundugunuz halde karsinizdaki sizi asla dinlemeyip/umursamayip sirf kendi istedigi olsun diye ayrilmamakta diretti mi? Her gun her dakika kendini acindirip ne kadar cok sevdiginden ayrilinca yasayamayacagindan sizsiz yapamayacagindan bahsedip bütün enerjinizi emdi mi? Bunlari yaşamadiysaniz dediklerimi acimasiz bulmaniz cok normal.

Herkes ayni seyi farkli derinliklerde yasayabilir ama bunu karsisindaki insanin hayatindan calarak ruhunu emerek yapamaz. İnsanlar sevebilir sonrasinda ayrilabilir, baska birine asik olabilir ya da sebepsiz soguyabilir. İstedigi zaman iliskiyi sonlandirma hakki var degil mi? Bes cocukla ortada kalmiş gibi muamele gostermeye gerek yok.
Belliki size bencil gelmişim.. Peki o aylarca dönsün diye uğraştığım ama uğraşmayıbıraktığımda binbir türlü pişmanlıkla, gözyaşıyla yeniden gelip bir yıl sonra ben yine yapamıyorum demek daha bencilce değil mi?.. Kabul etmeseydin hata sende mi olacak cevabınız? Haklısınız, orada da haklısınız. İnsan işte, hayır seven insan, nasıl da aptal ve kör oluyor.. Nasıl da inanmak istemiyor.. Ben asla bu koşturmalarım, ısrarlarım doğru demiyorum.. Hadi bana dön diye de değil aslında çabam. Sanıyorsunuz ki benden doğru düzgün bir şekilde ayrıldı. Ben de yapıştım, musallat oldum. Sizce de bana bir açıklama borçlu değil mi? Ya açıklama da yapmasın.. Ama kötü davranmak ve hak ettiğimi düşünmek yerine ikimci defa ben bu kıza bu enkazı yaşatıyorum mahcup olmam lazım demesi geekmez mi? Hepsiyle beraber onun peşinden gitmemeyi dilerdim. İçimdeki öfkeye, kırgınlığa yenik düşüyorum defalarca. İnsan yıllarını paylaştığı bir insana bu kadar iğrenç hissettirmesin ya.

Hic birinden ayrilmak icin aylarca hatta senelerce ugrastiniz mi? Mantikli mantiksiz butun gerekcelerinizi sundugunuz halde karsinizdaki sizi asla dinlemeyip/umursamayip sirf kendi istedigi olsun diye ayrilmamakta diretti mi? Her gun her dakika kendini acindirip ne kadar cok sevdiginden ayrilinca yasayamayacagindan sizsiz yapamayacagindan bahsedip bütün enerjinizi emdi mi? Bunlari yaşamadiysaniz dediklerimi acimasiz bulmaniz cok normal.

Herkes ayni seyi farkli derinliklerde yasayabilir ama bunu karsisindaki insanin hayatindan calarak ruhunu emerek yapamaz. İnsanlar sevebilir sonrasinda ayrilabilir, baska birine asik olabilir ya da sebepsiz soguyabilir. İstedigi zaman iliskiyi sonlandirma hakki var degil mi? Bes cocukla ortada kalmiş gibi muamele gostermeye gerek yok.

Konu Sahibi aile ilişkileri sorunlu,tacize uğramıs, ailesi tarafından sokağa atılmış biri.
Herkes sizin kadar olgun tepkiler vermek zorunda değil.
Karşı taraf bir kere terketmis sonra tekrar dönmüs. Psikolojisi hassas insanlar kimsenin oyuncağı değil. Öyle istediğim zaman giderim istediğim zaman gelirim denilecek bir durum yok ortada.
Egolarini yaralı bir kız üzerinde tatmin eden serefsizin en ufak bir empatiye hakkı yoktur.

