Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Sey vardi ya soyle soyle yapın kukunuz benimki gibi guzel olsun diyen biri

Muzu streç filme falan sarıp balkon duvarında törpüleyip ev yapımı organik dildo yapana ne demeli

Evet elf gözlerin sanırım doğru görüyor ama şaşırmadın gibi yoksa bir gün bu an gelicek diye hep hazır mıydın calcicim
Elbet bir gün buluşacağız
Bu kalpler fazla geldi bana şimdi kslsls

Ahh be dayıcım geçen bi kaç yıldan sonra durulmuşsun, çocuğunun anası oluvermişsin. Kalbin bile dayanmıyor artık baksana
Yaş kemale erdiç hızlı yaşadım be lexa. Artık durulma vaktı. Evdeki dana + iş beni yoruyor artık

Nazar boncuklu emoji gelmiş kullandım.
İlkimsin
Nasılsın, ne var ne yok?
Yakışıklı yeğenim nasıl evlilik çağına geldi mi?
İyiyim çok şükür. İşe başladım artık düzenli bir hayatım var gerçi o ara Başlamıştım.
Okula başlayacak seneye. 2. Yapacağım
Senin fındık toplama işi devam mı?

İyiyim çok şükür. İşe başladım artık düzenli bir hayatım var gerçi o ara Başlamıştım.
Okula başlayacak seneye. 2. Yapacağım
Senin fındık toplama işi devam mı?
Evet o kadar benimsedim ki o işi fındık bahçesinde yatıyorum. örümceklerle dost olduk hatta rahatsızlık vermiyorlar çok şükür

Valla ben de az şey görmedim askdlflfşf kukusunu kel aynak kuşu gibi kestirip foto atanı bile gördüm
Ayy ben de onu diyecektim tam bak hatırladım yeniden o neydi öyle yaa

Bir tanede kurdeleli kadın vardı trol o geldi aklıma bak. Yüzüstü yatınca bebeğine bir şey olduğunu düşünen falan üşenmeden yazardı uzun uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…