Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Menüleri yazın bari de fikir olsun, buzlukta balık vardı bitane onu çıkarttım az diye yanına çorba yapıcam bir de patates kızartıcam yeter anasının evinde bu var mıydı bakalım
Donmuş balığı cozdurup mü pisiriyorsunuz öyle buzlu buzlu mu ya? Hiç donmuş balık pişirmedim.
Neredesiniz kızlar Artemissisipi @Buralardutluuugdu Katibin Ruhu başka da aklıma gelmedi sizin bildikleriniz varsa etiketleyin
Ah yaaa ben pek girmiyorum bu aralar işte.

Sorum saçma gelmiş olabilir.
Ama teşekkür ederim cevap için. Sanki cozdursem balık bozulurmuş hissiyatına sahibim de hiç almadım bile o yüzden.
Büyük balıktı ama ben hamsi de atıyorum gayet güzel oluyor öyle aylarca durdurmuyorum zaten bir çok taze olmasına dikkat ediyorum atarken

Büyük balıktı ama ben hamsi de atıyorum gayet güzel oluyor öyle aylarca durdurmuyorum zaten bir çok taze olmasına dikkat ediyorum atarken
Hamsiyi temizleyip mi atıyorsun? Muhabbetin içine zembille inmiş gibi oldum

Evet evet temizleyip kılçığını çıkartıp
Balıkçılar balıkları temizlemeden dondurun diyorlardı da ondan sordum. Aman zaten evde hamsi pisirmeye zamanım yok, balıkçıdan sipariş veriyorum

Balıkçılar balıkları temizlemeden dondurun diyorlardı da ondan sordum. Aman zaten evde hamsi pisirmeye zamanım yok, balıkçıdan sipariş veriyorum
Valla neden öyle diyorlar bilmiyorum böyle pratik geldi bana. Balık hazır geliyorsa adeta kaynanam gibi neden sorguya çektin beni

Valla ben şahsen yatağa geldim uyucam birazdan. Çocuklu kadının geyiği de bu kadar oluyormuş
Aynen öyle bacım bilirimeylee bekar gibi saattlerce kalaman buralardaarada bı laf atarsın bianda kaybolursun felan maabbeti kacirirsin bianda sonra bı koparsin geri gelirsin millet uyumuş kendi kendine de konuştuğun olur (o sırada bebeler uyuyor ya bossun )ama nabberr diğer kızlar cooktan 99.uykuya varmıştır gaçtı maabbet gaçtıı canları sağolsun çocuklarımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…