Allahım ne hallere düştüm:(

Kendini oldurse iyi olur yoksa sizin hayatiniz ailece tehlikede..

"Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır."

Bu hem sizin hem de eşiniz için geçerli. Üniversite bitirince kendinizi ne sanıyorsunuz merak ediyorum. Okul yüzü görmemiş insanlar bile sizden daha aklı başında, medeni, zekice davranıyor.

Şiddet gördüğünüz kapıya size bile değil ailenize özür beklemeniz müthiş. Bence hiç durmayın ve koşun adamın kollarına. 2 tokat yer "kocam özünde iyi insan" dersiniz. Çocuğunuz doğar bu kez de ona "baban özünde iyi insan" dersiniz. :)

Şimdi bir insan, diğer bir insana kötü davranıyor(Şiddet,hakaret,vs.vs) karşı tarafta vermesi gereken tepkiyi vermiyor ve her defasında affediyor...

Ne oluyor pekii şiddet uygulayan dahada bi azıyor. Yaptıkça yapası geliyor ve her defasında da bir fazlasını yapıyor. Çünkü ne de olsa kabulleniyor. O size dozunu arttıra arttıra size kendini kabullendirmiş. Buna siz müsaade etmişsiniz. Sizde artık yavaş yavaş yaşadıklarınızı normal gördüğünüz için özünde iyi bir insan diyorsunuz ...

Öz möz kalmamış adam kapkara derhal kurtulun .. .

Özünde iyi bir insan derken? Kötü bir insan olması için sizi öldürmesi mi lazım? Eşiniz kötülüğün vücut bulmuş hali ve maalesef sizin ve evladınızın başına gelen en kötü şey. Artık "neden böyle bir adamdan çocuk yaptınız?" diye sormayacağım, biz bu soruyu ne kadar sorsak maalesef kadınlarımız yine böyle adamlardan çocuk yapmaya devam edecekler. Hamile eşine şiddet uygulayan bir adam emin olun herşeyi yapar, hiç kendinizi kandırmayın bari evladınızı düşünün. Bu beladan kurtulmak için gerekli bütün mecralara başvurun ama lütfen sevginizi bir kenara bırakarak şu adama özünde iyi bir insan muamelesi yapmayın.

Ben artık
"eşim şiddet gösteriyor ama özünde iyi, birbirimizi seviyoruz"
"eşim ailesini bizden üstün tutuyor ama özünde iyi, birbirimizi seviyoruz"
"eşim beni aldattı ama affettim, bir anlık boşlukmuş, birbirimizi seviyoruz"

konularından B I K T I M.

Tabi bir de konular "hamileyim" ile bitiyorsa tuzu, biberi oluyor.

Hayat bir film değil, bizler de süper kahraman değiliz. Ölünce yeni bir bölümden başlamıyoruz, 5 canımız yok. Bilin istedim!!!

Esiniz hasta psikopat nr ozur dilemesi ne eve donmesi savciliga gidin uzaklastirma karari cikarin bosanma davasi acin ailenizle baska sehire kacin izinizi kaybettirin ne diye size o kadar eziyet eden psikolojik fiziki siddet uygulayan bi adama kendini oldurecek diye apar topar gidiyosunuz birakin öldürsün tövbe yarabbim birde esiniz özünde iyi biri falan degil

Özür dilerse gitme arkadaşım bak vahşet anlatıyorsun.İyi bir insan değil işte.Hamileyken bunu yapan bebek doğunca Allah korusun ona da kast eder

Napsın bıçaklasın mı vursun mu seni?Dönme lütfen,hasta ve psikopat kusura bakma ama.Alkolün de sınırı olmalı

Ağzına sağlık

valla siz canınızı düşünmüyorsunuz belli.bebeginiz doğduğunda devlete verin çocuğu.iskencede eder öldürürde çocuğu.ayni şehir de yaşamanız bile büyük cesaret

Canım kocan alkolik ve tedavi olması gerekiyor, gitsin önce tedavi olsun ondan sonra sana eve gel desin. Ki ben gitmezdim o eve, karnındakı bebeği ve seni bir cinnet anında öldürebilir. Üzüldüm senin için .

Katılıyorum, hamile eşini döven bir adam ileride çocuğunu da döver.
Hem de alkolle elinin ayarı kaçarsa Allah korusun çocuğu komaya bile sokabilir.
Hemen o adamdan uzaklaşın ve devlet koruması talep edin.
Ne olursa olsun sizi bir daha eve çağırırsa sakın gitmeyin aileniz de gitmesin, hemen polisi arayın, polis gidip müdahale etsin.
Adamda silah var bunu unutmayın.
Her şey olabilir. Ben buradan korktum ya.

Konuyu heycenla ve dehşet içindeokudum. Hamile halinle ettiğine bak. Arada kalmak, otelde kalmak, doktordan hastaneye yatırmasını istemek ve siz özünde iyi diyorsunuz. O iyi insan sarhoşken sizi öldürse daha mı iyi. Görmezden gelebilecek misin bu yaşadıklarını..

Cehalet gider ama eşeklik baki kalır demişler bırak ünüvsite diplomasını o pislik adam olamamış

Sen o evde öyle bir adamla nasıl uyuyabiliyordun ki?Anlattıkların korku filmi gibi valla.Özür dilerse barışacak mısın gerçekten.Özür dilemez inşallah.Kendine acı mı yorsun o belli de bari bebeğine acı dönme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…