Allahım al canımı kurtulayım..

Kendisi çok mutlu olduğunu ve zerre beni umursamadığını söylüyor ondan biliyorum. Ben melek değilim hatalarım var. İlişki boyunca aç aç aç telefınu yapmadım. Sürekli kıskanmadım kıskancağım bir çevresi yoktu zaten. Bana hakaret ederdi ve ben buna dayananayıp kavgalar ederdim. Ayrılmayı brceremediğim için. Bana yaptıklarına rağmen onsjz bir hayat düşünmrfiğim için. Ayrıldıktan sonra da evet defalarca aradım. Zaayıflığımdan.. İnanın bana yaptıkları affrdilir şeyler değil.
Ne kadar terbiyesiz bir insanmış o ya ne demek hakaret etmek bana hakaret etseler bende kavga ederim tabiki bu konuda gervekten haklısın neyse olan olmus insallah daha iyileri karsina çıkacağı icin boyle oldu emin ol.olmasi gerekiyordu ve oldu ileride cok mutlu olursun insallah

Yorumların %90ı malca, hiç aşık olmamış insanlar tarafından yazılmış. Ablacım aşk acısı çekerken ölsem de kurtulsam demek gayet normal, köpek gibi sürünmek gayet normal....Aşk acısı böyle bir şey, ölüyorum sanıyorsun ama yaşıyorsun. Ayakta kaldıktan sonra da farklı bir insana dönüşüyorsun. Kalbinin mutlu olmayı bilen bir parçasını kaybediyorsun, onun yerine kafanda tecrübe olan olgunluk olan yeni bir yer kazanıyorsun.
Arabası var, işi de var eh beni de beğeniyor şeklinde evlilik yapmış insanlar bu hissiyatı anlayamaz.

Son düzenleme:
İlle de suçlamanız gerekmiyor aslında sadece şunu kabul etmeniz gerekiyor: sevgiler bitebilir, insanlar değişebilir, hiç kimse bizi sonsuza dek seveceğinin sözünü veremez. Sevgisi bitmiş olan kişi siz de olabilirdiniz, bu çok normal değil mi? Üstelik şuan hissettiğiniz şey sevgi değil kesinlikle, değersizlik duygusunun verdiği acı bu. Şunu bilmelisiniz ki bu değeri biri size dışardan veremez, değerli hissetmek çok içsel bir şeydir. Bunu sizin kendi başınıza kazanmanız lazım. Eğer kendinize değer vermeyi öğrenebilirseniz bidaha yüzünüze kapanan kapıları çalmazsınız. Psikoloğa gitme imkanınız yoksa psikonetin psikoloji yayınlarından faydalanın. Bol bol okuyun neden böyle davrandığınızı anlamaya çalışın.

Herkes ilk sevdigiyle kalsaydı ohoooo...

Geçecek elbette. Sizi kiran ve bu hale sokan terk edilmis olmak hissi.
Bağımlılıkla ilerletmissiniz iliskinizi.
Simdi bu bagimliliktan kurtuluyorsunuz. Tipki madde bagimlilari gibi arada krize de gireceksiniz ama bitip gidecek ve siz şükredeceksiniz.

Ona böyle şeyler demedim. Demem zaten. Neden ona zarar vereyim? Ya hiç çok acı çektiğiniz anlarda ay bitsin şu acı yeter ki dediğiniz olmadı mı? Her an güçlü mü kaldık hepimiz?/ hayatımdaki tek acı bu da değil? Ama şunu da anlamam size basit gelen belki bana ağır.. Neden bu acı yarışı? Belki bir ilişki diye basitleştirilen şey aslında hayatımın diğet acılarımın da kesiştiği yer? Ben anlıyorum. Kendime geleyim diye böyle konuşuyorsunuz. Az mantıklı bakayım diye. Hayır gidip kenfimi asıp öldürmem de. Bi feryat sadece bu. Ne zaman bitecek diye yakarış.

canim pesinden kosup adami bunulmasan pacamdan düs demez demi? bu yazdiklarini söylemene gerek yok, tavirlarindan zaten belli ediyorsundur.
bana basit gelen sanada basit gelsin, bir miktiri boktan herif icin intiharin ucunda YASAMA. kimse yasamasin. hayati ve kendini bukadar degersiz görme. sen bu kurban psikolojisinden kurtulmadigin sürece bu kisir döngü icinde yasarsin.
biten bir iliski var karsinda- ne fazlasi ne azi. sevmis ve sevilmissin. sonunda bitmis- bunu büyütmenin anlami yok. oturup adamin esyalarina bakip, hüngür hüngür aglaman durumu romantiklestirmiyor.
acilarin kesistigi yer demissin- eskilerden dem vurmana gerek yok. 20li yaslardasin- daha en az 50 senen var bu dünyada. kendi yaralarini sarmayi bil yoksa tuz basan cok olur. kullanildim psikolojisinden cik bir zahmet. sonucta tek tarafli bir iliski sürülmedi- sende o insanla cinsellik yasadin. yani ikinizde cinsel anlamda tatmin oldunuz. bu düsünceyi sil beyninden. kendini objelestirmeye gerek yok.
agla, üzül ama kurban olarak görme kendini. kopuk bir aile büyümen ömrünün son gününe kadar aci cekmeni gerektirmiyor.

