Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Balık çok severim aslında. Memleketteyken annem özellikle balık alırdı mangal yakıp yerdik hey gidi. Şimdi ya fırında ya tavada yiyebiliyorum. Izgaranın yerini tutmuyor tabii.
Biz büyük küçük her balığı fırında yiyoruz eşim çıtır şeyleri sevmez kendisi tam bir ninedir. Ben de fırında seviyorum gerçi bir de ev kokmuyor işime geliyor yani

Öyle tabi napalım muhabbet kaçsın da uykumuz kaçmasın bir de ağzımızın tadı kaçmasın

Biz büyük küçük her balığı fırında yiyoruz eşim çıtır şeyleri sevmez kendisi tam bir ninedir. Ben de fırında seviyorum gerçi bir de ev kokmuyor işime geliyor yani
Çıtırın da tadı başka olur ama

Küçükken mahallede bi kız vardı. Hadi ben prenses olayım derdi. Birimizi koruması yapardı birimiz kuaför birimiz aşçı işte öyle etrafında dönerdik asmdöflf
Ben de şimdi çocukluk travmalarımın acısını çıkartıyorum sizden

E canım siz de her şeyi çarliden beklemeyin benim sıpanın heyheyleri üstünde bugün
Allah yardımcın olsun. Benimki keşfetme modunda artık aç değilse, uykusu yoksa bana çok bulaşmıyor büyüğün ödevi vardı doğa yürüyüşüne çıktık. Terraryum( doğru yazdım inşallah ) yapacaklarmış onun için malzeme topladık. Küçük dışarda uyudu. Hava serin ama yürümek iyi geldi. Zalım baba bizi Çamlıca'ya götürse harika olurdu gerçi. Neymiş işi varmış. Buradan onu kınıyorum. Doğa yürüyüşü diye mahalledeki parkları gezdik

Doğa doğadır çamlıcası mahalle parkı farketmez

Doğa doğadır çamlıcası mahalle parkı farketmez
Örümcek göremedik, solucan da , arı ya da kelebek bile göremedik sincaba hiç girmiyorum. Zaten İstanbul'da sincap var mı ki form var çocuk ona gördüklerini işaretleyecekti yarısı boş kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…