Biz büyük küçük her balığı fırında yiyoruz eşim çıtır şeyleri sevmez kendisi tam bir ninedir. Ben de fırında seviyorum gerçi bir de ev kokmuyor işime geliyor yaniBalık çok severim aslında. Memleketteyken annem özellikle balık alırdı mangal yakıp yerdik hey gidi. Şimdi ya fırında ya tavada yiyebiliyorum. Izgaranın yerini tutmuyor tabii.
Öyle tabi napalım muhabbet kaçsın da uykumuz kaçmasın bir de ağzımızın tadı kaçmasınAynen öyle bacım bilirimeylee bekar gibi saattlerce kalaman buralarda arada bı laf atarsın bianda kaybolursun felan maabbeti kacirirsin bianda sonra bı koparsin geri gelirsin millet uyumuş kendi kendine de konuştuğun olur (o sırada bebeler uyuyor ya bossun )ama nabberr diğer kızlar cooktan 99.uykuya varmıştır gaçtı maabbet gaçtıı canları sağolsun çocuklarımızın
Tabii yaaaÖyle tabi napalım muhabbet kaçsın da uykumuz kaçmasın bir de ağzımızın tadı kaçmasın
Çıtırın da tadı başka olur amaBiz büyük küçük her balığı fırında yiyoruz eşim çıtır şeyleri sevmez kendisi tam bir ninedir. Ben de fırında seviyorum gerçi bir de ev kokmuyor işime geliyor yani
Yani damak zevki işte ben büyük balık severim böyle et etÇıtırın da tadı başka olur ama
Büyük balığa da bayılırım. Etli yağlı oyhssYani damak zevki işte ben büyük balık severim böyle et et
Hamsinin zahmeti çok ya ufak ufak tek tek ayıklaBüyük balığa da bayılırım. Etli yağlı oyhssoğlum "dev balık " der. Hamsi sevmez hiç
Balıkçıdan temizlenmiş alıyorum genelde.Hamsinin zahmeti çok ya ufak ufak tek tek ayıkla
Vuu tam gaz gidelim o zamanBem çarli olayım siz de meleklerim olun olur muuu akskdldşfigig
D u t Artemissisipi C Calcifer hizuran Katibin Ruhu
Ben Kamuran Diyaz olurum o zaman ahahahaBem çarli olayım siz de meleklerim olun olur muuu akskdldşfigig
Tamam ssdgbkBen Kamuran Diyaz olurum o zaman ahahaha
Bem çarli olayım siz de meleklerim olun olur muuu akskdldşfigig
E canım siz de her şeyi çarliden beklemeyinEe noldu şimdi?? Ev işine dalıp yine bizi unuttun degil mi böyle Çarli mi olur
Allah yardımcın olsun. Benimki keşfetme modunda artık aç değilse, uykusu yoksa bana çok bulaşmıyorE canım siz de her şeyi çarliden beklemeyinbenim sıpanın heyheyleri üstünde bugün
Doğa doğadır çamlıcası mahalle parkı farketmezAllah yardımcın olsun. Benimki keşfetme modunda artık aç değilse, uykusu yoksa bana çok bulaşmıyorbüyüğün ödevi vardı doğa yürüyüşüne çıktık. Terraryum( doğru yazdım inşallah ) yapacaklarmış onun için malzeme topladık. Küçük dışarda uyudu. Hava serin ama yürümek iyi geldi. Zalım baba bizi Çamlıca'ya götürse harika olurdu gerçi. Neymiş işi varmış. Buradan onu kınıyorum. Doğa yürüyüşü diye mahalledeki parkları gezdik
Örümcek göremedik, solucan da , arı ya da kelebek bile göremedik sincaba hiç girmiyorum. Zaten İstanbul'da sincap var mı kiDoğa doğadır çamlıcası mahalle parkı farketmez
Bahar olsa görürdünüz bence arı ve kelebekÖrümcek göremedik, solucan da , arı ya da kelebek bile göremedik sincaba hiç girmiyorum. Zaten İstanbul'da sincap var mı kiform var çocuk ona gördüklerini işaretleyecekti yarısı boş kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?