- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Hala senin evindeler sanırım ? kalkıp kahvaltı hazırlama bide onlara .. seni uyandırmaya gelen olursa da tersleyip , bir daha sizi bu evde birlikte görmek istemiyorum , de .. bunun üstüne yine gelirlerse açma kapıyı . Memlekette otel mi yok ?
Neeeeyyy! !
Hala sana ayar vermeye çalışıyor ,hem de eltinin yanında ve sen ses çıkarmıyorsun .......... tavayı kaptığın gibi sefil kafasını parcalamaliydin. .höst ayı ,dingonun ahiri mi burası , git ininde bağır ,diyerek ...Çok acayip pasif kalmışsın ..
Yok yaaaa az ye de uşak tut , babanın tarlası mi burası ,desene ...Ayy ben burdan çıldırıyorum , sen ne kadar sakinsin. .
Hepimiz uyuyoruz,kusura bakma bu saatte kabul edemem diyemediniz mi? Ben olsam derdim. Ve asla almazdım eve. Gecenin 3ünde geleceğine otele gitsin.
Pink_Butterfly92
Hahaha totomu döner öyle gülerim ben buna. Ay bak sen bu erkekciğe! gelirmiş de karışamazmışız. Evin sahibi kimse pek de ala karışır. Ama pek tabii karşısındakiler böyle pasif oldukça...
Siz ağzınızı açıp da iki çift laf edemiyorsunuz, ah edebilseniz...
Ayrıca o adam o kadınla evlenecek ve hep yanyana olacaklar. Yani bundan sonra o kayın bozuntusu size erkeklik taslamaya devam edecek, farkında mısınız acaba?
Bütün dengesizler de seni bulmuş ! Boşversene , kimle aran kötü oluyorsa olsun ..adap denen birşey var .. eşini ikaz et ,müdahil olsun artık olaylara ..arada sen kayniyorsun ..gururunun hoc mi önemi yok ?Cnm kaynim dengesizdir yani sinirlendiginde ille birsey kirar. Ve ben gerginlik ciksin istemiyorm cunku ben biriyle kavga edersem senelerce konuşmam umrumda olmaz yani direk silerim. Birde eltimin yillardir istedigi sey kaynimdan uzak durmam yani bana gelsin gitsin derdini anlatsin istemiyor o an yaninda biz kavga ederken zevkten 4 kose olmasin diye kaynimi sallamiyormus gbi hee tamam dedim
Ee eğlensinler madem kendi evlerinde yatsinlar. Bende sanıyorum dugune az kaldi ondan boyle birlikte yatıyorlar. Ben yerin dibinde girerim nisanlimla ayni yatakta yatıcam kayınbaba kızdığı halde :S olaya bak Allah yardimcin olsun bu elti çekilmez ya
Aman ver onun olsun ..neden bu kadar önemsiyorsun ki ?Ben sabirliyimdir ama bir kere patlarim tam patlarim keske her hosuma gitmeyen seyde pat diye soyleyebilsem. Zaten en son bize geldiklerinde laf yaptigim icin kaynim 1 senedir soguk bana karsi. Simdi diceksiniz ki olsun yani eksik kalsin hatta. Ama zaten eltiminde istedigi bu. Kaynimdan kiskaniyor beni
Tutarsızsınız demedim. Özetle aşırı pasifsiniz. Sizi ezip kullanmalarına izin veriyorsunuz. Size bağıran insana siz de bağırmalı, hesap sormalı, hiçbir şey yapamıyorsanız yüzünüzü asıp, yanından gitmeli ve hiç konuşmamalıydınız. Siz he tamam deyip yanından gidiyorsunuz. Aşırı pasif davranıyorsunuz.
Ayrıca "eşim ve kayınvalidem arka çıkmıyor, o yüzden" demeniz de pasiflik göstergesi. Herkes yanlış dese de siz doğru bildiğinizi savunmalısınız. Güçlü karakterli olmak bunu gerektirir. Hadi doğru bildiğinizden emin olamadınız diyelim, burada bir sürü insan yazdı, artık eminsiniz.
Biraz güçlenin, haklarınızı savunun. Savunmasanız bile bari soğuk davranın. İnsanlar size kötü davranmanın onların canını sıkacak bir sonucu olduğunu görsünler.
Kaynınızın sizin hakkınızda ne düşündüğü önemli değil. Siz değerlisiniz. Kaynınız nişanlısına hava atıyormuş, bilmemne. Atamasın. Siz onu düşünmeyin. Sizin sorununuz değil. Kaynınız size küsermiş. Küssün. O değerli değil, siz değerlisiniz. Ve o haksız. Ya yengem bana küserse diye o düşünsün.
