Allahım neden ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Biten ilişkimde hep pişman olsun bırakıp gittiğine diye dua ediyorum yanına kalmasın istiyorum bir aydır dua ediyorum ben burda yemedm içmedim çok zor zamanlar geçirdim o da özler pişman olur diye bekledim ama dün baktım canlı müziğe gitmiş  nasıl kötü oldum bana ben kafeye gitmeyi sevmiyorum diyordu hiç gitmemiştik üç senedir gezelim diyordum hiç çıkmıyordu maptım ben Allahım naptım 

Ayrılık sebebiyle bu kadar dibe vurmak niye?
Sizin de yapmanız gereken buydu.
Çıkın eğlenin.
Sinemaya gidin.
Müzik dinleyin.
Kendinize bunu yapmayın lütfen!
Ölmediniz,yaşıyorsunuz yahu.

Onun için de sarsıcı olmuş ayrılık demek ki
Ki yapmadığı şeyleri yapıyor kafasını dağıtmak için
Artık hayatına yeni bir yön ver geçmişe takılma

Böyle bir durumda kendinize gelmeniz gerekir. Sizinle 3 senedir disariya cikmayan bir sevgiliden beklentiniz ne olabilirki? Kendinizi buna laik görüyor musunuz?? Sizin su an yapmaniz gereken sey, toparlanmak, kuaföre gidip kendinize ceki düzen vermek, giyinip süslenmek arkadaslarinizla bolca disarda vakit gecirmek, öz güveninizi depolamak olmalidir. Kendinize yatirim yapin, insanlarin sizi begendigini fark edin ve sizi mutsuz eden bir insanla vakit kaybetmenin ne kadar sacma oldugunun farkina varin. Bol sans!

Ayrılık sebebiyle bu kadar dibe vurmak niye?
Sizin de yapmanız gereken buydu.
Çıkın eğlenin.
Sinemaya gidin.
Müzik dinleyin.
Kendinize bunu yapmayın lütfen!
Ölmediniz,yaşıyorsunuz yahu.
Bunu kalbim anlamıyor işte çok acı çekiyorum o orda mutlu nasıl oluyor nasıl hayat bu onun acı çekmesi gerekmez mi yaptıklarından

Çok zor kalbim söz dinlemiyor yaptıklarından dolayı onun üzülmesi gerekmez mi nasıl hayat bu yanına kalıyor

Çok zor kalbim söz dinlemiyor yaptıklarından dolayı onun üzülmesi gerekmez mi nasıl hayat bu yanına kalıyor
Ben bu hayatta bir sey ögrendiysem o da kimse kimse icin aci cekmiyor. Gayet de yaninda kaliyor. O yüzden siz de baskasi icin kendinizi bu kadar yipratmayin bence. hic degmez cünkü.

Yanlıs dua etmişsiniz
Birinin kötülügünü isteyene kadar kendi iyiliğiniz icin dua etseniz belki coktan kurtulurdunuz bu sevdadan

Ben bu hayatta bir sey ögrendiysem o da kimse kimse icin aci cekmiyor. Gayet de yaninda kaliyor. O yüzden siz de baskasi icin kendinizi bu kadar yipratmayin bence. hic degmez cünkü.
Adaletsiz dünya

Bosver yahu birakip gitmis ama sen boyle kendini yipratmamalisin sende cik gez toz cafeye git arkdaslarinla hayatina bak unut pisman olursada o zaman olur ancak kendin icin dua et artij hayirlisi icin boşver

Kendini hiç üzme belki de kafelere giden birisiydi ama size belli etmedi. Bazı erkekler kız arkadaşlarıyla toplum içine katılmayı sevmezler daha çok kimsesiz ıssız gizli yerleri seçerler ki ilerde sorun yasamayim dusuncesi taşırlar kendilerince bunu gormus ve uzulmussun senn kendine şunu demen lazım hayırlısı buymus ve seni gerçekten hak eden birisiyle karsilamani iste rabbim den o kişi geldiğinde iyiki kurtardin beni o kulundan de sen yinede bir baskasina beddua etme en iyisi kendin için en güzel dua yi etmendir Allah yardımcın olsun inşallah

Teşekkür ederim umarım atlatırım

Bosver yahu birakip gitmis ama sen boyle kendini yipratmamalisin sende cik gez toz cafeye git arkdaslarinla hayatina bak unut pisman olursada o zaman olur ancak kendin icin dua et artij hayirlisi icin boşver
Ediyorum ama onun da yanına kalsın istemiyorum çok acı çektim ben

Merhaba söyleyeceklerimle acı çeker mi bilmiyorum ama farklı bir his yaşata bilirsin.
Öncelikle kendine her zamankinden daha çok bakmalısın saç rengini değiştir mesela yeni fotoğraflar çekil sosyalleş. Sinemaya mı gittin biletini hikayende paylaş gibi vs vs. Hayatına küsmüş kös kös oturursan hala avuçiçinde görüleceğinden kimseyi pişman falan edemezsin ama mutlu gözükürsen aynı şuan sen nasıl diyorsun ki hiç mi üzülmedi vs merak ediyosun kızıyosun onda da bu takım seyler hissettirebilirsin üstelik bunlar sanada iyi gelir sende toplarsın kendni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…