Belliki size bencil gelmişim.. Peki o aylarca dönsün diye uğraştığım ama uğraşmayıbıraktığımda binbir türlü pişmanlıkla, gözyaşıyla yeniden gelip bir yıl sonra ben yine yapamıyorum demek daha bencilce değil mi?.. Kabul etmeseydin hata sende mi olacak cevabınız? Haklısınız, orada da haklısınız. İnsan işte, hayır seven insan, nasıl da aptal ve kör oluyor.. Nasıl da inanmak istemiyor.. Ben asla bu koşturmalarım, ısrarlarım doğru demiyorum.. Hadi bana dön diye de değil aslında çabam. Sanıyorsunuz ki benden doğru düzgün bir şekilde ayrıldı. Ben de yapıştım, musallat oldum. Sizce de bana bir açıklama borçlu değil mi? Ya açıklama da yapmasın.. Ama kötü davranmak ve hak ettiğimi düşünmek yerine ikimci defa ben bu kıza bu enkazı yaşatıyorum mahcup olmam lazım demesi geekmez mi? Hepsiyle beraber onun peşinden gitmemeyi dilerdim. İçimdeki öfkeye, kırgınlığa yenik düşüyorum defalarca. İnsan yıllarını paylaştığı bir insana bu kadar iğrenç hissettirmesin ya.
Cankus haklisin ofkende . Ama en zor kısmını atlattin. Bundan sonra hergün kurtuluşa biraz daha yaklaşma vakti . Evet zaman gelecek yine canın aciyacak, unutamam diyeceksin belki unutmayacaksin ama inan çok çok daha iyi hissedeceksin. dediğim gibi zor kısmı atlattin hadi geçmiş olsun =)

Cankus haklisin ofkende . Ama en zor kısmını atlattin. Bundan sonra hergün kurtuluşa biraz daha yaklaşma vakti . Evet zaman gelecek yine canın aciyacak, unutamam diyeceksin belki unutmayacaksin ama inan çok çok daha iyi hissedeceksin. dediğim gibi zor kısmı atlattin hadi geçmiş olsun =)
Teşekkür ederiiiiim :) inşallah öyledir, daha da iyi olurum.

Ayriyken yapamamis bi sans daha vermiş ama yine olmamiş. Ne senle ne sensiz demis bir daha denemiş. Bakin olaylara cok negatif taraftan cok farkli bakiyorsunuz.
Siz ayrilirken adama ne dediniz hic bilmiyorum, buraya yazdiklariniz cercevesinde davrandiysaniz korkmuştur, iyi konusmaya guzel vedalasmaya korkmustur. Yanlis anlamayin beni sadece orneklendirerek anlatiyorum. Benim de 4 yillik iliskim vardi yapamadim olmadi sogudum ayrilmak istedim, guzellikle denedim olmadi. Her gun sayfalarca mesajlar cevapsiz cagrilarla yattim kalktim. Aylarca denedim aylarca guzellikle aman dedim kirmayim senelerimiz gecti kalp kirmadan bitsin. Olmadi olmadi olmadi guzellikle konustukca olmadi hep bi umut var sandi birakmadi pesimi. Sonra cirkinlestim daha da cirkinlestim dusunmedigim seyler soyledim ya da aciklama yapmaktan vazgectim. Hakaret ettim hastasin dedim tedavi ol dedim dedim de dedim. Ben istemez miydim guzel ayrilmak arada bir hal hatir sormak.
3 sene oldu ayrilali isterdim yolda karsilasinca bi selam verip nasilsin demek ya da oturup bi kahve icmek. Ama mjmkun degil ilk gulumsememde yine kurtaramam pacayi.
Bu yuzden diyorum iste bu tavirlarinizdan dolayi suan bu yasadiklariniz.

Adam kendisi hasta ve bencil öncelikle bunu yaz kuzum kafana! edepsiz herif bir de seni suçlayip karaliyor.Hicbirseyi sorgulayip kendini yiyip bitirme bu ruh hastasi icin.Amaci belliymiş tamam.Şimdi sen onun suclu ve adi.pisligin teki oldugunu kabul et oldumu! olmesi gereken biri varsa odur! birak o gebersin sen güzel canina ne kiyacan o serseri firlama icin? Unutma sen guzelsin sen iyisi akillisi ve çoook degerlisin tatlim.. Ondan baskalari da var hayatta bunuda aklina yaz.1 tane şansin vardi o da tutmadi gibi davranmana hiç gerek yokkk! aglamayi sizlanmayi birakkk. işine gücune okuluna saril.cici elbiselerini giy yap makyajini taptaze güzelce.çik.ortaya! musmutlu haline o köpek olur emin ol. Hıcbir erkek dön mutsuzum diyen kiza geri dönmez. Ama.mutlu olanina koşa koşa gelir. Ha onu gelsin diye yapma hicbiseyi sen.Güc güzeldir

