Allahım çıldıracagım.!

Cok ilginc bir aile esinizin ailesi. Esim yerin dibine sokar gelme dedigimiz biri gelirse. Kaldi ki saat 3 de telefondan kaynim beni arayamaz da. Arasa da acmam. Sabah olunca kizla siz konusin, kardesiyle de esiniz konussun.

Hala senin evindeler sanırım ? kalkıp kahvaltı hazırlama bide onlara .. seni uyandırmaya gelen olursa da tersleyip , bir daha sizi bu evde birlikte görmek istemiyorum , de .. bunun üstüne yine gelirlerse açma kapıyı . Memlekette otel mi yok ?

Neeeeyyy! !

Hala sana ayar vermeye çalışıyor ,hem de eltinin yanında ve sen ses çıkarmıyorsun .......... tavayı kaptığın gibi sefil kafasını parcalamaliydin. .höst ayı ,dingonun ahiri mi burası , git ininde bağır ,diyerek ...Çok acayip pasif kalmışsın ..

Yok yaaaa az ye de uşak tut , babanın tarlası mi burası ,desene ...Ayy ben burdan çıldırıyorum , sen ne kadar sakinsin. .

Hepimiz uyuyoruz,kusura bakma bu saatte kabul edemem diyemediniz mi? Ben olsam derdim. Ve asla almazdım eve. Gecenin 3ünde geleceğine otele gitsin.

Pink_Butterfly92

Hahaha totomu döner öyle gülerim ben buna. Ay bak sen bu erkekciğe! gelirmiş de karışamazmışız. Evin sahibi kimse pek de ala karışır. Ama pek tabii karşısındakiler böyle pasif oldukça...

Siz ağzınızı açıp da iki çift laf edemiyorsunuz, ah edebilseniz...

Ayrıca o adam o kadınla evlenecek ve hep yanyana olacaklar. Yani bundan sonra o kayın bozuntusu size erkeklik taslamaya devam edecek, farkında mısınız acaba?

Ee eğlensinler madem kendi evlerinde yatsinlar. Bende sanıyorum dugune az kaldi ondan boyle birlikte yatıyorlar. Ben yerin dibinde girerim nisanlimla ayni yatakta yatıcam kayınbaba kızdığı halde :S olaya bak Allah yardimcin olsun bu elti çekilmez ya

Tutarsızsınız demedim. Özetle aşırı pasifsiniz. Sizi ezip kullanmalarına izin veriyorsunuz. Size bağıran insana siz de bağırmalı, hesap sormalı, hiçbir şey yapamıyorsanız yüzünüzü asıp, yanından gitmeli ve hiç konuşmamalıydınız. Siz he tamam deyip yanından gidiyorsunuz. Aşırı pasif davranıyorsunuz.

Ayrıca "eşim ve kayınvalidem arka çıkmıyor, o yüzden" demeniz de pasiflik göstergesi. Herkes yanlış dese de siz doğru bildiğinizi savunmalısınız. Güçlü karakterli olmak bunu gerektirir. Hadi doğru bildiğinizden emin olamadınız diyelim, burada bir sürü insan yazdı, artık eminsiniz.

Biraz güçlenin, haklarınızı savunun. Savunmasanız bile bari soğuk davranın. İnsanlar size kötü davranmanın onların canını sıkacak bir sonucu olduğunu görsünler.

Kaynınızın sizin hakkınızda ne düşündüğü önemli değil. Siz değerlisiniz. Kaynınız nişanlısına hava atıyormuş, bilmemne. Atamasın. Siz onu düşünmeyin. Sizin sorununuz değil. Kaynınız size küsermiş. Küssün. O değerli değil, siz değerlisiniz. Ve o haksız. Ya yengem bana küserse diye o düşünsün.

Son düzenleme:
Off bi de onlar gidince yikamasi utulemesi nevresim çarşaf ..
O yüzden yatılı misafirden nefret ediyorum.
Kabul etmeyin bidaha ; ya da yatak yapcaginiza kapıya bırakıverin kendileri yapsın.
Çok sinirlendim.
(Eltilere de ayrı bi gicigim , lütfen yüz vermeyin)

Ay bunlar ne biçim insan ya.Herkes çıkıp yatıya geliyo filan.Resmen sana eziyet.Bide sabah kahvaltı derdi.Hayır eşin neden birşey demiyor anlamıyorum.Allah yardımcın olsun canım.Inşallah çözersin bu durumu.

Cok ilginc bir aile esinizin ailesi. Esim yerin dibine sokar gelme dedigimiz biri gelirse. Kaldi ki saat 3 de telefondan kaynim beni arayamaz da. Arasa da acmam. Sabah olunca kizla siz konusin, kardesiyle de esiniz konussun.

Eşime bu konudan rahatsiz oldugumu , bunu defalarca dile getirdigimi ama birsey yapmadigini soyledim nisanlilar ne yapayim yuzsuz benim kardesim kac kere kovdum gitmiyor anlamiyor napim dedi. Bende dedim ki iyi kizkardesin nisanlaansin nisanlisiyla onu salonda yatirip uzerilerine kapiyi kitlicem dedim daha neler dedi. Bak demekki nisanlilik hersey demek degilmis ben medeni durumlariyla degil beni aptal yerine koymalariyla ilgileniyorum dedimm. Birdaha olmayacak tamam dedi bende olsa nolur olmasa nolur bu saatten sonra dedim. Arkadaslar kaynimin her yaptigi hareket bu aileye komiklik olarak geliyo sanirim cunku ben derdimi anlattikca esimin ailesi guluyorr hahaha x iste yine yapmis yapacagini diye.. birtek kayinbabam benimle ayni fikirde terbiyesizler edepsizler diyor. Kayinbabam istemedigini soyledigi halde onlara da gidiyor. Sonra kaynim eltimi neden sevmedigini soruyo hic kendilerine bakmiyorlar. Bugun kynanamgil bizde hala onlar kaynanamgile gectiler. Bugunde geldi yemek guzel olmamis dedi git karin yapsin dedim herkesin icinde bozuldu kalkti.

Eltimin ailesinin haberi oldugunu sanmiyorum. Ama kayinbabam bu durumdan cok rahatsiz konuştugu zamanda kaynanam susturuyor kizin yuzune neler dedide kiz hala geliyor kizlar anlamiyor bu ikiside... ayni seyi kizi yapsa kaynanamin kafasini kopartir. Ama zinaya ortak olanda gunah islemis olur. Yillardir kaynanamda ortam hazirliyor. Kaynanam git baska odada yat diyor eltime. Yok oglun benimle yatmak istiyor diyo hey allahim. Birde yillardir evli gbi yasiyorlar zaten. Birde dogulular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…