- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
terkedebiliyorsan terket sehri ..
kendi evleri yok mi bunlarin ne diye geliyolar
Neeeeyyy! !Ben sizi istemiyorum beraber tek gelin gelcekseniz dedikten 2 gun sonra eltimi aldi bize geldi aksam.! Biz aciz yemek yap dedi bende bakmayin oyle saf gbi her insanin her dedigini yapan biri degilimdir sertimdir yani ama kaynimida severim allah var simdi ama bu huylarindan nefret ediyorum tamam hazirlarim dedim yuzune bakmadim cunku ben utandm 2 gece once evimde şeee ettiler diye. Bi bagirdi haddini bileceksin yuzume bak diye he tamam dedim mutfaga gectim esim lavabodaydi. Zaten boyle durumlarda hepppp...!!!!! Biyerlerde olur
Yok yaaaa az ye de uşak tut , babanın tarlası mi burası ,desene ...Ayy ben burdan çıldırıyorum , sen ne kadar sakinsin. .O 26 ben 25 yasindayim. 5 senedir esimle birlikteyiz kardes gibidir bana kaynim dertlesir gece biseyler getirir gonlumu alir ama sanirim bu ailede beni sevdiklerini eltimi sevmediklerini dusundugu icin eltimi guya koruma , kanatlari altina alma birde ben istersem yaparlar diye dusunmeye itti bu durum. Cunku kaynim her konuda iyidir bana karsi ama konu eltim olunca birden degisiyor. Sanki eltim kimse seni sallamiyor demiste o da istediklerini dayatarak yaptiriyor gibi bu benim gozlemim ailesine karsi da oyle... x bu eve gelecek bu evde kalacak siz karisamassiniz. Diyor mesela bu da son zamanlarda oldu oncesinde yoktu
Hepimiz uyuyoruz,kusura bakma bu saatte kabul edemem diyemediniz mi? Ben olsam derdim. Ve asla almazdım eve. Gecenin 3ünde geleceğine otele gitsin.Canim benim daha onceki konumda var bir ara da gece 3 te geldiler emrivaki gecenin 3 unde saygisizca sesler falan cildirdim o zamanda ertesi gun yine geleceklerdi kaynima ddmki sen tek geleceksen basim ustune ya da eltim tek gelecekse ama sizi beraber evimde agirlamak istemiyorm o gece gelmemislerdi ama yine gorundugu uzere yuzsuzluk yapip geldiler. Kiza da ayri soyledim istemiyorum diye ne uyku kaldi ne bişey.. o zaman da konu acmistim kk uyeleri uyarmammi soylemislerdi. Ben daha sert bir dille uyardim.!
Ay terbiyesizlerYataklarini actim ustune pijama verdim bir ustlerini ortmedigim kaldi. Birde yatak begenmiyorlar.
Ee eğlensinler madem kendi evlerinde yatsinlar. Bende sanıyorum dugune az kaldi ondan boyle birlikte yatıyorlar. Ben yerin dibinde girerim nisanlimla ayni yatakta yatıcam kayınbaba kızdığı halde :S olaya bak Allah yardimcin olsun bu elti çekilmez yaSana bir olay anlatayim. Bundan 3 sene once sehir disinda bir dugune gittik. Ben kayinbabam kaynanam gorumcem kaynim eltim...
Evin hanimi yatacak yer sikintisi cekmis olacak bizi eltimi beni gorumcemi birde kendi kizini komsuya gondermek istedi orda yatarmisiniz diye sordu biz tabi hemen tabii x teyze yatariz sorun degil dedik. Eltimde tam olarak sunu soyledi. Hayir ben xsiz yatamam onla yatacam. Kadin dediki nisanlisiniz sizi bu kadar insanin yaninda nasil berabr yatirayim. Sonuc ne oldu kaynanam kayinbabam eltim kaynim ayni odada yattilar
Dusuncelerinize saygi duyuyorum ama tutarsiz bir insan degilimdir genelde sozlerimin arkasindayim beni bu duruma iten arkamda kimsenin olmamasi kaynanam haklisin kizim dese eltime birdaha gitmeyin yanlis dese esim ayni sekilde ne bu kendi evinizmi sandiniz dese bu durumda olmayacaktim. Cunku ben birseye kizdigimda kimse arkamda durmuyor evet haklisin demek yerine idare et oluyor bu.
Haddini bil diye bagirdiginda eşimin yanimda olmasini isterdim esimin duymuş olacagini dusundugum icin he tamam diyip mutfaga gectim. Ben kardesiyle kotu olmasin diye cogu seyi sineye cektim ama diyorum ya kaynimda normal bir insan degil. Ben bu konuda gerekli uyariyi dogru sekilde yapmadigimi dusunuyorum. En sonda kaynanama biz tasinicaz yeter artik dedim kaynim geldi ozur diledi yaptiklarim icin ozur dilerim cok uzgunum gercekten dedi. Yani diyorum ya yapiyor ama gonul almaya da ugrasiyor. Muhattap olma benle desemde ayni sekilde. Bugune kadar sorun cikmasin diye sustum ama yeri geldi konustum arkama baktim kimse yok yarn esimle bu konuyu konusacagim ayni sekilde kaynanamlada yaptiklarinin terbiyesizlik oldugunu soyleyecegim. Ama en kisa surede burdan cok uzaklara da tasinicam cunku ben artik dayanamiyorum ciddi anlamda... daha onceden agirligimi koymadigima da pismanim. Kaynim tek te gelir kalir bu evde kimseye zarari yoktur sabah cikar gider. Ama simdi eltimle gelince tepki verirsem yanlis olur diye dusundum ta ki gecen gelislerine kadar. Tavrimi koydum saniyordm koyamamisim esimde bana birak demisti ben hallederim demistim. Evet yani bu benim sucum ama bu kadar da suistimal edilmez
Cok ilginc bir aile esinizin ailesi. Esim yerin dibine sokar gelme dedigimiz biri gelirse. Kaldi ki saat 3 de telefondan kaynim beni arayamaz da. Arasa da acmam. Sabah olunca kizla siz konusin, kardesiyle de esiniz konussun.
Benim film düğüne gittiğiniz evde kaynana kayınbaba elti kayın bir odada kaldi da koptu zaten. Eltinizin yetiştirilme tarzı ve aile yapısını çok merak ettim. 3 senedir bu duruma hoşgörü ile yaklaşmaları çok garip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?