- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
Bende 16 yaşımı geçirdim 23 yaşında olarak doğmadım .. annem demeden kalkıp yardım ederdim .. evin temizliğini yapardım yemek yapamazdım ama bişiler doğrardım yardım ederdim yinede ...abisini takmayan beni pek takmaz ki abisinin o kadar hakimiyeti var iken
Evet yine bir konuda 16 yaşındaki kızı bebe ilan etmişiz. 17 yaşında evlenenleri hatırlatmak isterim. Yani her şeye akıl eriyor o yaşta. Konu sahibi şuanki durumu anlatıyor. Şahsen ben olsam ben de garipserdim. He bunun için can sıkmaya değer mi değmez. Ee biz buraya çoğu zaman rahatlamak yakınlarımıza diyemediklerimizi anlatmak için yazıyoruz.
16 yaşında benim sevgilim vardı yahu
16 yas daha cocuktur
17 yasında evlenmek doğal mı ki
17 yasında evlenenler var diye bu ülkede ne kadar cok toplumsal projeler gönüllü çalısmalar var hatırlatmak isterim
Baskalarının hatalarını kendimize doğru olarak kabul etmemeliyiz
Hayır bakın yine yanlış anlaşılıyo ben doğru demedim ki?
Ama 16 yaşını çoktan geride bırakmış biri olarakta 16 yaşı bebe kıvamına sokmayı garipsedim. Hepimiz okuyoruz diye rahat yetiştirildik burası doğru. Ancak konu sahibinin zaten o kız otururken "sadece" ondan iş beklendiğine sinirleri bozulmuş. Emin olun eşi niye yardım etmiyosun vs.demese bu kadar takılmazdı görümceye...
kızım yok olsa eminim ben de kızımın iş yerine ders çalışmasını öğütlerdim.16 yaşında çocuk için kullanılan kelimeler çok çirkin.herkesin göreneği ayrıdır.ben küçük yaştan her işi yaptım.yemeği de yaptım.sınavım olsa da akşam bulaşığı bana aitti ama ben kızıma bunları yaptırmazdım
Egem abla ama sen kızına ders çalış deyip, gelinin iş yaparken yardım ederdin :)
Konu sahibi buna sinir olmuş sinirini ondan çıkarıyor asıl yanlış orda zaten:26:
Ahah yorumlarını okuyorum hep sen kıyamazsın oğlunun sevdiğine
ya tabiki yardim edicek 16 yasindaki görümce..AYRICA bunun icin birinden komut almasina luzummu var...KV leri gectim bu görümceleri
kücükken 3 kere havaya atip 2 keremi tutmuslar arkadas anlamiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?