Serum fizyolojik de orani belli olan tuzlu su zaten.. deniz suyu da ayni.islevi gorur.. ben de evde.kendim.yapmistim.bebegime tuzlu suyu. O konuda sikinti yok.. Ama.ben siringayla falan sikmadim hic korkumdan,birden.genzine giderse falan.diye.. damlalikla damlattm tane tane, kafasini.geri yatirdim falan.. beceremem diger turlu.
Bu nefes konusunda ben de korkuyorum.. Bebegin daha kucuk heralde di mi,yazdiysan unuttum. Yemek.yemeye baslayinca da bi sure ellerin dizlerin titriycek bence.. blw yap diyenler olucak,ama eger benim gibi biriysen sana.uygun olmycak blw de.. cocugun eline haslayp ver sebzeyi havucu patatesi kabagi.. sonra kocaman kirip onla cebellessin ve sen sogukkanlilikla onu izle.. ögurerek kusarak yemeyi ogrenicek bebegin bu besleme sekline gore.. sen de sonradan ooh dyip rahat ediceksn kendi yiyo falan diyceksn hava aticaksin falan..
Bebek kendi yese nolur yemese nolur.. zaten eninde sonunda yer ...
Her neyse,konuna gelirsek, annesin sen onu senden.baska.hic kmse daha cok sevemez dusunemez. Kendine kizma. Biraz pay birak kendine,hata yapabilirsin.. ben de kizimi 6 aylikken yatakta brakio mutfaga gitmistim . Uyuyordu. Sonra boguk bi aglama sesine geldim ki.yerde yuz ustu. Parkede yatiyo. Kaldrdm,agzi kanli. Odum patladi. Aklma bi ton sey geldi kanin kaynagini bulana kadar. Dudaginin ici kanamis neyse ki..

3 gun aglamistim ben de..