Havalardan hepBen de, bir de bugün tlfnum bozulmuş galiba ısındıkça ısınıyor
Fleabag, baya severek izlemiştim. Farklı bi tarzı varDizi film tavsiyesi var mi şu sıra baya yaz dizileri basladi
Hadi yaaBende mizah için başlık açtım 1 kişi cevap verdi o da BEN
Evet artık kendi kendime konuşma olayını çok aştım ben hey gidi yavrum heyyyHadi yaa
Bu gayet normal artık şu bulunduğumuz şartlar altında garipsenecek bi durum değilEvet artık kendi kendime konuşma olayını çok aştım ben hey gidi yavrum heyyy
Karatay diyetiyle çok güzel vermiştim. Şimdi de vermem lazım ama bir türlü başlayamıyorumAranızda kilo vericem deyip deyip en sonunda veren var mı kızlar sırrı ne ben vericem deyip deyip veremiyorum
Valla öyle bi sır yok, kendimizi kandırmayalımDiyet mi bebeğim diyet sir mi adam koskoca kitap yazmış bunun üzerine
Bakayım canim Karatay diyetine kitabı var sanirim once onu almak lazım
Oydar senin nick de haydara ne kadar benziyor sen yazdıkça oydar oydaaaar diye haydar türküsünü çığırıyorum içimdenValla öyle bi sır yok, kendimizi kandırmayalım
Uzun da olur kısa da olur yerli yabancı hicnfarketmez tür de öyle yeter ki güzel.olsun kendini izlettirsin sarsinUzun dizi mi kısa dizi mi yerli mi yabancı mi dil seçeneği önemli mi ağlamaklı mi gülmekle mi sitcom mu tavsiye için tam bir dizi kolikim dır
Sherlock holmes (benedict in oynadığı ) how to get away with murder . How I met your mother , umbrella academy, stranger things, Lucifer , behind her eyes , breaking bad , crash landing on you (kore) hotel del luna (kore , fantastik ) 46 yok olan , you , ölümlü dünya, cinayet süsü. Son iki film diğerleri diziUzun da olur kısa da olur yerli yabancı hicnfarketmez tür de öyle yeter ki güzel.olsun kendini izlettirsin sarsin
Memories of the alhambra izlemiştim.harikaydiSherlock holmes (benedict in oynadığı ) how to get away with murder . How I met your mother , umbrella academy, stranger things, Lucifer , behind her eyes , breaking bad , crash landing on you (kore) hotel del luna (kore , fantastik ) 46 yok olan , you , ölümlü dünya, cinayet süsü. Son iki film diğerleri dizikore dizileri genelde 16 bölüm hicbirseyi çok uzatmadan tadında bitiyor kore dizilerini ayıramadim hepsi birbirinden güzel
Ayyy oradaki başrol çok yakışıklı benceMemories of the alhambra izlemiştim.harikaydi
Kore dizisi önerin varsa alabilirim hepsini izlerm
Ben verip verip alanlardanim canim veriyorum 10 13 18 8 5 alıyorum geri bir başlayamadım bende beraber eglenerek zayiflayalim diye konu actim, uzun süre tektim muhabbet ettiğim kızlarla anlaştık kilo verelim diye, onlari ekledim bi daha girmedik konuya hicbirimizAranızda kilo vericem deyip deyip en sonunda veren var mı kızlar sırrı ne ben vericem deyip deyip veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?