- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
Öyle değil tabi.Tövbe tövbe
Dedim nooluyoruzÖyle değil tabi.Daha gençliğimin baharına göz kırpıyorum dur daha.
Hem meleklerim olun diyorsun hem tövbe tövbe.Dedim nooluyoruz
HeeeHem meleklerim olun diyorsun hem tövbe tövbe.
Kadromu başkasına verirsin sen hemen kesin.
Hayrını görün.Heeekusura bakmayın melek kadrosu kapandı dayısı yakın arkadaşım olan işletme mezunu bi melek aldık
Nelooo?Şşştttt pişşştt alooo
Arada gelip deli deli küpeli gibi buraya yazıp gidiyorumNelooo?
Deli deli küpeli deyince aklıma sadece kirazdan küpe yapmak geliyor.Arada gelip deli deli küpeli gibi buraya yazıp gidiyorum
Yaz gelsinDeli deli küpeli deyince aklıma sadece kirazdan küpe yapmak geliyor.
Dur daha kışa yeni uzattık elimizi. Biraz sohbet muhabbet sonrası gönderir, baharı çaya çağırırız kız.Yaz gelsin
Kış mevsimini karı soğuğu hiç sevmem ben, bir de millet kar yağınca sevinir hiç anlamamDur daha kışa yeni uzattık elimizi. Biraz sohbet muhabbet sonrası gönderir, baharı çaya çağırırız kız.
Bu sene kar yağınca çıkıp yuvarlanalim olur mu? Umarım yuvarlanacak kadar yağar. Karda yuvarlanan çocuğu özlemiş olabilirim. Hofff konu deliden buraya geldi, bravo bize.
Ben de soğuğu sevmem ama karı severim.Kış mevsimini karı soğuğu hiç sevmem ben, bir de millet kar yağınca sevinir hiç anlamam
Selam,ben varimBaşlık zaten her şeyi anlatıyor. Gelin iki muhabbetin belini kıralım kızlar.
Rahat dur hacıAhh ahh canım konum, seni hortlatasım geldi
Mis gibi konu nesi var hıhRahat dur hacı
Anaaa! Böyle bir konum varmış. Unutmuşum. yazayım da hortlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?