Allahım çıldıracagım.!

Saat 11de aradığınızda yatıyoruz hemen gel deseydiniz. 2 gün ya 2 gün vaktinde gelseymis,2 gün sonra kendi evinde kaçta ve kiminle gitmek istiyorsa öyle yapsaymış. Bu saygısızlık resmen

Çok gereksiz fedakarlıklar yukleniyorsun. .yaklaşımın güzel fakat bir yere kadar. .benliginden ödün verdiğin vakit sen , sen değilsin .. herkes yerini bilecek ..o psikopata yardım etmek istiyorsan psikolog randevusu al ..

Sirf gururum yuzunden 8 senedir amcamla ve yengemle konusmuyorum... o kadar da gururluyum aslinda.
Baaaakkk !
Kendi canından , kanından insanlara tepki koyarken yüzsüz bir adama teslim oluyorsun , hem de tebiyesizin teki .. iyi olacağım derken değerlerini yerin dibine sokuyorsun ..

Akşam 12den sonra telefonu kapatacaktın sorun çözülecekti. Ben sizin bu kadar fedakarlık yapmanızı anlayamadım, ki kendi amcanızı bile bir sebepten silmişsiniz, kayın kimdir afedersiniz.

Söyleyeyim bir iki olur da, şu durumda hata sizde, sizib eseriniz bu yaşadıklarınız

Sürekli eltim beni kıskanıyor, kaynımla aramızı bozmak istiyor demişsin.
E bozsun işte aranızı ne güzel sana da bahane çıkıyor, kaynın huzurunu bozmaktan başka ne işe yarıyor?

Amcaya rest çekip yüzsüz kayına rest çekememek. Ne bileyim, tuhaf.

Butun komşular biliyor yetmezmis gbi esnafta biliyor. Bundan 1 sene once bizim esnaflardan biri anneme sormuş flaancanin gelini onlarda kaliyormuş x le kari koca hayati yasiyorlarmis niye boyle ayip degilmi demis annem yerin dibine girmisti. Kendisi soyluyor zaten. Bir ara misafirlerim vardi kendide hic tanimiyor onlari. Birden bire dediki ayyyy x de diyor ki bugun yanimda yat cok ozlemisse beni demekki dedi. Hatta misafirler bile sok oldu nasl yani flaan dediler eltimde dediki o benim kocam tabiki yaninda yaticam hepimiz şoook.. ! Nisanlilardi o zaman o yuzden bacim malesef ise yaramaz bu taktik

Emin olun bende bayilmiyorum hatta bu durumdan cok ama cok rahatsizim. Keske biri gidip kizin ailesine soylese de en azindan dugune kadar kafamiz rahat kalsa ya. Ailesi hic sallamiyor kizi , bende kendime sasiyorum kendi kardesim olsa kovardim evden. Sakin kalmaya calisiyorum sadece. Kendimi sıkıyorum o son damlada da fena kapisacaz biliyorum.

Terbiyesizlik başka birşey değil. Ben olsam kovarim kimseyi çekmem bu nedir sizde kalıp bide sesler çıkarmaları ahlaki mi bozuk bu nedir yani?

Bir sabahhh ayhhhhhhhh x yapmaaaaa sesleriyle uyandim allahm kafayi yicektim kendi kendimi yedim bitirdim evden ciktim gittim misafirlik adaplari sifir. Kizin annesi yok hic terbiye almamis. Esimle de o zaman bir kavga ettik anlatamam ev de saglam birsey kalmadi. Ben bu evde neyim diye bagirdim ben bu evde biblomuyum bibloysam eger ki bu esyalarinda bir onemi yok dedim firlattim attim sonuc degismedi. Yani karsimdaki bir erkekse eger ben konussmadan esimin konuşmasi lazim. O bunu idrak edemiyor. Ve hep sinirlenen susan ben oluyorm.

26 yasindaki koca adama ahlak kurallarini anlatirken ben utaniyorum. Bu kolay bisey degil. Neden bardagi kirdin demek gbi birsey degil. Kendisi essek degil. Aynilarini yasamadikca anlamayacak ustune yapmaya da devam edecek daha once sert bir dille uyardim kizida uyardim gelmeyin diye yine geldiler. Bir seyi de 40 kere soyleyemem. Benim basimda bin tane dert var. Bir oncekinde evi indirdim kaldirdim kaynanama kizdim gonderme oglunu dedim sehir disindaki gorumceme kadar aradim eltimle kaynimin yzuune vurdum esimle kavga ettim ne degisti ? Hicbisey cunku bunlar boyle gelmis boyle gidecekler. Kaynim evlenince de 3 ay eltime yemk yaptirmayacakmis burda flaan yeriz dedi. Tabiki yapmam yemek falan herkes kendi evine der postalarim ama kalma konusu cok ayri bir olay utanirim cekinirim konusursmda cok agir konusur eltime de laf ederim. Ben artik huzur istiyorum bu evde

Baaaakkk !
Kendi canından , kanından insanlara tepki koyarken yüzsüz bir adama teslim oluyorsun , hem de tebiyesizin teki .. iyi olacağım derken değerlerini yerin dibine sokuyorsun ..

