dediğine katılıyorum ben de genelde birine gittim mi oturup hizmet beklemem kendi işimi kendim yaparım ama bazen bi bakıyorum herkes hizmetçi muamelesi yapıyor ben de her işin bir kişiye yuklenmesine karşıyım ama sorun aslında görümceden çok eşinin kalk yardım et demesi... yoksa iş yapmaktan konu sahibesi kaçmıyor ki... ya da gocunmuyor.bütün işin tek bir kişiye yüklenmesi yanlış bence konu sahibide kalsın bir cırpıda halıları duvarları silsin demiyorki iki tabak kaldırsın iki cay koysun diyor aslında ondan iş yapmasını beklemiyor bana kalırsa sadece en azından yenge yardıma ihtiyacın var mı demesi bile gönlünü almaya yeterli olur diye düsünüyorum.Ben 23 yasındayım bekarım kalabalık aileyiz yasıtlarımda var yengelerimde işlerine gelince iki tabak kaldırırlar ama etraftaa bir kişiyi hizmet ederken görseler heepsiii sultan gibi koltuklara yayılır ben buna karsıyım en azından kendine cay doldurmaya kalkarken tabagını mutfaga götürsen bile yardım etmiş olursun bence görümcenizden herkesin içinde yardım isteyin 'canım bana yardım edermisin diyin mutfaga geldiginde ıcerde sunlar kalmıstı onları getırımısın dıyın sora tekrar gelınce caylar bitmiş mi bakın dıyın böyle böyle alıssınn :) aaay annemin hep söylediği bi sözüde söylemeden gecemicemm ' yaptıgın banaysa ögrendiğin sana' hadi kolay gelsin canımm :)
Görümcenizin tembel olmasından size ne ? Annesi düşünsün.Ben 20 yaşındayım hala çok fazla iş yapmam.eğer abim olsaydı ve eşi bize geldiğinde iş yapsaydı normalde yaptığmdan daha fazlasını yapmazdım.Eğer eşi annemin gözüne girmek için iş yapıyorsa bana ne ? Yani görümcenizin iş yapıp yapmaması değil ki sorun ; eşinizin sizden iş yapmanızı beklemesi.Eşinizle konuşun. 16 yaşındaki çocuğun iş yapmamasını kıskanıp kendi kendinize problem yapmayın, üzülen siz olursunuz.
16 yasinda bir ergenden bahsediyoruz
siz evli barkli kocaman kadinsinz
neden bu kadar abartiyorsunuz essek kadar falan
kendiniz deyin ergen kiza hadi gel sofra kuralim kaldiralim vs
ben olsam böyle yaparim madem bu kadar rahatsizsam
Bende 16 yaşımı geçirdim 23 yaşında olarak doğmadım .. annem demeden kalkıp yardım ederdim .. evin temizliğini yapardım yemek yapamazdım ama bişiler doğrardım yardım ederdim yinede ...abisini takmayan beni pek takmaz ki abisinin o kadar hakimiyeti var iken
Görümcemin normldeki tembelliği beni zerre miktar alakadar etmez ama ben 23 yaşındaki insan o kıçını yayıp oturur tlf ugraşırken onların yiyecegi yemegi hazırlayıp yemeklerini yedikten sonra sofrayı tek başıa toplamam zoruma gidiyor ! insanlrın gözüne girmek gibi bir derdim olsa idi bu benim için eziyet değil fırsat olurdu . Kıskanmak :) komiksin .
Bu biraz yetistirmeyle alakali.
Kiz ergen, annesi sunu yap bunu yap demeden yapmak isine gelmiyor belliki.
Sen ablalik et hadi x cim masayi beraber toplayalim de her gittiginde,
belki birgun aliskanlik olur.
Evin kizi o dersen, kayinvalidenin kizi degil gelini olarak kalirsin.
Onlarin sana hangi gozle bakmasini istiyosan ona gore hareket et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?