Yakinda evlencekler derken? Ee evlenincede gelirler o zaman
Otele gidin diyin.. Ne edepsizlermiş yahu.. Gecenin 3 ünde bize yatak aç diyen adama defol git otelde yat der suratına kapıyı kapatırım..! Hadsize bak sen..
Aman ver onun olsun ..neden bu kadar önemsiyorsun ki ?
Bütün dengesizler de seni bulmuş ! Boşversene , kimle aran kötü oluyorsa olsun ..adap denen birşey var .. eşini ikaz et ,müdahil olsun artık olaylara ..arada sen kayniyorsun ..gururunun hoc mi önemi yok ?
bir de yemek mi begenmiyorlar.Iyi demissiniz.Valla yaptiklari cok ayip.Yaptiklari hersey ayip yani..Eşime bu konudan rahatsiz oldugumu , bunu defalarca dile getirdigimi ama birsey yapmadigini soyledim nisanlilar ne yapayim yuzsuz benim kardesim kac kere kovdum gitmiyor anlamiyor napim dedi. Bende dedim ki iyi kizkardesin nisanlaansin nisanlisiyla onu salonda yatirip uzerilerine kapiyi kitlicem dedim daha neler dedi. Bak demekki nisanlilik hersey demek degilmis ben medeni durumlariyla degil beni aptal yerine koymalariyla ilgileniyorum dedimm. Birdaha olmayacak tamam dedi bende olsa nolur olmasa nolur bu saatten sonra dedim. Arkadaslar kaynimin her yaptigi hareket bu aileye komiklik olarak geliyo sanirim cunku ben derdimi anlattikca esimin ailesi guluyorr hahaha x iste yine yapmis yapacagini diye.. birtek kayinbabam benimle ayni fikirde terbiyesizler edepsizler diyor. Kayinbabam istemedigini soyledigi halde onlara da gidiyor. Sonra kaynim eltimi neden sevmedigini soruyo hic kendilerine bakmiyorlar. Bugun kynanamgil bizde hala onlar kaynanamgile gectiler. Bugunde geldi yemek guzel olmamis dedi git karin yapsin dedim herkesin icinde bozuldu kalkti.
Sizin iliskiniz aşiri derece laçkalaşmis!!Ben sizi istemiyorum beraber tek gelin gelcekseniz dedikten 2 gun sonra eltimi aldi bize geldi aksam.! Biz aciz yemek yap dedi bende bakmayin oyle saf gbi her insanin her dedigini yapan biri degilimdir sertimdir yani ama kaynimida severim allah var simdi ama bu huylarindan nefret ediyorum tamam hazirlarim dedim yuzune bakmadim cunku ben utandm 2 gece once evimde şeee ettiler diye. Bi bagirdi haddini bileceksin yuzume bak diye he tamam dedim mutfaga gectim esim lavabodaydi. Zaten boyle durumlarda hepppp...!!!!! Biyerlerde olur
Ohoooooo... Ee desin dursun eltiniz.. Kaynınız da konuşmasın varsın.. Birbirini seven iki insan nişanlı, evli, sevgili farketmez.. Sevişmek için evde büyüklerin olduğu bir ortama gelecek rahatlığı ben de bulamaz.. Ben evli olduğum halde memlekte gittiğimizde eşimle bir ay birlikte olmadığımız zamanları bilirim.. Ha yapsak kime ne de.? Ayıp deriz çekiniriz.. Bir ay sevişmezsek ölmeyiz deriz.. 5 yıllık evliliğimin her senesinde, her memlekete gittiğimizde bu böyle oldu.. Sizin kaynınız da eltiniz de ahlaksız... Benim evime kimse o saatte bana yatak aç sevişecem dercesine giremez.! Ve ben böyle ahlaksız insanları kendimden uzkalaştırırım.. Siz fazla yüz vermişsiniz.. Ergen mi bunlar habire yatmaya kalkmaya yemeğe size geliyor.?Bisey deyip eve almasaydm eltim kaynima bak seni kimse sallamiyor sen pasifsin abinin evine seni almiyor o kimki seni almiyo sen daha k.cnda dolas yengenin her dedigini yap diye dolduruyor. Adim kadar da eminim. Sonra kaynimda erkeklik yapiyor yani eltime kendini ispatliyor
Ve arkadaslar bu gercekten eltimin hosuna gidiyor yani kaynimin herkese kafa tutmasi kavga etmesi istedigi bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?