Allahım çıldıracagım.!

Sabah 9 du daha uyumamistim dalmişim bir ara geldi eltim odama. Biseyler dedi hatirlamiyorum bile. Byby dedim sadece. Daha gecenlerde konu acmistim eltim benle iyi gecinmeye calisiyot guvenemiyorm diye bu aralarda cok destek oldum kendisine aramiz duzeliyor gbiydi ama yine lafimi cigneyip geldiler ya acayippp sogudm kendisinden. Kahvaltida hazirlamadim tabiki

Otele gidin diyin.. Ne edepsizlermiş yahu.. Gecenin 3 ünde bize yatak aç diyen adama defol git otelde yat der suratına kapıyı kapatırım..! Hadsize bak sen..

Cnm kaynim dengesizdir yani sinirlendiginde ille birsey kirar. Ve ben gerginlik ciksin istemiyorm cunku ben biriyle kavga edersem senelerce konuşmam umrumda olmaz yani direk silerim. Birde eltimin yillardir istedigi sey kaynimdan uzak durmam yani bana gelsin gitsin derdini anlatsin istemiyor o an yaninda biz kavga ederken zevkten 4 kose olmasin diye kaynimi sallamiyormus gbi hee tamam dedim

Yok yaaaa az ye de uşak tut , babanın tarlası mi burası ,desene ...Ayy ben burdan çıldırıyorum , sen ne kadar sakinsin. .

Ben sabirliyimdir ama bir kere patlarim tam patlarim keske her hosuma gitmeyen seyde pat diye soyleyebilsem. Zaten en son bize geldiklerinde laf yaptigim icin kaynim 1 senedir soguk bana karsi. Simdi diceksiniz ki olsun yani eksik kalsin hatta. Ama zaten eltiminde istedigi bu. Kaynimdan kiskaniyor beni

Hepimiz uyuyoruz,kusura bakma bu saatte kabul edemem diyemediniz mi? Ben olsam derdim. Ve asla almazdım eve. Gecenin 3ünde geleceğine otele gitsin.

Cnm zaten evde kalamayacagi icin bizde kalicakti ama tek yani herseyi hazirdi yatagi falan ben kapiyi acar geri uyumaya devam ederim diye dusunmustum. Emrivaki yapinca tamam dedim kapadm kendisini de 11 gbi aradim gec kalma x uyucam diye tamam uyuma biraz sohbet ederiz ozledim senle kahve icmeyi dedi. Gec kalmassan bakariz uykum var benim dedim. Yani eltimi sonradan cikardi kendi zaten gelecekti

Az oncede yazdm gerginligi sevmiyorum kalbim cok hizli atiyo ve nefes darligi cekiyorum gerginlik ciksin istemedim o haddini bil mevzusunda. Birde eltimin yaninda kavga etmek istemedim cunku eltim zaten bunu istiyor...

Bütün dengesizler de seni bulmuş ! Boşversene , kimle aran kötü oluyorsa olsun ..adap denen birşey var .. eşini ikaz et ,müdahil olsun artık olaylara ..arada sen kayniyorsun ..gururunun hoc mi önemi yok ?

Hayir canim benim kuzenimle nisanlisi da geldi eve dugune 2 aylari vardi nasil yatmak istiyorsaniz oyle yatin ddm. O gece sabaha kadar okey oynadik zaten uyucagimiz da 3 saat falandi. O da yaninda yatsam sorun olurmu dedi birde iyi degildi midesi bulaniyordu bende tabiki hastasin zaten onun yaninda yat dedim sorun olurmu dedi ayip aslinda dedi ne ayibi kziim sacmalama beni rahatsiz eden birsey yok dedim. Ama kizlar o kuzenimgil bir bardak su icmeye bile kalkamamislar rahatsiz etmeyelim ev sahiplerini diye. Bu dusuncesizler gece koltuk cekiyor kafalarina gore girip cikiyolar allahim sen herkese ahlak gorgu ver amin

Aman ver onun olsun ..neden bu kadar önemsiyorsun ki ?

Anliyorum tatlim seni hemde cok iyi ama bir konuda pasif davranmak demek her konuda oyleyim anlamina gelmez. Mesela kaynim telefonlarini acmadigim gormedigim zamanlarda bana kizar neden acmiyosun diye bagirir bende ona bagiririm sanane lan kocammisin anammisin babammisin diye o da hi tamam yengecigim der yani hemen alttan alir. Bu bircok konuda oyledir. Gecen de yine ayni sey oldu sesini yuksellti bagirma bana allahima kafani patlatirim senin falan drim hemen annesine doner gelinine bak beee son kafa bukucu falan diye dalga gecer. Iste o gun eltimin yaninda erkeklik yapti bende zaten kavga etmemizi yakin olmamizi eltim istemiyor diye sustum ve zaten gerginligi sevmiyorm. Ama bu sekilde kalacak diye birsey yok. Mesela bazen gelir yemek versene bana borek yapmissin bugun der ben de veremem daha biz yemedik der yollarim. Yani aramiz bu sekilde. O yuzsuzluk yaptikca bende yapiyorum. Mesela bazen yemegimin tuzlu oldugunu soylediginde yemege gelme o zaman x derim. Yani anlatabildimmi blmiyorum ama o cok sinirliyse ki o gun oyleydi ( sinirlenmesinin sebebi yzuune bakmadim bakmadan konustum surekli o da trip atiyorum sandi halbuki 2 gun onceki soyledigimden o degilde ben utandm ondan bakamadm ) anlattiklarimda eksik vardir fazlasi yoktur emin olun.