Ayriyken yapamamis bi sans daha vermiş ama yine olmamiş. Ne senle ne sensiz demis bir daha denemiş. Bakin olaylara cok negatif taraftan cok farkli bakiyorsunuz.
Siz ayrilirken adama ne dediniz hic bilmiyorum, buraya yazdiklariniz cercevesinde davrandiysaniz korkmuştur, iyi konusmaya guzel vedalasmaya korkmustur. Yanlis anlamayin beni sadece orneklendirerek anlatiyorum. Benim de 4 yillik iliskim vardi yapamadim olmadi sogudum ayrilmak istedim, guzellikle denedim olmadi. Her gun sayfalarca mesajlar cevapsiz cagrilarla yattim kalktim. Aylarca denedim aylarca guzellikle aman dedim kirmayim senelerimiz gecti kalp kirmadan bitsin. Olmadi olmadi olmadi guzellikle konustukca olmadi hep bi umut var sandi birakmadi pesimi. Sonra cirkinlestim daha da cirkinlestim dusunmedigim seyler soyledim ya da aciklama yapmaktan vazgectim. Hakaret ettim hastasin dedim tedavi ol dedim dedim de dedim. Ben istemez miydim guzel ayrilmak arada bir hal hatir sormak.
3 sene oldu ayrilali isterdim yolda karsilasinca bi selam verip nasilsin demek ya da oturup bi kahve icmek. Ama mjmkun degil ilk gulumsememde yine kurtaramam pacayi.
Bu yuzden diyorum iste bu tavirlarinizdan dolayi suan bu yasadiklariniz.
Sizi anlıyorum. Hak da veriyorum. Ama 15 ay boyunca benim neler çektiğimi, bana neler yaşattığımı bilen bir insan ne senle ne sensiz diye düşünmemeli. Demek ki kabullenemeyen, aşırı hassas, acı çeken biriyim.. Bana ikinci defa geldiğinde de ben değişmedim, rahatsız olduğun ne varsa hala bende beni bir kere daha darmadağın etme dedi.. Sözler yeminler.. Sonra yine olmadı. Hayır asla bu kadar basit olmamalı. Benden ayrılış şekli bile iğrençti onun.. Sen ayrılmayı beceremeyen saplantılı hasta birisin, yine kabul etmeyeceğimi biliyorum diyip kestirip attı. Hastanedeyken, atanamama haberimi almışken en kötüsü de iki gün önce ben seni ölsem unutamam diye mesajlar atarken bana... Afallamam çok normal. Siz baya çabalamışsınız da iyi dille o bana öyle bir çabayı layık görmedi ne yazık ki.. Ben dedim hatta güzel ayrılalım yüz yüze gelelim diye geldik yüz yüze ne dedi biliyor musunuz?.. Ben sana bakınca kıyamıyorum ki ne senle ne sensiz seni görünce vazgeçiyrum olmuyo dedi.. Paaat 20 gün sonra ben seni sevmiyorum istemiyorum. Neyim ben oyuncak mı? Be yazık ki o kadar masum değil.. Ben de değilim. Kırgınlığım çok büyük. Belki 2 yıl sonra ah kızım sen de çok zoröadım hak ettin derim. Ama şu an diyemiyorum

Adam kendisi hasta ve bencil öncelikle bunu yaz kuzum kafana! edepsiz herif bir de seni suçlayip karaliyor.Hicbirseyi sorgulayip kendini yiyip bitirme bu ruh hastasi icin.Amaci belliymiş tamam.Şimdi sen onun suclu ve adi.pisligin teki oldugunu kabul et oldumu! olmesi gereken biri varsa odur! birak o gebersin sen güzel canina ne kiyacan o serseri firlama icin? Unutma sen guzelsin sen iyisi akillisi ve çoook degerlisin tatlim.. Ondan baskalari da var hayatta bunuda aklina yaz.1 tane şansin vardi o da tutmadi gibi davranmana hiç gerek yokkk! aglamayi sizlanmayi birakkk. işine gücune okuluna saril.cici elbiselerini giy yap makyajini taptaze güzelce.çik.ortaya! musmutlu haline o köpek olur emin ol. Hıcbir erkek dön mutsuzum diyen kiza geri dönmez. Ama.mutlu olanina koşa koşa gelir. Ha onu gelsin diye yapma hicbiseyi sen.Güc güzeldir
Ay cidden sorun şu ki be .Adi pislik de diyemiyorum onun için. Yaptığı iyilikler güzel zamanlar geliyor aklıma. Tek istediğim ne öfke ne kırgınlık hiçbir şey hissetmeyeyim. Unutayım ya unutayım.

