allahim bana yardim et

denizmavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1.292
598
43
3 aydir gebe kalamadin esim bana kiziyo neymis 4 yildir cocuk dusunmemisim nedenmis albuki hep onun sucu iki yil boyunca bana neler cektirdi yeni yeni bir seyler yoluna girdi simdi allahim hep dua ediyom bu ay gebe kalayim diye

3 aydir gebe kalamadin esim bana kiziyo neymis 4 yildir cocuk dusunmemisim nedenmis albuki hep onun sucu iki yil boyunca bana neler cektirdi yeni yeni bir seyler yoluna girdi simdi allahim hep dua ediyom bu ay gebe kalayim diye

Stres gebeliğe en büyük engel. Bunu da konuşun. Hamile kalmamak sadece senden kaynakli degildir. Bir de hap kullandiysaniz 4 sene zaten bu surenin gecmesi cok normal

bıkere yasınız gecmemıs kı
sankı 45 yasınıza gelmıssınız gıbı konusmus esınız
bıkere stres den uzak durmanız gerek
hem tek basınıza olmuyorkkı cocuk
oda o guvenı verseymıs
kendınızı kotu hıssetmenızı suclu hıssetmenızı ıstemıs bence esınız hala duzelmemıs
sız mantıklı olanı yapmıssınız
hayırlısı olsun ...

Stres gebeliğe en büyük engel. Bunu da konuşun. Hamile kalmamak sadece senden kaynakli degildir. Bir de hap kullandiysaniz 4 sene zaten bu surenin gecmesi cok normal
o korumdu hep bide soyle bir sey duydum kim korunursa korunsun rahim kendini korumaya aliyormus

esimin yasida 35 yok yasi gecmimis bilmemne o kadar cok doldum ki anlatamam

ESinizin yaklaşımı cokkkkk yanlış sizi suclamaya asla hakkı yok iyi de yapmışsın dogurmamakla inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi olur ama eşine seni suçlayacak cesaret i verme sakin bu evlilikte ortaksiniz cunki

esimin yasida 35 yok yasi gecmimis bilmemne o kadar cok doldum ki anlatamam
hııccc canını sıkma bıkere vucudun alısma surecı var
hıc korunmadan 1 sene hamıle kalamayabılırsın bıle nolcakkı... doktorlar tedavıye bıle baslamıyor

Allah hayırlısını versin öncelikle.eşinizede söyleyin sizi sıkıp strese sokmasın bu hamile kalmanızı engeller.ayrıca 3 ay çok az hamile kalamıyorum diye üzülmek için.6 ay dolmadan doktorlar bile bişi yapmıyor.benimde bu 4. Ayım doktor 6 ay dolmadan gelme dedi.

hııccc canını sıkma bıkere vucudun alısma surecı var
hıc korunmadan 1 sene hamıle kalamayabılırsın bıle nolcakkı... doktorlar tedavıye bıle baslamıyor
suan gene soylendi gitti inan sitrestem midem bulaniyo bazen olmek istiyorum

Belki esinizle alakali bi sebeple bebek olmadi 3 aydir, bir de boyle dusunsun beyzademiz.

Ben 4 yil araliksiZ hap kullandim, biraktigimda da o ay hamile kaldim, yasim da 33.

Esiniz tartismak istiyorsa once sperm testlerine girsin, kendini check ettirsin sonra siz on test ve taramalarinizi yaptirin, folik asite baslayin, vitamin depolarinizi doldurun, esinizle tum sorunlarinizin bittigine emin olup bebek denemesine baslayin.
Hakkinizda hayirlisi.

suan gene soylendi gitti inan sitrestem midem bulaniyo bazen olmek istiyorum
doktora bırlıkte gıdın doktora onun yanında esım bana boyle dıyor bı an once cocugum olsun dıye geldım deyın
doktor esınıze gerekenı cok guzel soyler
benım esım cocuk ıstıyordu hersey yolundamı dıye doktora gıttı kendı kendıne bılınclı davranalım dedı
kocanızın ne ayrıcalıgı varmıs da bukadar kendınden emın
sinir oldum

Yinede cocuk düşünme bence.Böyle düşünen bi adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…