Otele gidin diyin.. Ne edepsizlermiş yahu.. Gecenin 3 ünde bize yatak aç diyen adama defol git otelde yat der suratına kapıyı kapatırım..! Hadsize bak sen..

Bisey deyip eve almasaydm eltim kaynima bak seni kimse sallamiyor sen pasifsin abinin evine seni almiyor o kimki seni almiyo sen daha k.cnda dolas yengenin her dedigini yap diye dolduruyor. Adim kadar da eminim. Sonra kaynimda erkeklik yapiyor yani eltime kendini ispatliyor
Ve arkadaslar bu gercekten eltimin hosuna gidiyor yani kaynimin herkese kafa tutmasi kavga etmesi istedigi bu yani.

Aman ver onun olsun ..neden bu kadar önemsiyorsun ki ?

Cunku hep biraradayiz yuzyuze bakiyoruz kimseyle gergin olmak istemiyorm. Birde ciddi anlamda kaynim bazen cok cozutuyor kendinde olmadan oraya buraya saldiriyor. Diyorum ya sever beni de ( sevmez olaydi ) kaynanam hep bana sorar xin neyi neye sinirli , ne olmus kizim git bir sor sana anlatir flan. Yani ailesiyle kopru gbiyim resmen... ama ben elimi ayagimi cektikce kaynim ailesiyle cok kotu oldu ne kavgalar etti kendimi nimetten saymiyorm ama eltim ailesine karsi cok dolduruyor eltimi. Kac kere sahit oldum bu duruma kaynim soyledi.

Bütün dengesizler de seni bulmuş ! Boşversene , kimle aran kötü oluyorsa olsun ..adap denen birşey var .. eşini ikaz et ,müdahil olsun artık olaylara ..arada sen kayniyorsun ..gururunun hoc mi önemi yok ?

Sirf gururum yuzunden 8 senedir amcamla ve yengemle konusmuyorum... o kadar da gururluyum aslinda.

bir de yemek mi begenmiyorlar.Iyi demissiniz.Valla yaptiklari cok ayip.Yaptiklari hersey ayip yani..

Sizin iliskiniz aşiri derece laçkalaşmis!!
Yukarda belirttigim noktayi normal hayatta bir allahin kulu bana soyleyemez.
Saygisizlik resmenn. Kardesi bile olsa muhatap dahi olmammm ve haddini fenaaa bildirirdim he diyip gecmezdim.

Dumur olmus durumdayim.. Du simdi bi kendime geleyim on numara taktik vercem sana bacım... Heh simdik bak bu isi cozse cozse konu komsu çözer bacım bir dedikodu ağına bakar azcik bi rezil rusva olsun seninde içinde soğur eşininde aklına dank eder ailesinin de kıçı tutuşur onlar açıklamaya yer ararken aradan sivisirsin sende.. Oturduğun yerde yada akrabardan en dedikoducusunu buluyorsun evlenmeden barklanmadan benim evimi ask yuvası haline getirdiler yatıp kalkiyorlar aramızda kalsin diyor iki agliyorsun ve geçip karşıdan izliyorsun.. Gerisini idare et diyen kaynanan toparlasin.. Eltinin ailesinin kulağına hafiften fisildayacak kimselerde bul derim.. He zaten evlenecekler filan ama çamur at izi kalsın her zaman evlenmeden koynuna girmişti zaten olarak kalacak adi müstakbel gelinin..

Ohoooooo... Ee desin dursun eltiniz.. Kaynınız da konuşmasın varsın.. Birbirini seven iki insan nişanlı, evli, sevgili farketmez.. Sevişmek için evde büyüklerin olduğu bir ortama gelecek rahatlığı ben de bulamaz.. Ben evli olduğum halde memlekte gittiğimizde eşimle bir ay birlikte olmadığımız zamanları bilirim.. Ha yapsak kime ne de.? Ayıp deriz çekiniriz.. Bir ay sevişmezsek ölmeyiz deriz.. 5 yıllık evliliğimin her senesinde, her memlekete gittiğimizde bu böyle oldu.. Sizin kaynınız da eltiniz de ahlaksız... Benim evime kimse o saatte bana yatak aç sevişecem dercesine giremez.! Ve ben böyle ahlaksız insanları kendimden uzkalaştırırım.. Siz fazla yüz vermişsiniz.. Ergen mi bunlar habire yatmaya kalkmaya yemeğe size geliyor.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…