- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
- Konu Sahibi denizmavisi123
-
2 3 ay kadar olmassa gondercem doktora zaten allahim ne gunahim var benimdoktora bırlıkte gıdın doktora onun yanında esım bana boyle dıyor bı an once cocugum olsun dıye geldım deyın
doktor esınıze gerekenı cok guzel soyler
benım esım cocuk ıstıyordu hersey yolundamı dıye doktora gıttı kendı kendıne bılınclı davranalım dedı
kocanızın ne ayrıcalıgı varmıs da bukadar kendınden emın
sinir oldum
sorunlar esinden kaynaklaniyorduysa, esin kendinu suclasin senin cocuk istemeyisinde..3 aydit ugrasiyoruz ben evliligimdeki sorunlar bitmeden cocuk dusunmedim aslinda
boyle soyleme, gunaha girme.. Allah'a sigin sadece..2 3 ay kadar olmassa gondercem doktora zaten allahim ne gunahim var benim
o korumdu hep bide soyle bir sey duydum kim korunursa korunsun rahim kendini korumaya aliyormus
bende sorun yok o kesin gibi bir sey cunku korunmayi biraktiktan sonra ne olur ne olmaz diye doktora gitmistim. hormonlarun gayet guzel yumurtaliklarin iyi demisti doktorsorunlar esinden kaynaklaniyorduysa, esin kendinu suclasin senin cocuk istemeyisinde..
aslinda kotu biri degil cahil de degil iki yilda 100 kitap okumus adam ama bazem cok cahil davramiyor bu durumda cok sasirtiyor beni biliyorum o akrabalari birsz baski yapiyor hic bir zaman bir seylere faydalari olmadi dugun zamani her seyi ailem yapti her seye benim ailem kosturdu bide ala konusuyorlar sanki haklari varmis gibiEğitim şart işte, eğitimsiz ailelerde durum bu. Eşiniz cahil, diyecek birşey bulamıyorum.
amin canim cok tesekkur ederim3 ay cok kısa zaman gebe kalamıyorum demek için . uzmanlar 1 yıl boyunca korunmasız ılıskıye ragmen olmuyorsa tedavı ıcın basvurun dıyor. kendınızı strese sokmayın. eşiniz anlayıssız davranıyor bebek tek sızle olmuyor ! ALLAH yavrunuza kavusmayı hayırlı zamanda nasip etsin ..
bunu bende ara ara anlatiyorum hamile kalmakla dogurmakla is bitmiyo hele bir hamile kalayim dogurayim gorcek o esek gibi bana yardim etcek gerekirse altini bagliycak gece benle nobetlesede bakicak yok oyle yagma o da uykusu kaldinda anlasin ne yap can iste erkekler cocuk gibi3 ay nedir yahu bence eşiniz buraya yazdığınız gibi sizinle konuşuosa her işte bir hayr vardır düşüncesindeyim hamile kalmakla iş bitmio ki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?