Allahım çok utanıyorum

Kingdom9821

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
558
1.706
113
23
Biliyorum belki size saçma gelicek ama benim sevdiğim biri var onunla sosyal medyadan konuşuyorduk normalde hep bir seviyeli olmuşumdur Mıçmıç bir kız değilim ama bugün sevgi patlaması yaşadım bana yerim kız seni dedi ben de dedim ki yaaaa ye beni ağkfpsodsppdd çocuk tabi şok ilk bir görüldü attı sonra ben ne yazdığımı farkettim bir süre sonra hatta çok uzun bir süre sonra artık ne düşündüyse evlenince yazdı sonra noluyor bana Of utanıyorum deyince çocuk kendini tutamayıp harbi noldu sana deyip güldü beni utandırmamak için Of o kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben

Ya cok tatlisin ama sevgilinde bir okuzluk var sanki :) hemen evlenince demesi agir sacmalamis yani :) sanki sen de hemen kollarina atlayacaktin hey Allahim ya :) ozguven patlamasi mi yasiyor nedir yani :)

Karşınızdaki kişide sizin gibi utandı mı acaba, aynı şeyleri söylüyorsunuz ama sadece siz mi utanması gerekensiniz?
Bunları siz çok utanıyorum, yüzüne nasıl bakarım tarzda yazdığınız için söylüyorum,
Yoksa utanılacak bir şey yok.

Biliyorum belki size saçma gelicek ama benim sevdiğim biri var onunla sosyal medyadan konuşuyorduk normalde hep bir seviyeli olmuşumdur Mıçmıç bir kız değilim ama bugün sevgi patlaması yaşadım bana yerim kız seni dedi ben de dedim ki yaaaa ye beni ağkfpsodsppdd çocuk tabi şok ilk bir görüldü attı sonra ben ne yazdığımı farkettim bir süre sonra hatta çok uzun bir süre sonra artık ne düşündüyse evlenince yazdı sonra noluyor bana Of utanıyorum deyince çocuk kendini tutamayıp harbi noldu sana deyip güldü beni utandırmamak için Of o kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben
Tatlım en büyük ayıbın bu olur inşaallah, neler neler duyuyoruz gençlik işte 🤩

Yuzune bakilmayacak gibi degil ama baya kotu olmuş normalde güler gecersin zaten ama ortada ilişki yokken ve belli bir mesafeyle ilerlerken birden "ye beni" cikişi baya itici duruyor. "Yerim" ifadesini sevimli bir hayvana, bebege, esyaya da kullaniyoruz cevap ye beni??? 😁
Ama sandigin kadar buna takmamişta olabilir yani. 😂😂😂😂

Yaşın küçük sanırım. Bunda utanacak bişey yok 😂 hatta okurken bana komik geldi. Evlenince yazmış ne anladı ki acaba? Yani onun da utanması lazım yerim seni diyen o 😂😂
O hep der bende ters çıkarım beni
Ya cok tatlisin ama sevgilinde bir okuzluk var sanki :) hemen evlenince demesi agir sacmalamis yani :) sanki sen de hemen kollarina atlayacaktin hey Allahim ya :) ozguven patlamasi mi yasiyor nedir yani :)
Ya o aslında hep böyle güzel şeyler söyler ben biraz ters çıkarım bu sefer ters oldu bir de o an evlenince deyince ben de şaşırdım noluyor falan dedim bir an

Ye beni 😂 kız bunda utancak bişi yok ama hep seviyeli oldum diyorsun da olabilir yani sevgi patlamaları sen de insansın ve duyguların var yani hem herkesin vardır öyle bi anda yaşadığı sevgi patlamaları benim de bazen eşimi bebek gibi agulu gugulu sevdiğim oluyor üstelik 28 yaşında koskoca adamı :KK39::KK48:

Back
X