Allahım al canımı kurtulayım..

Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
İii de adam sizi bir şeye zorlamamış ki. Yaşamışsınız bitmiş. Belki sizin sevdiğüniz kadar sevmemiş ama ona d yapacak bir şey yok.

Rezil olduğumla kaldım. Acı çektiğimlr kaldım. Aslında inşallah bir gün onun pişmanlığını önemsemeyecek bir yaşamı daha çok istiyorum.hani dediğin gibi.. İyiki olmamış fiyebilmeyi.. Ama sanki hiç diyemicekmişim gibi
Adım gibi eminim öyle bir gün gelecek. Fakat bugün güçlü olmak zorundasın. Ölmek çözüm değil kolaya kaçmak.

Çok yakın bir arkadaşım senelerce birlikte olup evlilik hayalleri kurduğu, çok sevdigi kisi tarafindan seneler once bir telefonla terk edildi. Hem de son sınıf final sınavları arefesinde. Oyle ki bu kisiyle akrabaydilar ve aileler, herkes evlenecekler gözüyle bakıyordu hatta adam atanmış, birlikte ilerde kullanacaklari beyaz eşyalari bile almışlardı. Sonra adam bi kac ay icinde de baskasiyla evlendi.

Belki ben olsam bu enkazdan c ikamazdim. Ama o çıktı. Çok ağladı, çok üzüldü, okulu da uzattu, kahroldu ama olmedi. yaralarını sardı. Şu an mükemmel bir kariyeri ve harika bir eşi var. Ve iyi ki olmamış diyor.

Biliyorum su an idrak edemeyebilirsin ama geçecek, inan sen önüne bakarsan hersey çok da güzel olacak.

Hayatında başka acı yaşamayanlar aşk acısını bir şey sanıyorlar genelde.
Ruh sağlığınız bozulmuş, hayata karşı duruşunuz yanlış.
Kendiniz gelin, bir adam için hayatından vazgeçmeye değer mi? İnsanlar sever, çok sever ama bazen bu sevgi zamanla azalıp biter. Sizinkinde de öyle olmuş. Şu an hissettiğiniz şey aşk değil, alışkanlık ve takıntı. Terapi almanızı tavsiye ediyorum. Bozulan algılınızın düzelmesi gerek.
İnanın çok daha ağır acılar yaşadım. Babam annemi aldattı. Bizi aç sokağa attılar. Ben tacize uğradım. Annem bu seneyr kadar alkolikti ve intihar girişimleriyle büyüdüm. Ben böyle.bi hayatta tutundum, umut ettim ve yaşadım. Bi yerde güveneceğim iyi insanlar olacağına inandım. Ve karşıma bu insan çıktı. Hayatımdaki tüm yaralsrı bildi ve her yarama dokunduğunda ben senin yanındayım vr asla senden gitmem dedi. Ben bu güveni yitirdim. İnsanlar nasıl sevdikleri birini artık sevmez ben bikmiyorum. Dün sevdim bugün sevmedim. Ben bunu anlamıyorum. Bunu anlamadığım için hasta oluyorum. Güvendiğim vr her sözü ciddiiye aldığım için sağlıksız oluyorum. Hakikaten mi ya? Hakikaten mi insanlar.kötü değil fe benim algım bozuk?

Siz kendinizi çekmek istemiyorsunuz ki bazı şeyleri bitti olarak kabul etmemiş gerekir ve Hayatımız bir kişiden ibaret olmamalı.

İnadına yaşayıp mutlu olmayı istemelisiniz. Beş para etmez biriymiş ki doğru dürüst ayrılmayı bile becerememiş. Siz de takıntı yapmışsınız. Bir daha hiç bir şekilde ona ulaşmaya çalışmayın. Unutmak kolay demiyorum ama elbet geçecektir ve siz de bir gün iyi ki diyeceksiniz.

vallah ben korkdum senden.
tamam sevdin, ´cinsellik vs. yasadin ama sen bu yazdiklarini adama söylediysen oda korkmustur yani. bu nasil bir sevgi anlayisi. ölmek istemeler, kan aglamalar vs. bana bir erkek bu tür konussa korkudan ödüm seyime karisir- bana birgün zarar verir diye kacarim.
yahu hayatinda baska dert görmedin galiba. ölmek nekadar kolay geliyor sana. madem cok ölmek icin yanip tutusuyorsun- gir bari organlarini bagisla. millet yasamak icin binbir dala tutunuyor- bizimki ama ben onu cok sevdiiiiiiiim diye kiyacak gül gibi cigere, safrakesesine.

