- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
- Konu Sahibi denizmavisi123
-
3 aydit ugrasiyoruz ben evliligimdeki sorunlar bitmeden cocuk dusunmedim aslindaİyi de sen tek başına mı gebe kalıyorsun da iki yıldır gebe kalamadın diyor?
3 aydir gebe kalamadin esim bana kiziyo neymis 4 yildir cocuk dusunmemisim nedenmis albuki hep onun sucu iki yil boyunca bana neler cektirdi yeni yeni bir seyler yoluna girdi simdi allahim hep dua ediyom bu ay gebe kalayim diye
E tamam gayet mantıklı bir kararmış seninki.3 aydit ugrasiyoruz ben evliligimdeki sorunlar bitmeden cocuk dusunmedim aslinda
29Kaç yaşındasınız?
o korumdu hep bide soyle bir sey duydum kim korunursa korunsun rahim kendini korumaya aliyormusStres gebeliğe en büyük engel. Bunu da konuşun. Hamile kalmamak sadece senden kaynakli degildir. Bir de hap kullandiysaniz 4 sene zaten bu surenin gecmesi cok normal
esimin yasida 35 yok yasi gecmimis bilmemne o kadar cok doldum ki anlatamambıkere yasınız gecmemıs kı
sankı 45 yasınıza gelmıssınız gıbı konusmus esınız
bıkere stres den uzak durmanız gerek
hem tek basınıza olmuyorkkı cocuk
oda o guvenı verseymıs
kendınızı kotu hıssetmenızı suclu hıssetmenızı ıstemıs bence esınız hala duzelmemıs
sız mantıklı olanı yapmıssınız
hayırlısı olsun ...
Daha gençsiniz,kendinizi üzmeyin bu kadar.Eşinizin böyle konuşmasıda hiç hoş olmamış.Demek ki onunda hataları vardı ki sizde çocuk yapmak istemediniz.Sizi suçlayacağına kendine baksın bence.
hııccc canını sıkma bıkere vucudun alısma surecı varesimin yasida 35 yok yasi gecmimis bilmemne o kadar cok doldum ki anlatamam
Allah hayırlısını versin öncelikle.eşinizede söyleyin sizi sıkıp strese sokmasın bu hamile kalmanızı engeller.ayrıca 3 ay çok az hamile kalamıyorum diye üzülmek için.6 ay dolmadan doktorlar bile bişi yapmıyor.benimde bu 4. Ayım doktor 6 ay dolmadan gelme dedi.3 aydir gebe kalamadin esim bana kiziyo neymis 4 yildir cocuk dusunmemisim nedenmis albuki hep onun sucu iki yil boyunca bana neler cektirdi yeni yeni bir seyler yoluna girdi simdi allahim hep dua ediyom bu ay gebe kalayim diye
suan gene soylendi gitti inan sitrestem midem bulaniyo bazen olmek istiyorumhııccc canını sıkma bıkere vucudun alısma surecı var
hıc korunmadan 1 sene hamıle kalamayabılırsın bıle nolcakkı... doktorlar tedavıye bıle baslamıyor
doktora bırlıkte gıdın doktora onun yanında esım bana boyle dıyor bı an once cocugum olsun dıye geldım deyınsuan gene soylendi gitti inan sitrestem midem bulaniyo bazen olmek istiyorum
Yinede cocuk düşünme bence.Böyle düşünen bi adama3 aydir gebe kalamadin esim bana kiziyo neymis 4 yildir cocuk dusunmemisim nedenmis albuki hep onun sucu iki yil boyunca bana neler cektirdi yeni yeni bir seyler yoluna girdi simdi allahim hep dua ediyom bu ay gebe kalayim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?