Şu an yaşadığın acının nirvanasındasın ve bu son yüksek acı, burdan sonra yavaş yavaş azalmaya başlayıp toza dönecek. Bu acının son raddesi insanı saçma sapan ruh haline sokup, saçma sapan şeyler yaptırır iyi bilirim ama emin ol geçecek.
Bana da geçecek derlerdi acı acı güler geçmez biliyorum derdim ama geçti, hemde öyle bir geçti ki esamesi okunmuyor artık.
Acını kendine zarar vermeden yaşa. Ağla, bağır, çağır at içinden. Asla içine kapanma. Hatta günlük yaz. Çok rahatlatır.
Kendi kendine ben neler yaşadım, neler gördüm bu beni yıkamaz diye beynine komut gönder.
Ölürüm, yaşayamam deme, kendini dibe çektirme. Aksine çok güçlüyüm, çok güzelim ve her şeyin en güzeline layığım de.
Emin ol toparlanıp, yeniden doğmuş gibi olacaksın.
Aşk acısının en kallavisini yaşamış biri olarak benden sana abla tavsiyesi. Geçecek.

Bir ay önce 9 aylık bebeğini kaybettim ben. Doğar doğmaz yoğun bakıma verdim.iki ay eve sağ salim dönsün diye dua ettim. Tam iyileşirken bir daha yogun bakıma verdim. Günlerce beni babasını görmeden sadece beş dj görmek için tüm geçeni gündüzümu sandalye üstünde geçirdim. Bir kez daha bana dokunmadan gözlerini görmeden kucağıma alamadan morga gönderdim. .Kocam tabutu eliyle taşıyıp kızını mezara defnetti. Sen acı gormemissin. İnşallah Allah sana evlat acısı vermez de bu haline şükretmek zorunda kalmazsin.
Başınız sağolsun Allah sabır versin inşaallah. Bende bebeğimi kaybettim 20+2 de erken doğumla:( sizinki daha zor. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Onu hakli çıkarma topla kendini. Gururu hiç sevmem ama istenmedigin yerde gururlu ol tatlım ya. Illaki suçlu arama olmuyorsa olmuyordur. Bazen bırakmak gerekir. Evlilik dışı hamile kalma riskin var ve hamile kalırsan ayrılmayacak ...
Olmek niye onuda anlamadım o mutluysa tek başına yaşamadığın ilişkide niye tek sen böylesin. Üzülüyoruz bazen çok üzülüyoruz ama hayat devam ediyor. Kullanildim diye bakarsan dahada kıymetsiz hale getireceksin kendini. Şuan su derdini kıskandım desem inanır mısın . Herkesin yükü kendine ağır. Olan olmuş toparlan. Aileni bari üzme.

Şu an yaşadığın acının nirvanasındasın ve bu son yüksek acı, burdan sonra yavaş yavaş azalmaya başlayıp toza dönecek. Bu acının son raddesi insanı saçma sapan ruh haline sokup, saçma sapan şeyler yaptırır iyi bilirim ama emin ol geçecek.
Bana da geçecek derlerdi acı acı güler geçmez biliyorum derdim ama geçti, hemde öyle bir geçti ki esamesi okunmuyor artık.
Acını kendine zarar vermeden yaşa. Ağla, bağır, çağır at içinden. Asla içine kapanma. Hatta günlük yaz. Çok rahatlatır.
Kendi kendine ben neler yaşadım, neler gördüm bu beni yıkamaz diye beynine komut gönder.
Ölürüm, yaşayamam deme, kendini dibe çektirme. Aksine çok güçlüyüm, çok güzelim ve her şeyin en güzeline layığım de.
Emin ol toparlanıp, yeniden doğmuş gibi olacaksın.
Aşk acısının en kallavisini yaşamış biri olarak benden sana abla tavsiyesi. Geçecek.
Haklısın. İnşallah bir daha saçmalamam.. Merak ediyorum sevdin mi yeniden? Güvenebildin mi