Zamanla geçer
Ben de geçmişte çok üzüldüm şimdi dönüp bakınca hata bende diyorum. Kendinden çok ödün verip hayatin merkezine başkasını alınca hep aynı sonuç yaşanıyor. Kendinizi sevin,kendinize saygı duyun,kendinizle barışın
Iyi ki olmamış böyle mükemmel bir eşi bulamazdım.
Hayat malesef acı tecrübelerle dolu,ders çıkarıp koyun kenara

E cidden normal değilsin ki sen. İlk terk edilen sen misin? Küçücük çocuklar aç , tecavüz edilmiş , işkence görmüş ve yılmamış. Bi kıytırık adam nasıl canından kıymetli olur ? Aklını başına topla. Bizim de hayatımızdan geçti böyle öküzler, yılmadık gene aşık olduk, okuduk başkalarına umut olduk. Kendimize umut olduk. Saçmalamayı bırak ve olgunlaş artık. Yine sevebilirsin yine terkedilebilirsin de ama hayat bu. Tekdüze yaşanmaz ki iniş çıkış hep olacak. Silkelen ve kendine gel . Sen onunla doğmadın !

Birini gerçekten seviyorsan ve aşıksan onun hep mutlu olmasını istersin seninle veya sensiz de olsa mutlu olsun istersin. . Adam senle mutlu değil ayrılmak istemiş. Bırak gitsin. Bırak nerede mutluysa orada olsun.
Sen de ona yalvarmaktan vazgeç acını yaşa sonra yavaş yavaş toparlarsın açılırsın bir bahar gibi. Karşına başkası çıkar mutlu olursun . Bazen olmayınca olmuyordur zorlamamak gerek olmuyorsa Senin iyiliğin için olmuyordur bu yönünden düşün. Yaşadığın günleri sorgulama çok güzeldi yaşadın bitti. güzel olarak hatırla.
O sana saygı duymadıysa önce Sen kendine saygı duy .

vallah ben korkdum senden.
tamam sevdin, ´cinsellik vs. yasadin ama sen bu yazdiklarini adama söylediysen oda korkmustur yani. bu nasil bir sevgi anlayisi. ölmek istemeler, kan aglamalar vs. bana bir erkek bu tür konussa korkudan ödüm seyime karisir- bana birgün zarar verir diye kacarim.
yahu hayatinda baska dert görmedin galiba. ölmek nekadar kolay geliyor sana. madem cok ölmek icin yanip tutusuyorsun- gir bari organlarini bagisla. millet yasamak icin binbir dala tutunuyor- bizimki ama ben onu cok sevdiiiiiiiim diye kiyacak gül gibi cigere, safrakesesine.
Ona böyle şeyler demedim. Demem zaten. Neden ona zarar vereyim? Ya hiç çok acı çektiğiniz anlarda ay bitsin şu acı yeter ki dediğiniz olmadı mı? Her an güçlü mü kaldık hepimiz?/ hayatımdaki tek acı bu da değil? Ama şunu da anlamam size basit gelen belki bana ağır.. Neden bu acı yarışı? Belki bir ilişki diye basitleştirilen şey aslında hayatımın diğet acılarımın da kesiştiği yer? Ben anlıyorum. Kendime geleyim diye böyle konuşuyorsunuz. Az mantıklı bakayım diye. Hayır gidip kenfimi asıp öldürmem de. Bi feryat sadece bu. Ne zaman bitecek diye yakarış.

