Allahım deliricem, bu duruma nasıl geldik.

resmen durduk yere fol yok yumurta yok başkasını bulurum özlemezsen demişsin okurken ayrilmak icin bahane aramissin da bulmussun gibi duruyo
sen kendince naz yapiyim derken afedersin de b.kunu cikarmissin
erkekler boyle seyleri hazmedemez biraz da ona gore konusmak lazim
"başkasini bulurum" "adam degilsin" vs tarzi konusmalari asla erkekler kabul edemez zivanadan cikarlar haberin olsun biz kendimize nasil nazik kibar olmalarini istiyosak biraz da bizim elimizde cunku zaten duzgun bi adami sen boyle diyerek bam teline dokunmussun
simdi sen oyle demeseydin iliskinizde saygizlik falan olmayacakti zaten sorun yokken ortada ekşın yaratmissin durduk yere
bu saatten sonra da sen geri adim atma artik bekle sana bi adim atarsa da uzatma eger seviyosan ama sogudum diyosan ki o anlik bi soguma bence gercekten ayrilirsaniz o zmn dank edecektir ama soguduysan cidden e birak zaten

Resmen sen olmazsan Ahmet olur, Veli olur demissiniz. Karsinizdakini ve yasadiginiz iliskiyi bu kadar degersizlestirince uzerinize titreyecegini mi dusundunuz cidden?
Sen Ahmet e Mehmet e gitmeyesin diye mi ugrassin adam yani? Ben olsam ben de kufuru basar yollardim. Su saatten sonra ayrilir misiniz barisimisiniz bilemem ama hatalisiniz ve ona gore davranin her ne yapacaksaniz bundan sonra da.

Ayrı olduğunuz için sizin gergin olup saçmalama hakkınız varsa onun da var bence. İkiniz de söylenenleri sindirmekte zorlanırsınız tahminen.

Siz haksızsınız. Aynı şeyi sevgilim bana söylese önce bir güzel o lafı burnundan getirir sonra ayrılırdım. Nişanlı olsam oturur bir düşünürdüm başka biri mi var diye.

İşte sorun orada o hiç fevri değil. Ben çok fevriyim, o daha hiç kötü bir şey dememişti bana o yüzden şok oldum bu kadar. Gayet ağırbaşlı ve sakin biriydi nasıl böyle olduk bilmiyorum.
kurduğun cümle çok iğrenç keşke söylemeseydin böyle cümleler kurma çok saygısızca, o da buna karşılık saygısızca davranmış

Herkese teşekkür ederim, aradım konuştuk ve telafi ettik. Bundan sonra ne ben böyle ölçüsüz bir laf edicem ne de o bu şekilde konuşacak. Ben de dersimi aldım zaten, yorum yapan herkese teşekkür ederim

Mune Mune konumu kapatır mısın?

Back
X