16 yasindaki biri cocuk mu olur ya :) lisede okuyan kocaman kiz ama ergen. Arkadaslari daha onemli, aileden kopuk flndir simdi o.. kimse gelip gitmesin, misafirlerle oturmak yasli sohbeti dinlemek zorunda kalmasin buyuk bir istegidir. Tabi birde ailesi ona hep sen birak biz yapariz dediyse hic de kalkip elini surmez birseye. Ben hatirliyorum o zamanlarimi misafir gelicek dendi mi offlamaya baslardim yine is cikcak diye annem habire hadi kizim caylar bitmis, sunu getir, giderken tabagi al fln diye soylerdi yoksa yapmazdim.
Kvniz soylemiyorsa siz soyleyin guzelce, hevesle degil ama oflayarak yardim edecektir. Hem merak etmeyin cabuk geciyor bu zamanlar iki uc sene sonra bu benim gorumcem mi dersiniz. Boyle sinirle konusup paralarim seni fln deyip ne kvnizi ne kizi uzun. Cocuk degil ama olgunluga ulasamamis sizden kucuk biri. Hosgoruyle yaklasmaniz gerekir.
Bu arada soylemeden gecmeyeyim gorumceniz oturuyor diye kvnizin size yardim etmesi gerekmez bence. Siz 7 yas icin sinirleniyorsaniz is yapsin istiyorsaniz, kvnizle aranizda cok yas farki var. Ben acikcasi bi gun dinlen anne sen, ben varim ben yaparim derdim. Utanirdim iki tabak icin kvmi mutfaga beklemeye..
Ayni evde de yasamadiginiz icin bu kadar sinirlenmeyin size zarar yani.. gitme sikliginizi azaltirsaniz daha da iyi gelebilir size.