5 lira karşılığında neden olmasınProfil resminlen foto cekinebilir miyim
Kimin kızAdamın sponsoru bile varaylık agdalar beleşe mi geliyor kız
HahshsjsjeAnlatılmaz yaşanır beybisiünlü olmayı sen anlayamazsın
Hahshsjsjeolsun ünlü tanıdığım var artık o da yeter be gülüm bize
Senin profilde sesi mesu biseyler var dedim sesi buna mizahı güzel diye aylık ağda veriyorKimin kız
He mizahı güzel olanları ağda bahanesiyle yoluylarSenin profilde sesi mesu biseyler var dedim sesi buna mizahı güzel diye aylık ağda veriyor
FavshshsjskdHe mizahı güzel olanları ağda bahanesiyle yoluylar
Yolma var yolma varFavshshsjskdülke de herkesi Bi şekilde yolluyorlar be bacım atın ölümü arpadan olsun
Hahaah bende valla dısardan soğuk ve donuk dursamda aslında ben de tam biCanımmmbende seni sevdim. Enerjin çok güzel. Enerji alamasam açılamıyom
Şehirde pek imkanım olmuyo ama şu an köydeyimAyy bahçeli ev mi
Üzülme canısı o bi rozet sadeceZenginler epilasyon gideeeyor sponsorlulari sesu yoleeeeyor bize de cam sakızı yolları gözüktü
Bizim yat yok ya semaverde çayla idare ediyoruzValla anonim sitede davet etmek beleş arkadaşlarbenim de yatta köpük partisi var hepinizi beklerim
Ayyy bende bendeHahaah bende valla dısardan soğuk ve donuk dursamda aslında ben de tam bi'yim
Birilerinin yatımin olduğuna inanması.... gözyaşlarım PIT...Bu daha güzel
AhahhahajNeyse seneye çok çalışıp mizah geliştireyim az muhabbet göreyim diye buralara geldim pek yazan yok ben çok yazıyorum diye herhalde yazmayayım bari . Tam da konu başlığına uygun olarak o.a boka alinayim
Birilerinin yatımin olduğuna inanması.... gözyaşlarım PIT...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?