Allahım al canımı kurtulayım..

her genç kızın başına gelir aşık olmak sevilmek sevmek gibi duygular varolduğu kadar sevdiğin halde hiç sevilmemek önemsenmemek sevdiğini söylesede belli etmeden hissettirmeden ruhsuzca sevgili olmak vs.vs. insanların öylesine ruhsuzca sevgili olma eylemlerine çok kızıyorum bizler sorgulayabilen varlıklarız yahu biraz sorgulayalım ama hiçbirşey kaybetmeyiz...
birini sevmeye başlamadan önce kendimizi bi sevelim kendi duygularımıza bi saygı gösterelim gerçekten karşı cinsten ne istiyoruz bunu bi soralım kendimize insanoğlu önce yalnızken mutlu olmayı becerebilmeli ki başkasını hayatına aldığında ''mutluydum ama sen geldin dahada bi mutlu oldum'' diyebilmeli canı gönülden.
Ayrıca ayrılıklar bu kadarı bu kadar da dramatik yaşamaya değmez tabiatın kanunu olan ölüme bile bu kadar yas tutmazken hayatımıza kaldığımız yerden devam ederken karşılıklı ayrılıkların veya terkedilişlerin yasını bu kadar yoğun uzun uzadıya tutmanın hayatı kendimize zehir etmenin yok ölmek istemeler yok intiharlar falan yazık günah ...

Hayatta daha neler görüp gecirecez herşey zamanla unutulur gelir gecer dik dur yeter ki karşına daha ne fırsatlar cıkar gerçek yüzünü gördün daha kötü sonuclar olabilirdi psikolojik destek alabilirsin

kimse senin canından daha kıymetli değil..
git tedavini ol.

sen gerçek acı görmemişsin,insanlar evlatlarını analarını babalarını kaybediyor,kanser oluyorlar gözünün ününde acıdan kıvranıyor bişey yapamıyorsun sonra ellernle toğrağa veriyorsun..sen dua et böyle acılar yaşamamışsın gerçek acı ne tatmamışsın.
seni sevdi mi sevmedi mi şimdi düşülüncek şey değili.Bitmiş gitmiş kabul et,toparla kendini.

Dedikleri gibi aç müziği bağıra bağıra saatlerce ağla,sonra gir duşa.Sonra giyin güzelce yat uyu birkaç saat.Kalktığında da annen,baban,kardeşlerin varsa git onlara sarıl

Şist! Sakinleş biraz. Bende benzerini yaşadım en büyük ask acım 9 ay sürdü ama geçti geçiyor geçmek zorunda.. Bakma, görme,duyma engelle, gez toz ve bol bol dua et inan canım...
Geçerken bitiyor emin ol

Kendine gel sen kadınsın seni senden başka kimse üzemez önce can sonra canan o benim canım dı deme şimdi kimse kimsenin canı degil herşeyin bi çözümü var çözümsüz tek şey ölüm güçlü ol ayaklarının üstüne bas jerşeyin enniyi si olur umarım hayatın da kendini küçük düşürecek şeyler söyleme güçlüsün sen güçlü ol çünkğ sen bi kadınsın

Aradan 2 yıldan fazla zaman geçmiş. Allah karşıma çıkardı bi şekilde yazınızı ve okumak istedim. Yaşadığınız acıyı anlayabiliyorum. Başımıza ne geliyosa sevgisizlikten geliyo maelesef. Şu an nasılsınız unutabildiniz mi merak ettim umarım görüp cevap verebilirsiniz

Ölecek ne var bunda? O sizin için ölüyor mu bitiyor mu hayır. Sizi istemeyene siz niye tapıyorsunuz bi kendinize gelin yahu.

Yahu belli ki kadıncağızın farklı problemleri var duygudurum bozukluğunun sonucu olarak bir ayrılık da çok başa çıkılamaz geliyor. Böyle paylaşımlar niye eksilenir veya azarlar gibi yazılır anlam veremiyorum

Öllürsen, bir ay sonra, hadi 6 ay sonra, en fazla 1 sene sonra ailenin dahi aklına gelmeyeceksin. Hayatlarına devam edecekler doğal olarak...

Yapacağın en büyük özür dilerim ama enayilik olur. Seni gerçekten seven bir insan varsa, ver canını. Değer. Ama senin sevgini hak etmeyen bir insan için, en fazla bir sigara yak :)

Şunu bir erkek yapsa ne kadar kötü hissederiz değil mi ? İstemediğin halde sürekli ulaşıyor takıntılı ya da hasta diye düşünürüz. Şu an sizde aynısını yapıyorsunuz. Lütfen şunu bilin giden adam gidiyor. Yalvarsanızda aglasanızda gidiyor. Değişmeyecek birşey için o güzel canınızı sıkmak niye ? Elbette zamana ihtiyacınız var. Ağlayın üzülün belki ruh gibi gezin ama bunu onun bilmesine gerek yok değil mi? Onu havalara sokmayın. Zaman herşeyi çözecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…