allahim bana yardim et

Bikac ay daha cocuk olmazsa burnundan mi getirecek. Sonucta bu iki kisiyle oluyor. Seni suclamasi mantiksiz. Ayrica Rabbimin dedigi olur, eşinin degil.

Bana pekte bişeyler düzelmiş gibi gelmedi bu baskı neden? Allah vermiyosa zorlamı alıcaksınız, ne garip bir eş

bende sorun yok o kesin gibi bir sey cunku korunmayi biraktiktan sonra ne olur ne olmaz diye doktora gitmistim. hormonlarun gayet guzel yumurtaliklarin iyi demisti doktor
ben ondan bahsetmiyorum, biyolojik seyler degil.. esinden nicin cocuk istemedin baslarda?

ben ondan bahsetmiyorum, biyolojik seyler degil.. esinden nicin cocuk istemedin baslarda?
evliligimiz tam oturmamisti bide bazi sirunlarimiz vardi esim ilk evlendigimizde isini yeni degistirmisti hep uzerinde onun sitresi vardi ve bunun sitresiyle hemen her gun kavga ediyordu benle yeni yeni oturdu her sey yerine simdi

evliligimiz tam oturmamisti bide bazi sirunlarimiz vardi esim ilk evlendigimizde isini yeni degistirmisti hep uzerinde onun sitresi vardi ve bunun sitresiyle hemen her gun kavga ediyordu benle yeni yeni oturdu her sey yerine simdi
şimdi de pek oturmuş gibi hissedemedim, yanlış anlama ama

3 aydir gebe kalamadin esim bana kiziyo neymis 4 yildir cocuk dusunmemisim nedenmis albuki hep onun sucu iki yil boyunca bana neler cektirdi yeni yeni bir seyler yoluna girdi simdi allahim hep dua ediyom bu ay gebe kalayim diye

Bu herife cocuk yapican yani.

38 yasinda dogum yapan taniyorum dogru zamanda verir Allah uzulmeyin. esinize soyleyin strese sokmasin sizi oluruna birakin

sacma sapan konusuyor iste..
hem bebek kek pasta mi ki insan istedigi an yapabilsin.
Allah ol der ve olur o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…