Bu aşk, sevgi, saygı, hayranlık falan değil ki...
Hayatınızda başınızı yaslayacağınız aile, dost, arkadaş, akraba yoksa bunu size sunan insana aşık olduğunuzu sanırsınız. O sizi terk ettiğinde de damdan düşmüşe dönersiniz. Bu yüzden ailelerin, her koşulda çocuklarının yanında olmaları çok önemli. Bu desteği gören evlat, kolay kolay gidip başkasının inisiyatifine kalmaz.
Siz çok zayıf davranıyorsunuz. Aşklar biter, dünyada birçok olumsuzluklar olur. Bunu yaşayan tek kişi olmadığınıza göre yıkılmamanız gerekir.
Geçer mi? Evet geçer. Peki o kişiyle yolunuza devam etseniz ne olurdu? Berbat olurdunuz.
O halde ölmek için dua etmek yerine hayırlı ve mutlu bir ömrünüz olması için dua edin. Ve yasakları çiğnemeyin ki iki dünyanız da perişan olmasın.

Yorumların %90ı malca, hiç aşık olmamış insanlar tarafından yazılmış. Ablacım aşk acısı çekerken ölsem de kurtulsam demek gayet normal, köpek gibi sürünmek gayet normal....Arabası var, işi de var eh beni de beğeniyor şeklinde evlilik yapmış insanlar bu hissiyatı anlayamaz.
Ya gerçekten çok sağol. Ölmek istememi yanlış buluyolar ben bunu anlıyorım. Ama işte tam senin dediğin gibi hani şu acı bitsin amacındaki bi söz. Anladığın için çok çok sağ ol. Benim in çöpe attığı eşyası kadar üzülmeyenbir insan için daha fazla üzülmek istememek ama becerememek.olan bu. Yaşadığım bu.

Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.

Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..

Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.

Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?

Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..

O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
Siz seviyorsunuz asiksiniz bu yuzdenmi olmek istiyorsunuz yoksa size sozler verip birlikte olup sonrada ayrildigi icinmi bence bununda cok etkisi var evlilik oncesi iliskiye ben karsiyim ama yasayana da saygim var.bunu merak ettim sadece

Ama bana yaptığı haksızlık değil mi? Kabul edemediğim bu aslında. Öyle pişkince ayrılışı..
Yaşadıklarınıza, yaşayacaklarınıza kısaca HAYAT diyoruz.

İnsan doğar, büyür, sever, sevilir, nefret eder, nefret edilir, ağlar, güler ve ölür.
Geçmez sandığı her şey geçer, unutmam sandığı her şeyi unutur.
Hayat bu, hepsi bu kadar.

Ya gerçekten çok sağol. Ölmek istememi yanlış buluyolar ben bunu anlıyorım. Ama işte tam senin dediğin gibi hani şu acı bitsin amacındaki bi söz. Anladığın için çok çok sağ ol. Benim in çöpe attığı eşyası kadar üzülmeyenbir insan için daha fazla üzülmek istememek ama becerememek.olan bu. Yaşadığım bu.

Şimdi ablacım başkaları 1 yaşıyorsa sen ailen ve hayatta başka desteğin olmadığı için 3 yaşıyorsun. Bana arkadaşlarımla dışarı çıkmak çok iyi gelmişti mesela. Sen de içinden gelmese de dışarı çık, mesela yeni bir hobi edin derim.

Yorumların %90ı malca, hiç aşık olmamış insanlar tarafından yazılmış. Ablacım aşk acısı çekerken ölsem de kurtulsam demek gayet normal, köpek gibi sürünmek gayet normal....Aşk acısı böyle bir şey, ölüyorum sanıyorsun ama yaşıyorsun. Ayakta kaldıktan sonra da farklı bir insana dönüşüyorsun. Kalbinin mutlu olmayı bilen bir parçasını kaybediyorsun, onun yerine kafanda tecrübe olan olgunluk olan yeni bir yer kazanıyorsun.
Arabası var, işi de var eh beni de beğeniyor şeklinde evlilik yapmış insanlar bu hissiyatı anlayamaz.
Aynen öyle.Birden on yaş büyüyorsun mesela:)

Ya kıyamam.. 20 yaşında bende aynı şeyleri hissediyordum. Hiç kendimi öldürmeyi düşünmedim ama gerçekten çok canımın yandığını biliyorum, lütfen bir şey olsun unutayım diye kıvrandığımı.. Bi 10 sene olmuş. Şuan evliyim, 30 yaşındayım ve 2. Çocuğumu dünyaya getireceğim. Uğruna ağladığım insan da bi tarafımla gülmeyecek kadar umrumda değil :KK70: Bir de seneler sonra gelip helallik istiyor bu tipler. Birinin kalbini bu denli kırdıkları için hiç mutlu olamıyorlar, ve inanmazsın ama onlar da hep acaba bu yüzden mi mutsuzum ben diye yiyip bitiriyorlar kendilerini.

