Amiin inşallahAmin canım cümlemizinkinirabbim isteyen herkese nasip etsin
Beni uyut diye ağlıyor.Tebrik ediyorum vallazor uyuyan bi bebem olduğu için
Beni uyut diye ağlıyor.
Donmuş balığı cozdurup mü pisiriyorsunuz öyle buzlu buzlu mu ya? Hiç donmuş balık pişirmedim.Menüleri yazın bari de fikir olsun, buzlukta balık vardı bitane onu çıkarttım az diye yanına çorba yapıcam bir de patates kızartıcam yeter anasının evinde bu var mıydı bakalım
Ah yaaa ben pek girmiyorum bu aralar işte.Neredesiniz kızlarArtemissisipi @Buralardutluuugdu Katibin Ruhu başka da aklıma gelmedi sizin bildikleriniz varsa etiketleyin
Çzdürüp pişirdim ya pişmezki çözdürmedenDonmuş balığı cozdurup mü pisiriyorsunuz öyle buzlu buzlu mu ya? Hiç donmuş balık pişirmedim.
Ah yaaa ben pek girmiyorum bu aralar işte.
Sorum saçma gelmiş olabilir.Çzdürüp pişirdim ya pişmezki çözdürmeden
Büyük balıktı ama ben hamsi de atıyorum gayet güzel oluyor öyle aylarca durdurmuyorum zaten bir çok taze olmasına dikkat ediyorum atarkenSorum saçma gelmiş olabilir.
Ama teşekkür ederim cevap için. Sanki cozdursem balık bozulurmuş hissiyatına sahibim de hiç almadım bile o yüzden.
Hamsiyi temizleyip mi atıyorsun? Muhabbetin içine zembille inmiş gibi oldumBüyük balıktı ama ben hamsi de atıyorum gayet güzel oluyor öyle aylarca durdurmuyorum zaten bir çok taze olmasına dikkat ediyorum atarken
Evet evet temizleyip kılçığını çıkartıpHamsiyi temizleyip mi atıyorsun? Muhabbetin içine zembille inmiş gibi oldum
Balıkçılar balıkları temizlemeden dondurun diyorlardı da ondan sordum. Aman zaten evde hamsi pisirmeye zamanım yok, balıkçıdan sipariş veriyorumEvet evet temizleyip kılçığını çıkartıp
Valla neden öyle diyorlar bilmiyorum böyle pratik geldi bana. Balık hazır geliyorsa adeta kaynanam gibi neden sorguya çektin beniBalıkçılar balıkları temizlemeden dondurun diyorlardı da ondan sordum. Aman zaten evde hamsi pisirmeye zamanım yok, balıkçıdan sipariş veriyorum
Merak ettim, bebem illaki büyüyecek belki ucuzken alıp dolaba atmak isteyeceğimValla neden öyle diyorlar bilmiyorum böyle pratik geldi bana. Balık hazır geliyorsa adeta kaynanam gibi neden sorguya çektin beni
Tuttu tutttuuu kızın duası tuttuuuBu sitede ilk kez dualı bir başlik görüyorum
O da doğruMerak ettim, bebem illaki büyüyecek belki ucuzken alıp dolaba atmak isteyeceğim
HışgildinizO da doğru
HoşgeldinizTuttu tutttuuu kızın duası tuttuuuBak başlığa istinaden diyorum beni çağırmış ben geldimmm MERABAYNN
Hoşbulduk nabiyonuzHoşgeldiniz
Valla ben şahsen yatağa geldim uyucam birazdan. Çocuklu kadının geyiği de bu kadar oluyormuşHoşbulduk nabiyonuz
Balık çok severim aslında. Memleketteyken annem özellikle balık alırdı mangal yakıp yerdik hey gidi. Şimdi ya fırında ya tavada yiyebiliyorum. Izgaranın yerini tutmuyor tabii.O da doğru
Aynen öyle bacım bilirimValla ben şahsen yatağa geldim uyucam birazdan. Çocuklu kadının geyiği de bu kadar oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?