Evet bunun da farkındayım. Bir adam için.. İşte bir adam benim hayatımı alt üst eden. Acizliğimden de nefret ettim bu yüzden. Ama canımın acısına dayanamıyorum. Bu yüzden ölmek istiyorum. Bu yüzdenBaşlığı okuyunca sesli töbe töbee demişim. Bir adam için mi ölmek istiyorsun gerçekten. Dünyaya gelme amacın yaşama amacın ney aklını nerede unuttuysan cabucak toparlan
Ama bu acı beni mahvediyor. Mantıklı değil, doğrı değil. Ama bu acı beni gerçektem mahvediyor. Keşke desem ben de desem bunu. Ama beni bu kadar yaralayan biri nasıl unutulur ki.Tamam acınızı yaşayın da ölmek istemek abartı değil mi? Aşk acısı en fazla 2 yıl sürüyor tecrübe ile sabit. Sonra geriye dönüp bunun için mi 2 yılımı üzülerek geçirdim diye pişman oluyorsunuz.
Doktora da gidiyorum. Babam da yok. Acı çekmeyr dayanamıyorum aadeceAğır saçmaliyorsun. Ne yani bir ilisko icin mi ? Anan baban yok mu yavrum senin ? Bi doktora git bu ne ya ?
Ama bana yaptığı haksızlık değil mi? Kabul edemediğim bu aslında. Öyle pişkince ayrılışı..Şimdi çok saçma gelecek ama "geçecek"...
Aç bi Sezen Aksu, önce ağla bol bol, bağıra bağıra da söyle şarkıyı "geçer, geçer neler neler geçmedi ki" diye.
Ama sonra toparlan.
Ölüm var bu hayatta.
İnsanlar evlatlarını, kardeşlerini, anne-babalarını, eşlerini veriyorlar toprağa.
Geçecek...
Yaşandı ve bitti, kabul et ve önüne bak.
Şuan neyle meşgulsun? Okuyor musun çalışıyor musun?Ama bu acı beni mahvediyor. Mantıklı değil, doğrı değil. Ama bu acı beni gerçektem mahvediyor. Keşke desem ben de desem bunu. Ama beni bu kadar yaralayan biri nasıl unutulur ki.
Onun beni istememesi normaldir doğru. Ben anormalim. Hep ben anormalimAşk değil bu bağımlılık acı hissetmeniz normal fakat karşınızdakine yalvarmak sağlıklı drgil kendinizden daha çok uzaklastırırsınız ki öyle de olmuş kim ister aciz ve bağımlı birisini
Mezunum kpss ders çalışıyorum. Onu fa beceremiyorum. İş arıyırum bir yandan daŞuan neyle meşgulsun? Okuyor musun çalışıyor musun?
Tamam haksızlık da bunun için ne yapabilirsin? Artık sana geri dönmesini bekleme. Pişman olmayacak. Ben de çok haksızlığa uğrayarak terk edildim ama kimseye bir şey olmadı. Şimdi ben de çoluk çocuk sahibi oldum o da. Şimdi iyi ki terk edilmişim diye seviniyorum. Çok canım yanardı devam etseydik.Ama bana yaptığı haksızlık değil mi? Kabul edemediğim bu aslında. Öyle pişkince ayrılışı..
O da onun karaktersizliği olsun. Ya da bitmiştir sevgisi.Ama bana yaptığı haksızlık değil mi? Kabul edemediğim bu aslında. Öyle pişkince ayrılışı..
Kendine öyle bir ders programı yap ki kimseyi düşünecek vaktin kalmasın. Şimdiyi boşver kendini 10 yıl sonra nerede görmek istersin ona odaklan. Geleceğin için çalış.Mezunum kpss ders çalışıyorum. Onu fa beceremiyorum. İş arıyırum bir yandan da
Rezil olduğumla kaldım. Acı çektiğimlr kaldım. Aslında inşallah bir gün onun pişmanlığını önemsemeyecek bir yaşamı daha çok istiyorum.hani dediğin gibi.. İyiki olmamış fiyebilmeyi.. Ama sanki hiç diyemicekmişim gibiTamam haksızlık da bunun için ne yapabilirsin? Artık sana geri dönmesini bekleme. Pişman olmayacak. Ben de çok haksızlığa uğrayarak terk edildim ama kimseye bir şey olmadı. Şimdi ben de çoluk çocuk sahibi oldum o da. Şimdi iyi ki terk edilmişim diye seviniyorum. Çok canım yanardı devam etseydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?