Haklısın. İnşallah bir daha saçmalamam.. Merak ediyorum sevdin mi yeniden? Güvenebildin mi

Tabi ki sevdim ve sevdiğimle evliyim şu an. O acıyı yaşadığım yaşlar tam da senin yaşlarındı o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Benim durumum senden daha vahimdi. 18 ay asker yolu bekledim. Ailem biliyordu ve istemeye gelecekleri gün bana mesaj atıp, ben teyzemin kızıyla sözleniyorum beklemeyin bu akşam bizi dedi. Ne kadar adice bir davranış olduğunu sen düşün artık.
Bak şu an bu satırları sana yazarken tebessüm ediyorum. Ne boş insanı sevip beklemişim diye. Bir gün sende bugünü hatırlayıp tebessüm edeceksin yaşadıklarına, yaptıklarına.
Ben atlattıysam herkes atlatır, herkes sever emin ol :)

Ben varya jilet bile atmıştım koluma. Allah belamı verrcek diye diye. Başkasını sevdim evlendim güvendim. Bebeğimiz için nelerden vazgeçtik birlikte:( Allah nasip etmedi. Attığım jilete o kadar pişman oldum ki bu acı ben jilet atmadan kanattı vücudumun her bir köşesini. Bazen beynim bile eridi sanki diyorum. Söylediğim bir şeyi bir kaç kere daha tekrarlıyorum. Gün gelecek öyle seveceksin ki sende pişman olacaksın. Bak eskiden olsa bu kadar büyük bir acıya dayanamaz intihar ederdim. Şimdi diyorum ki intihar edersem cehennemlik olurum ve meleğimi göremem:( :(

Tabi ki sevdim ve sevdiğimle evliyim şu an. O acıyı yaşadığım yaşlar tam da senin yaşlarındı o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Benim durumum senden daha vahimdi. 18 ay asker yolu bekledim. Ailem biliyordu ve istemeye gelecekleri gün bana mesaj atıp, ben teyzemin kızıyla sözleniyorum beklemeyin bu akşam bizi dedi. Ne kadar adice bir davranış olduğunu sen düşün artık.
Bak şu an bu satırları sana yazarken tebessüm ediyorum. Ne boş insanı sevip beklemişim diye. Bir gün sende bugünü hatırlayıp tebessüm edeceksin yaşadıklarına, yaptıklarına.
Bende sevdiğim adamla evliyim ve o canımı yakan p..ç de bana halamın kızıyla sözlendim demişti. Bende aklıma gelince kendime kızıyorum adam bile değilmiş diye. Söz işide yalandı ben evleneli 4 yıl olmak üzere o ... daha sürünüyor. Ağlaya ağlaya öyle beddualar ettim ki Allah affetsin beni. Onun yüzünden günaha girdim ve kolumu jiletledim:(

Ben varya jilet bile atmıştım koluma. Allah belamı verrcek diye diye. Başkasını sevdim evlendim güvendim. Bebeğimiz için nelerden vazgeçtik birlikte:KK43: Allah nasip etmedi. Attığım jilete o kadar pişman oldum ki bu acı ben jilet atmadan kanattı vücudumun her bir köşesini. Bazen beynim bile eridi sanki diyorum. Söylediğim bir şeyi bir kaç kere daha tekrarlıyorum. Gün gelecek öyle seveceksin ki sende pişman olacaksın. Bak eskiden olsa bu kadar büyük bir acıya dayanamaz intihar ederdim. Şimdi diyorum ki intihar edersem cehennemlik olurum ve meleğimi göremem:KK43: :KK43:
O kadar üzüldüm ki.. allah seni kavuşturacak merak etme. Sabır diliyorum çokça

Böyle bazen görüyorum da ömrü boyu başkasını sevememiş hala içinde taşıyan başka yuba kuramayanları.. Onlardan olacağım diye korkuyorum yani. Allah seni mutlu edeni çıkarmış, darısı başıma :)

Back
X