- Konu Sahibi beyazbegonvil
-
ayy ne kıskanç bir şeymişsiniz siz hemen de yok sen ön lisans mezunusun yok oku gel filan diye atlamışsınız evet kayıt olduğumda ön lisanstım sene 2008 ama şu anda 2. üniversitemi bitiriyorum ve çok iyi bir firmada sizlerin ancak rüyanızda görebileceğiniz bir pozisyonda çalışıyorum altımda da son model arabam var. siz daha atama bekleyin fakirler. öyle anlayıp dinlemeden atlamayın herşeye.
ön lisans olsam bile söylediklerim doğru şeyler. devlete sırtını dayanamak isteyen asalaklar olarak görüyorum sizleri. gidip çalışmak zor geliyor garanticilik istiyorsunuz. bu kafayla profesör olsan nafile.
ayy ne kıskanç bir şeymişsiniz siz hemen de yok sen ön lisans mezunusun yok oku gel filan diye atlamışsınız evet kayıt olduğumda ön lisanstım sene 2008 ama şu anda 2. üniversitemi bitiriyorum ve çok iyi bir firmada sizlerin ancak rüyanızda görebileceğiniz bir pozisyonda çalışıyorum altımda da son model arabam var. siz daha atama bekleyin fakirler. öyle anlayıp dinlemeden atlamayın herşeye.
ön lisans olsam bile söylediklerim doğru şeyler. devlete sırtını dayanamak isteyen asalaklar olarak görüyorum sizleri. gidip çalışmak zor geliyor garanticilik istiyorsunuz. bu kafayla profesör olsan nafile.
niye yalan söyleyeyim ki istersen diplomamı göndereyim bakıp bakıp kıskançlıktan kendini yersin. bak sağ üst köşede kayıt tarihim var. kör değilsen görürsün. o yüzden ahkam kesmeyi bırak. yok birinciyi okuymuş siz okudunuz da ne oldu sürünüyorsunuz işte. ben üniversite eğitimimle çok iyi bir işte çalışıyorum. ayrıca müdürüm de demedim. kıskananlar çatlasın. :)
[video=youtube;z_UPDiqfpIs]http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs[/video]
[video=youtube;z_UPDiqfpIs]http://www.youtube.com/watch?v=z_UPDiqfpIs[/video]
sen aldığın bu terbiye ile 10 kere üni bitirsen birde üstüne master yapsan yine de bir halt olamazsın...gördüğün gibi insanlığın okulu yok...
süründüğümü nerden çıkardın çok şükür ...özeldede çalıştım ayrıca yıllarca ....haha çok güldüm birinci sınıf(?) yaşayanlara bak sürünüyorlar atanamadım diye.her yurtdışında yaşayan sizler gibi olmuyor hanımlar ben gayet iyiyim ayrıca ailem buradaysa doğduysak burada nasıl alışalım zaten buranın yerlisi gibiyim yani hiç boşuna kıvırmayın siz devlete yalvarmaya devam edin ben de arabamla biraz tur atayım :))
bir siz biliyorsunuz zaten herşeyi. sanki ben okumayın dedim illa o bölümlerdemi okuyacaksın. devlete sırtınızı dayamaya çok meraklısınız siz zaten br devete kapağı atan bir daha hiç bahsetmiyor bu konulardan. asıl bu haksızlık. git mühendislik oku,işletme oku biz enayimiydik yani? atanamadım diye ağlayanlar garantici tipler. gidip çalışmak yerine oturup maaş almayı bekleyenler bence.
valla yaram yok ama sizin yaranız çok var belli ...
ben kendimi birşey sandığım için yazmadım .. iki senelik okul bitirip burda millete akıl veren okumasaydınız o zaman diyenler için söyledim ...
yüksek okul bitirip üniveriste mezunuyum diyemez kimse ... bu çok saçma ..
yüksek okul başla fakülte başkadır ..açık öğretim okuyup üniveriste bitirdim diyende var ...
elinize çarpan mühendisler o fakülteleri bitirmek için yeri geliyor gece gündüz çalışıyor ...
fabrikalar iki kuruş eksin veririm teknisyen çalıştırırım mantığında işte ...
Yegenim atanamiyor 4yildir
Yok teyze benim neyime kart ben kimimki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?