- 19 Kasım 2013
- 18.880
- 34.099
- 798
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Saat 11de aradığınızda yatıyoruz hemen gel deseydiniz. 2 gün ya 2 gün vaktinde gelseymis,2 gün sonra kendi evinde kaçta ve kiminle gitmek istiyorsa öyle yapsaymış. Bu saygısızlık resmenCnm zaten evde kalamayacagi icin bizde kalicakti ama tek yani herseyi hazirdi yatagi falan ben kapiyi acar geri uyumaya devam ederim diye dusunmustum. Emrivaki yapinca tamam dedim kapadm kendisini de 11 gbi aradim gec kalma x uyucam diye tamam uyuma biraz sohbet ederiz ozledim senle kahve icmeyi dedi. Gec kalmassan bakariz uykum var benim dedim. Yani eltimi sonradan cikardi kendi zaten gelecekti
Çok gereksiz fedakarlıklar yukleniyorsun. .yaklaşımın güzel fakat bir yere kadar. .benliginden ödün verdiğin vakit sen , sen değilsin .. herkes yerini bilecek ..o psikopata yardım etmek istiyorsan psikolog randevusu al ..Cunku hep biraradayiz yuzyuze bakiyoruz kimseyle gergin olmak istemiyorm. Birde ciddi anlamda kaynim bazen cok cozutuyor kendinde olmadan oraya buraya saldiriyor. Diyorum ya sever beni de ( sevmez olaydi ) kaynanam hep bana sorar xin neyi neye sinirli , ne olmus kizim git bir sor sana anlatir flan. Yani ailesiyle kopru gbiyim resmen... ama ben elimi ayagimi cektikce kaynim ailesiyle cok kotu oldu ne kavgalar etti kendimi nimetten saymiyorm ama eltim ailesine karsi cok dolduruyor eltimi. Kac kere sahit oldum bu duruma kaynim soyledi.
Baaaakkk !Sirf gururum yuzunden 8 senedir amcamla ve yengemle konusmuyorum... o kadar da gururluyum aslinda.
Dumur olmus durumdayim..Du simdi bi kendime geleyim on numara taktik vercem sana bacım... Heh simdik bak bu isi cozse cozse konu komsu çözer bacım bir dedikodu ağına bakar azcik bi rezil rusva olsun seninde içinde soğur eşininde aklına dank eder ailesinin de kıçı tutuşur onlar açıklamaya yer ararken aradan sivisirsin sende.. Oturduğun yerde yada akrabardan en dedikoducusunu buluyorsun evlenmeden barklanmadan benim evimi ask yuvası haline getirdiler yatıp kalkiyorlar aramızda kalsin diyor iki agliyorsun ve geçip karşıdan izliyorsun.. Gerisini idare et diyen kaynanan toparlasin.. Eltinin ailesinin kulağına hafiften fisildayacak kimselerde bul derim.. He zaten evlenecekler filan ama çamur at izi kalsın her zaman evlenmeden koynuna girmişti zaten olarak kalacak adi müstakbel gelinin..
1 ay sonra evlenecek,sizde niye habire yatıp kalkıyor bunlar.
Evli değil bişey değil,ben asla evime ikisinide sokmazdım.Halvethane gibi evinizi neden kullandırıyorsunuz,nasıl bir esneklik bu.
Ne örf nede inançlarımıza hiç uygun değil çok şaşırdım size.
Terbiyesizlik başka birşey değil. Ben olsam kovarim kimseyi çekmem bu nedir sizde kalıp bide sesler çıkarmaları ahlaki mi bozuk bu nedir yani?
Sürekli eltim beni kıskanıyor, kaynımla aramızı bozmak istiyor demişsin.
E bozsun işte aranızı ne güzel sana da bahane çıkıyor, kaynın huzurunu bozmaktan başka ne işe yarıyor?
Amcaya rest çekip yüzsüz kayına rest çekememek. Ne bileyim, tuhaf.
Baaaakkk !
Kendi canından , kanından insanlara tepki koyarken yüzsüz bir adama teslim oluyorsun , hem de tebiyesizin teki .. iyi olacağım derken değerlerini yerin dibine sokuyorsun ..
Dumur olmus durumdayim..Du simdi bi kendime geleyim on numara taktik vercem sana bacım... Heh simdik bak bu isi cozse cozse konu komsu çözer bacım bir dedikodu ağına bakar azcik bi rezil rusva olsun seninde içinde soğur eşininde aklına dank eder ailesinin de kıçı tutuşur onlar açıklamaya yer ararken aradan sivisirsin sende.. Oturduğun yerde yada akrabardan en dedikoducusunu buluyorsun evlenmeden barklanmadan benim evimi ask yuvası haline getirdiler yatıp kalkiyorlar aramızda kalsin diyor iki agliyorsun ve geçip karşıdan izliyorsun.. Gerisini idare et diyen kaynanan toparlasin.. Eltinin ailesinin kulağına hafiften fisildayacak kimselerde bul derim.. He zaten evlenecekler filan ama çamur at izi kalsın her zaman evlenmeden koynuna girmişti zaten olarak kalacak adi müstakbel gelinin..
Bir insana bir kere tepki verirsiniz anlamassa anlamiyordur 2-3 un bir onemi yok cunku kafasi almiyordur beyinsizdir anlamak istemiyordur. Biri beni bu sekilde uyarsa bidaha yuzune bakamam yemin ederim ya nasil bir yuzzsuzluk nasil bir karaktersizlik
Bu ne yaa? Nasil fikir vermedir bu?.?
Saskinlikla okudum ... Neolursa olsun boyle seyler kimseye yapilmaz. İnsanliga sigmaz. Kiniyorum sizi.
Konu sahibi sizde kaynimda kaynim.. Bu ne yahu? Nasil seviyesiz iliskiler bunlar?
Biraz kendinizi geri cekin allah askina. Tabi elti rahatsiz olur. Cok civik bir iliskiniz var. Gerci eltinin cumleleri de hos degil. Boyle hayatlara sasiriyorum. Sayginizi koruyun bence insan iliskilerinde.
Ben sizi istemiyorum beraber tek gelin gelcekseniz dedikten 2 gun sonra eltimi aldi bize geldi aksam.! Biz aciz yemek yap dedi bende bakmayin oyle saf gbi her insanin her dedigini yapan biri degilimdir sertimdir yani ama kaynimida severim allah var simdi ama bu huylarindan nefret ediyorum tamam hazirlarim dedim yuzune bakmadim cunku ben utandm 2 gece once evimde şeee ettiler diye. Bi bagirdi haddini bileceksin yuzume bak diye he tamam dedim mutfaga gectim esim lavabodaydi. Zaten boyle durumlarda hepppp...!!!!! Biyerlerde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?