Dünyanın sonu değil hatta başı. Bu tecrübelerin, hissettiklerin seni çok güçlü bir insan yapacak.

Sadece kadın olduğun için kullanılmış hissetme kendini. Sende istedin ve birlikte oldunuz. Şu an olmuyor yürümüyor demek ki; ayrıldınız. Bu durumu hayatının merkezine koymana gerek yok. Yaşamana bak. Bi 5 sene sonra şükür edeceksin.

Gecenlerde bir konu açılmıştı burada
Bir genc kiz acmisti konuyu
Ben yorumumu tipki senin dilinden yapmistim
Ban yedim 2 gun
Oyle ya olacak bunlardi diye yazmistim
Hatta burada okasar konu aciliyor okumuyormusun demistim

Simdi sen madem actin konuyu ozaman sana sunu diyeyim
Bu hayati yasamaya kararverdiginde duydugun ozguneni ndden simdi gelecege dairde duymuyorsun
O kkmki onun icin bu kadar aci cekiyorsun
Beni kullandi mi simdj demissin iki kisi yasiyor burada kullanilicak bisey yok.dogru madem sende yasamissin kullanilicak birdurum yok
Hayatina bak.nedir bu yipranis kendine gel.

Gecenlerde bir konu açılmıştı burada
Bir genc kiz acmisti konuyu
Ben yorumumu tipki senin dilinden yapmistim
Ban yedim 2 gun
Oyle ya olacak bunlardi diye yazmistim
Hatta burada okasar konu aciliyor okumuyormusun demistim

Simdi sen madem actin konuyu ozaman sana sunu diyeyim
Bu hayati yasamaya kararverdiginde duydugun ozguneni ndden simdi gelecege dairde duymuyorsun
O kkmki onun icin bu kadar aci cekiyorsun
Beni kullandi mi simdj demissin
Ben desem banlanirdim demiyorumbana demislerdiki iki kisi yasiyor burada kullanilicak bisey yok.dogru madem sende yasamissin kullanilicak birdurum yok
Hayatina bak.nedir bu yipranis kendine gel.
İyi de ben bana tecavüz etti demiyorum. Tabiki de ikimizde istedik yaşadık. Kullanılmaktan kastım bu değil. Sadece 20 gün önce böyle bir şey yaşayıp 20 gün sonra ben yapamıyorun ayrılalım demek... Bir insan sevmiyorsa 20 gün önce de sevmezdi demi? Sevmediğin biriyle nedem bir şey yaşıyorsun. Adam gibi bana seni sevmiyorum deseydi ben onla böyle bir öey yaşar mıydım? Sorun burda. Sadece burada. Bu yüzren kullanıldığımı düşündüm

Siz seviyorsunuz asiksiniz bu yuzdenmi olmek istiyorsunuz yoksa size sozler verip birlikte olup sonrada ayrildigi icinmi bence bununda cok etkisi var evlilik oncesi iliskiye ben karsiyim ama yasayana da saygim var.bunu merak ettim sadece
Birlikte olmamın sebebi de onu sevmemdi. Onu çok sevdiğim ve artık onsuz bir hayat yaşamak zorunda olduğum için canım acıyor. 5 seneye yakın bir ilişki. Paylaşım anılar çok fazla. Unutamıyorum da. Ölmek istediğim nokta artık üzüntüm bitsin noktası.üzüntüm de onu seviyor olmamdan kaynaklı

geçecek, hepsi geçiyor, çok benzerini yaşadım, 5 yıl, ilk aşk, sürekli umut verilip terk edilme. Geçmez sanmıştım, ölüyorum sanmıştım, 3 ay ağladım durdum orda burda, aradım defalarca ama noldu, geçti:dondurma: Şimdi yeni bir ilişkim var, gayet mutluyum. Ara ara o yarım kalmışlığın sızısı hissediliyor ama o eski kişiyi geri istemek değil bu, aslında ona verdiğim zamanıma, sevgime acıyorum, kendime üzülüyorum hepsi bu. Beni hiçbir zaman haketmediğinin, insan olanın sevene böyle davranmayacağını yeni sevgilimle anladım. O yüzde sadece zaman diyorum, zaman ver kendine:KK200:

ölmek istiyorum demek başka, ölmeye çalıştım demek başka. konu sahibi intihar girişiminde bulunmuş. evet bu dünyanın en saçma işi. yoksa biz de aşık olduk, terkedilince ah ölsem dedik. ama tutup da ölmek için bi girişimde bulunmadık.

Back
X