Yaşamak için kimseye ihtiyaç duymamalısın. Bu hayata seni bağlayan bi insan veya bi eşya olmamalı.
Nefes alıyorsun. Sağlıklısın. Ve kendine bile saygısı olmayan bi dangoz yüzünden güzelim hayatı kendine zehir ediyorsun.
Evet hatalar yapmışsın. Ama kalk yeniden... hatalarına tecrübe gözüyle bak. Değiştir nuamaranı. Kes iletişimini. Kendi yaralarını sar. Kimseye ihtiyaç duymadan.
Yavruumm kızıım o beden sana bi öküz için heba edesin diye verilmedi. Evet duygusalsın, kalbin acıyor, yaralısın,belki hayat boyu kimseye güvenemezsin.... ama şunu bil ki sen değerlisin.
Sen işe önce kendini sevmekle başla. Sonra ona ait ne varsa yak gitsin. Hatta tenezül etme at çöpe. Odanı havalandır evini temizle... kuş gibi hafifleyeceksin. Bırak duygusal müzikler dinlemeyi yaralarını kanatma.... bütün yaralarına tuz bas ve kalk yeniden.
Gencecik yaşının kıymetini bil. Bu dünya öyle güzel ki, kimsenin kıymetli egosu için bir saniyeni heba ettiğine değmez...
Yol kenarında açan o..ruk çiçeği bile o dangozdan değerli ayol...
Ruhsuz duygusuz çıkarcı iki yüzlü bi pislik için nasıl bu güzelim renklerden kokulardan canlılıktan sağlıktan vazgeçersin.
İyiki de gitmiş diyeceksin. Kendi evladına vicdanı olmayan adamdan ne hayır beklenirdi ki diyeceksin. Yolda görsen gülerek bakacaksın yüzüne. Bak ulan hayatıma sıçtığın halde ben gülüyorum diyeceksin ona gözlerinle....
Ben anneme babama bile bu kdr bağlı değilim. Herkes hayatımıza girip vakti gelince hayatımızdan çıkacak. Ha ölecek, ha gidecek, ha unutulacak... farketmez. Sonuç olarak yaşadığım süre boyunca benim mutlulugumdan daha önemli ne olabilir ki.
Aşık oldugum adamla evliyim, ama kendi ellerimi tutarak uyurum. Herkese de söylerim bunu. Mutsuz oldugumda kendime değer verrim. Kendimi severim... evet birilerini çok sevebiliriz ama o birileri gitti diye kalbimizi durdurma şansımız yok ...
Aç rober hatemo dan Senden çok var isimli şarkıyı azıcık göbek at. Bu şarkıyla an o dingili... başka da düşünme.
Karşına öyle iyi bi insan çıkarır ki rabbim... anlarsın ki aslında bu hödük şuan sana iyilik etmiş giderek.
Sizin hayır bildikleriniz de şer, şer bildikleriniz de hayır vardır diye boşa dememiş rabbim.
Sadece hatalarını tecrübeye dönüştür sağlam yürü yolunda....
İyiki varsın bebeğim