allahim bana yardim et

2 3 ay kadar olmassa gondercem doktora zaten allahim ne gunahim var benim

Bir de ben böyle bir adama çocuk doğuramazdım, bu konuda söylenmenin lüzumu var mı? Belki onun çocuğu olmuyor? Ben tutamam kendimi yani çemkirir bağırırım beni sinire strese sokma defol git başımdan diye.

Burada yıllarca uğraşıp bebek sahibi olamayanlar var 3 ay onun yanında biraz komik kalıyor açıkçası.
Ama siz bu adamdan çocuk sahibi olmak istediğinizden emin misiniz ilerde pişman olmayın?

Eşinin tavrı cok yanlis umarım en kısa zamanda farkına varır ve normal davranışlar sergilemeye başlar , destek olur .
Bu işler kısmet işi , zamanı gelince olur . En kısa zamanda hayırlısıyla Allah nasip etsin inşallah size ve isteyen herkese .

Çocuk tek başına yapılıyor sanki de. Eşiniz de çok anlayisliymis maşallah. Ataerkil aile yapısının incileri ışte bunlar. Bence bu kişiden çocuk sahibi olmayı tekrar düşünün.

Bu Zihniyette bi adamla bırakın çocuk büyütmeyi köpek bile beslenmez

3 ay cok kısa zaman gebe kalamıyorum demek için . uzmanlar 1 yıl boyunca korunmasız ılıskıye ragmen olmuyorsa tedavı ıcın basvurun dıyor. kendınızı strese sokmayın. eşiniz anlayıssız davranıyor bebek tek sızle olmuyor ! ALLAH yavrunuza kavusmayı hayırlı zamanda nasip etsin ..

Sorunlarınızı hallettiğinizden emin misiniz?
Hiçbir normal adam gebe kalamadın diye karısını suçlamaz.

Eğitim şart işte, eğitimsiz ailelerde durum bu. Eşiniz cahil, diyecek birşey bulamıyorum.
aslinda kotu biri degil cahil de degil iki yilda 100 kitap okumus adam ama bazem cok cahil davramiyor bu durumda cok sasirtiyor beni biliyorum o akrabalari birsz baski yapiyor hic bir zaman bir seylere faydalari olmadi dugun zamani her seyi ailem yapti her seye benim ailem kosturdu bide ala konusuyorlar sanki haklari varmis gibi

3 ay nedir yahu bence eşiniz buraya yazdığınız gibi sizinle konuşuosa her işte bir hayr vardır düşüncesindeyim hamile kalmakla iş bitmio ki ...

amin canim cok tesekkur ederim

3 ay nedir yahu bence eşiniz buraya yazdığınız gibi sizinle konuşuosa her işte bir hayr vardır düşüncesindeyim hamile kalmakla iş bitmio ki ...
bunu bende ara ara anlatiyorum hamile kalmakla dogurmakla is bitmiyo hele bir hamile kalayim dogurayim gorcek o esek gibi bana yardim etcek gerekirse altini bagliycak gece benle nobetlesede bakicak yok oyle yagma o da uykusu kaldinda anlasin ne yap can iste erkekler cocuk gibi

Benim çok yakından tanıdığım bir ablamda, 5 sene korunmadan ilişki yaşadılar ve çocukları olmamıştı.. Kendi doktora gitti, eşi gitti. Çocuk olmaması için hiçbir engel yoktu. yinede olmuyordu. Sonra psikolojik olabilir diye, psikologa gitmeye başladı. Doktorun tavsiyesiyle hafif dozda anti depresan kullanmaya başladı. İkinci ay hamile aldı..
Yani demem o ki stres ve psikoloji insanın vücut dengelerini çok etkiliyor.. Sen ben hastayım dersen, hasta olursun. İyiyim dersen, iyi olursun.. Sende iyi düşün, güzel düşün, güzel şeyler olsun. Ama öncesin de eşinle psikolojik destek alın. Geçmişte sorunlarınız da olmuş.. Eşin üzerin de de negatif enerji var.. Evliliğinize de iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…