Bir insana bir kere tepki verirsiniz anlamassa anlamiyordur 2-3 un bir onemi yok cunku kafasi almiyordur beyinsizdir anlamak istemiyordur. Biri beni bu sekilde uyarsa bidaha yuzune bakamam yemin ederim ya nasil bir yuzzsuzluk nasil bir karaktersizlik

Bu ne yaa? Nasil fikir vermedir bu?.?
Saskinlikla okudum ... Neolursa olsun boyle seyler kimseye yapilmaz. İnsanliga sigmaz. Kiniyorum sizi.

Konu sahibi sizde kaynimda kaynim.. Bu ne yahu? Nasil seviyesiz iliskiler bunlar?
Biraz kendinizi geri cekin allah askina. Tabi elti rahatsiz olur. Cok civik bir iliskiniz var. Gerci eltinin cumleleri de hos degil. Boyle hayatlara sasiriyorum. Sayginizi koruyun bence insan iliskilerinde.

Bir insana bir kere tepki verirsiniz anlamassa anlamiyordur 2-3 un bir onemi yok cunku kafasi almiyordur beyinsizdir anlamak istemiyordur. Biri beni bu sekilde uyarsa bidaha yuzune bakamam yemin ederim ya nasil bir yuzzsuzluk nasil bir karaktersizlik

İşine gelmiodur hic de aptal gelmediler bir saf sen duruyorsun burdan bakinca üzgünüm. Evdeki esyalari kiracagina onlarin esyasini ataydin camdan aşağı. Insan hicbi sey yapamiosa pasifse hasta numarasi yapar. Yatak yorgan acmaz yemek yapmaz bi kosede durur izler. Bi yerlerde ciddi hata yapiosun ve o kısımları soylemiosun bize.

Canım nereden geliyorlar cok mu uzakta oturuyorlar? Ve cok sık gelirler mi?

Idare et diyecegım ama biliyorum kolay degildir insan sinir olur

Bugun yine geldiler suratlarina bakmadim camasir getirmisler yikayim diye. Bende goturun kaynanam yikasin ddm kynim ne var yikasan olurmsuun dedi sert bi sekilde evet olurum dedim sonra ciktilar gittiler.
Camasir getirecek kadar yuzsuzler iste. Bu insanlara laf anlatilmaz. Hoş ben kavga etsem kovsam bidaha gelirler. Bende oyle bir kavga etmek istiyorum ki birdaha hic gelmesinler.

Kaynimda kaynim diyorum cunku kaynim normalde bana karsi cok iyidir asirisininda asirisi gelecegi zaman arar musaitmisin der cikolata alimmi sana der. Gece canim bisey cekse alir gelir. Ama iste benim size anlatamadigim bu cocuk tekken boyle. Eltimleyken bu sekilde davraniyor gaza geliyor erkeklik yapiyor emrivaki yuzsuzluk hersey...

O zaman sen haddini bil kovulduğun yere gelme deyip çekilecektiniz odanıza

Eşiniz de ister çıkar tuvaletten ister orada yaşar o gece

Tüm mesajları baştan sona okudum.

Yanlış anlamayın ama eltinizle kaynınızın ilişkisinden çok sizinle kaynınızın ilişkisini tuhaf buldum.
Resmen eltinizle yarışıyorsunuz.
Aman susayım eltim aramızı açmasın, ille de kaynım, canım kaynım modundasınız.
Kocasıyla arasını açmasın diye kayınvalidesine boyun eğen gelin gibisiniz.

Bu evde huzur istiyorum yazmışsınız. bunun tek yolu kaynınızla küsmek ama kaynınızı kaybetmemek adına debeleniyorsunuz.
Bir yorumunuzda da aslında saf değilim demişsiniz.

Bu saflık değil ama çözemedim sizi.
Tamam anladık, kaynınız iyi şeker biri, size gece yarısı çikolata alıyor falan.
Ama bu nasıl bir ilişki?
Biraz mesafe çok mu zor?

O sizin "kaynınız"

Bence sınırları şaşırmışsınız.
Kaynım iyi şeker çocuk diye eltimle evi günlük ev, seks evi veya otel gibi kullanmalarına asla müsaade etmezdim.
Veya eltimle, kaynımı kaybetmemek için yarışmazdım.
Siz kaynınızla aranız bozulmasın diye nelere müsahama gösteriyorsunuz.
Ay cidden okudukça şaşırdım.
Eltinizle savaşınız komple komik.

İki elti bir çok şey için yarışabilir. Ama iki elti, birinin kocası diğerinin kaynı için yarışamaz.
Yarışmamalı.
Sınır kalmamış ailede.
Tüm ilişkiler laçka

Kaynınızı en yakın arkadaşınız olarak mı görüyorsunuz anlamadım.
Dost olmayın kaynınızla boşverin.
Kendinize çikolata alacak, kahve içecek başka arkadaşlar bulun.
Adam sizi resmen kullanıyor.

Komple bir tuhafsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…