Sana birsey soyleyeyim mi ?
Allah korusun dua kapin acik olur, al canimi kurtulayim dediginde Allah korusun kabul olur. Aradan zaman gecer sen yeni bir iliskiye baslarsin, evlenirsin ve o anda duan gerceklesirse napacaksin ? Hepimiz acilar, sikintilar yasadik. Sacma sapan bir adam icin olmeyi istemek ne demek ? Aklini basina topla lutfen ! Git elini yuzunu yika, disari cikip hava al ve kendine yeni bir sen yarat. Gecmisi gecmiste birak. Bir daha da arkana bakma. Kimse vazgecilmez degil bunu hicbir zaman unutma.

Ne kadar içten yazdığını anlayabiliyorum hissettim çünkü ben de senin gibi sevdim.İnsan sanıyor ki nefessiz kalacağım öleceğim hayat devam etmeyecek ama ediyor nefes de alıyorsun yaşıyorsun da.Zamanla oluyor önce acı çektire çektire iflahını kesiyor adamın ama oluyor.Cebinde parası yoktur diye sadece parkta oturmayı teklif ettiğim seninle akbil kulübesinde bile yaşarım dediğim adamla aynı semtteyim ve kendisi evlendi başkasıyla.Ben bu adamla çoğu kez karşılaşıyorum aynı durakta bekliyorum bazen kollarımız değecek kadar yan yana yürüyüp gittiğim oluyor.Ama hala yaşıyorum bak.Evet zor ama inan ne dertler var bir süre sonra bunu anlıyorsun.Gün gelecek devran dönecek hayat elbet ondan ektiğini biçmesini isteyecek ve senin umrunda bile olmayacak.

Tamam acınızı yaşayın da ölmek istemek abartı değil mi? Aşk acısı en fazla 2 yıl sürüyor tecrübe ile sabit. Sonra geriye dönüp bunun için mi 2 yılımı üzülerek geçirdim diye pişman oluyorsunuz.
Ay ben mi tuhafimki bende o kadar bile sürmemisti bir daha da yasatmasin Allah ask acısı. Evliyim..
2 yil cok yaaav ben sanirim yuzeysel biriyim:(

Su takintili, melankolik haliniz yuzunden duyuyorsunuz bu cirkin sozleri. Cunku karsinizdaki size kotu davranmadan dusmuyorsunuz yakasindan. İnsanlara baska care birakmiyorsunuz

E cidden normal değilsin ki sen. İlk terk edilen sen misin? Küçücük çocuklar aç , tecavüz edilmiş , işkence görmüş ve yılmamış. Bi kıytırık adam nasıl canından kıymetli olur ? Aklını başına topla. Bizim de hayatımızdan geçti böyle öküzler, yılmadık gene aşık olduk, okuduk başkalarına umut olduk. Kendimize umut olduk. Saçmalamayı bırak ve olgunlaş artık. Yine sevebilirsin yine terkedilebilirsin de ama hayat bu. Tekdüze yaşanmaz ki iniş çıkış hep olacak. Silkelen ve kendine gel . Sen onunla doğmadın !
Aslında ben şunu merak ediyorum. Böyle öküzler hiç geri
Ne kadar içten yazdığını anlayabiliyorum hissettim çünkü ben de senin gibi sevdim.İnsan sanıyor ki nefessiz kalacağım öleceğim hayat devam etmeyecek ama ediyor nefes de alıyorsun yaşıyorsun da.Zamanla oluyor önce acı çektire çektire iflahını kesiyor adamın ama oluyor.Cebinde parası yoktur diye sadece parkta oturmayı teklif ettiğim seninle akbil kulübesinde bile yaşarım dediğim adamla aynı semtteyim ve kendisi evlendi başkasıyla.Ben bu adamla çoğu kez karşılaşıyorum aynı durakta bekliyorum bazen kollarımız değecek kadar yan yana yürüyüp gittiğim oluyor.Ama hala yaşıyorum bak.Evet zor ama inan ne dertler var bir süre sonra bunu anlıyorsun.Gün gelecek devran dönecek hayat elbet ondan ektiğini biçmesini isteyecek ve senin umrunda bile olmayacak.
Beni anladığın için teşekkür ederim. Gerçekten teşekkür ederim. Anlaşılmadığım şu dünyada biri anladı. Sana çok teşekkür ederim. İnşallah umursanmadığım kadar umursamayacağım zamanlar gelir.

Back
X