Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Uzun dizi mi kısa dizi mi yerli mi yabancı mi dil seçeneği önemli mi ağlamaklı mi gülmekle mi sitcom mu tavsiye için tam bir dizi kolikim dır

Aranızda kilo vericem deyip deyip en sonunda veren var mı kızlar sırrı ne ben vericem deyip deyip veremiyorum

Sır dediğim de tam bi sir dua olur ne bileyim ot olur b.k olur ama yeme ve spor yap olmasın mimkinseee

Aranızda kilo vericem deyip deyip en sonunda veren var mı kızlar sırrı ne ben vericem deyip deyip veremiyorum
Karatay diyetiyle çok güzel vermiştim. Şimdi de vermem lazım ama bir türlü başlayamıyorum

Diyet mi bebeğim diyet sir mi adam koskoca kitap yazmış bunun üzerine

Bakayım canim Karatay diyetine kitabı var sanirim once onu almak lazım

Uzun dizi mi kısa dizi mi yerli mi yabancı mi dil seçeneği önemli mi ağlamaklı mi gülmekle mi sitcom mu tavsiye için tam bir dizi kolikim dır
Uzun da olur kısa da olur yerli yabancı hicnfarketmez tür de öyle yeter ki güzel.olsun kendini izlettirsin sarsin

Uzun da olur kısa da olur yerli yabancı hicnfarketmez tür de öyle yeter ki güzel.olsun kendini izlettirsin sarsin
Sherlock holmes (benedict in oynadığı ) how to get away with murder . How I met your mother , umbrella academy, stranger things, Lucifer , behind her eyes , breaking bad , crash landing on you (kore) hotel del luna (kore , fantastik ) 46 yok olan , you , ölümlü dünya, cinayet süsü. Son iki film diğerleri dizi kore dizileri genelde 16 bölüm hicbirseyi çok uzatmadan tadında bitiyor kore dizilerini ayıramadim hepsi birbirinden güzel

Memories of the alhambra izlemiştim.harikaydi
Kore dizisi önerin varsa alabilirim hepsini izlerm

Memories of the alhambra izlemiştim.harikaydi
Kore dizisi önerin varsa alabilirim hepsini izlerm
Ayyy oradaki başrol çok yakışıklı bence burda yazdığım crash landing on you da da başrol aynı kişi bi de hyde ve kyle var ucu de harika diziler . My holo love var teknolojik dizi . the king eternal monarch var live up to your name var mystic pop up bar var başrolü yakışıklı olanlardan da vincenzo ve healer var

Ben verip verip alanlardanim canim veriyorum 10 13 18 8 5 alıyorum geri bir başlayamadım bende beraber eglenerek zayiflayalim diye konu actim, uzun süre tektim muhabbet ettiğim kızlarla anlaştık kilo verelim diye, onlari ekledim bi daha girmedik konuya hicbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…