slm kızlar  benim  diğer  topiclerimi  takip edenler  bilir eşimle  6 aydır. evli iki aydan beri  ayrıyız boşanma aşamasındayız. ya bizim  toplumumuz  ne kadar basit...  çok üzgünüm kızlar  yaa konuyaa nerden başlasam bilmiyorum.  az önce karşı  komşum   geldii çok ii  biri  sırdaşım diebilirim... geldik oturduk sohbet  ediyoruz  komşulardan  fln yan apartmanda  bi tane  patavatsız cahil  bi kadın  var allah  cezasını  versin.kavga  etcem  basit  bi insan olmasam kocamın başını beklion  dicem. ama  öle adi biri değilm. onurum var benim.pislik kadınnn bütün mahallenin dedikodusunu  yapan biri. ben kadını  hiç tanımıyorum geçen benim  alt komşuma ve  mahllede ki  bi  çok kadına demiş  onun eşii ewe  gelmiomuş diye  laf çıkarmış. allah  canını alsın  onunda 3 evladı  var. onlardan görsün  dilerim. çok üzgünüm  kızlar komşuma bişey diyemedim  ama kahroldum şuan hıçkıra  hıçkıra ağlıyorum.  neden herşey  beni  buluoo  dayanmamıyorum. allahımm  herşey sabrımı deniyoo  sanki. gücüm kalmadı.  
napcam bilmiyorum 25 yaşında dul damgası yedim çok ağrıma gidio anneme kimseye bişey anlatamadım kahroluorum. artık dayanma gücü ver rabbim beni bu hale düşürenler benden beter olsun ya rabbim:Saruboceq::Saruboceq:

napcam bilmiyorum 25 yaşında dul damgası yedim çok ağrıma gidio anneme kimseye bişey anlatamadım kahroluorum. artık dayanma gücü ver rabbim beni bu hale düşürenler benden beter olsun ya rabbim:Saruboceq::Saruboceq: