- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.934
- 598
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Dediğim insanlar gerçekten oyleler ve millete iftira atan gelinler. Bu da bahsettiğim aracının gelinleri. Kalkmış bana onları övüyor bende ddm sen bana karisamazsin beni düzeltmeden önce kendi hekimlerini düzelt ddm hala onları savunup beni kotuliyor. Bende sinirlendim yoksa banane onların o.puluklarindan.Önüne 2 bardak çay koymadığı için o.ospu olarak yaftaladığınız kadınlardan helallik isteyerek başlayın işe ve özünde iyi olan ama her fırsatta canınızı sıkan insanlardan uzak durun. Mesafe koyun. Bu saydıklarınızı bana öz annem diyemez değil eş dost akraba.
Direk kadına hakaret edeydiniz o zaman. Öyle bile olsalar ne alaka yani adları geçiyo bulunmadıkları bi ortamda. Sizin muhatabınız o aracı. Sizi kızdıran da o direk ona sövün bence.Dediğim insanlar gerçekten oyleler ve millete iftira atan gelinler. Bu da bahsettiğim aracının gelinleri. Kalkmış bana onları övüyor bende ddm sen bana karisamazsin beni düzeltmeden önce kendi hekimlerini düzelt ddm hala onları savunup beni kotuliyor. Bende sinirlendim yoksa banane onların o.puluklarindan.
Aracıya kızdım zaten. Annemde bana kızdı çok abarttin ayıp ettin diye. Ama doğru degilmi herkes önce kendi içine baksın sonra beni elestirsimDirek kadına hakaret edeydiniz o zaman. Öyle bile olsalar ne alaka yani adları geçiyo bulunmadıkları bi ortamda. Sizin muhatabınız o aracı. Sizi kızdıran da o direk ona sövün bence.
Olayı tam anlatamadim heralde. Bizim aracının 2 gelinleri var yoldalar bu beni ilgilendirmez ama gelinler çevresine de çok zarar veriyor. Bana kalkmış onları övüyor gelinimiz iyi söyle boyle . Daha bir bardak çayını icmedik ama yeterki kocasıyla iyi olsun dedi. Arkasından sen kaynanam temizliğe gitmek zorundasin 10 günde gidiyormusun diye benim üstüme geldi. Kendini düzelt dedi bende sen önce kendi gelinleri mi düzelt sonra bana karış dedim çünkü 2 senedir evliligme iyi niyetli karışıyoz deseler bile en ufak bir olayda üstüme gelip kendi gelinlerinin yapmadığı şeyleri bile övüyor arkasından beni kotuluyorÇok terbiyesizsiniz. Size iş yapmıyorsun diye laf ediliyor savunacağım ama değmezsiniz. Başkalarına o iğrenç kelimeyi yazıyorsanız, siz iş yapmıyorsunuz diye siz de mi öyle oluyorsunuz? İnsan biraz mantıklı konuşur. Bu hareketleriniz yüzünden herkes sizi suçluyor olmalı. İnsan gibi yorgunum, işim var deseniz kimse size saldıramaz. Siz onları haklı duruma getiyorsunuz. Oturup biraz düşünün bunları. Olayları yönetemeyip sizin kadar rezil edenini görmedim.
Olayı tam anlatamadim heralde. Bizim aracının 2 gelinleri var yoldalar bu beni ilgilendirmez ama gelinler çevresine de çok zarar veriyor. Bana kalkmış onları övüyor gelinimiz iyi söyle boyle . Daha bir bardak çayını icmedik ama yeterki kocasıyla iyi olsun dedi. Arkasından sen kaynanam temizliğe gitmek zorundasin 10 günde gidiyormusun diye benim üstüme geldi. Kendini düzelt dedi bende sen önce kendi gelinleri mi düzelt sonra bana karış dedim çünkü 2 senedir evliligme iyi niyetli karışıyoz deseler bile en ufak bir olayda üstüme gelip kendi gelinlerinin yapmadığı şeyleri bile övüyor arkasından beni kotuluyor
Olayı tam anlatamadim heralde. Bizim aracının 2 gelinleri var yoldalar bu beni ilgilendirmez ama gelinler çevresine de çok zarar veriyor. Bana kalkmış onları övüyor gelinimiz iyi söyle boyle . Daha bir bardak çayını icmedik ama yeterki kocasıyla iyi olsun dedi. Arkasından sen kaynanam temizliğe gitmek zorundasin 10 günde gidiyormusun diye benim üstüme geldi. Kendini düzelt dedi bende sen önce kendi gelinleri mi düzelt sonra bana karış dedim çünkü 2 senedir evliligme iyi niyetli karışıyoz deseler bile en ufak bir olayda üstüme gelip kendi gelinlerinin yapmadığı şeyleri bile övüyor arkasından beni kotuluyor
Gelinlerin namusu beni ilgilendirmez o onların sorunu ama o gelinler bizim en yakın derece tanidigmzza çirkin bir iftara attılar hemde çok ahlaksiz ve yalanları ortaya çıktı o yüzden hiç sevmem benim çevremde aynı şekilde. Şimdi benm en yakın derece akrabam iftira atan kadını savunup onların beklediği gibi gelinlik vazifesini yerine getirmeyen gelinler. Yanlış anlamayın getirmek zorunda değiller ama bizim aracı eski kafalı olduğu için öyle bekliyorlar. Bana kalkıp onları övüp övüp onlarin temizliğini yapmasa bile hoş karsilayan insan kalkipta ben kayinbanama hizmetçi değilim dediğim lafı hata olarak görüyor. Ya madem o gelinlerin bazı haltlar yemiş millete iftira atan ve sizin isteklerinizi yerine getirmeyen insanı hoş karsiliyorsunuz beni neden kotuluyorsun. Ben hizmetcimiykm. Buzamana kadar sustum sustum en sonunda patladım kadına. Madem okadar gelin herseyde susmak zorunda önce kendi gelinlerinize karısın benim hayatım sizi ilgilendirmez ddm. Annemde bana kızdı çok ağır konuştun diye. Ama her seferinde ben mi kiriliyimGelinlerine o lafi soylemenin disinda hata yok bence. Senin hizmetcilik yapmani isteyip kendi gelinlerine sozu gecmiyorsa bunu yuzune soylemekle iyi yapmissin ama o lafi niye soyledin anlamadim. Nekadae kizarsan kiz ne demektir o laf. Kizginlikla bile olsa namusa laf edilmez.
Benim sinirlendiğim konu. Onların gelini kötü yolda bunu kendisi de biliyor. Ayrıca benim çevreme kendi namusunu paklamak için iftira atan kişiler. Daha onlara sözünü geçiremiyor. Kalkmış bana annemin yanında sen ne hakla kayinbananin karsisinda özel olarak temizlikçi tutsunlar dersin. Arkasından gelinlerini de övünce sinirlerim tepeme çıktı. Övmesi zoruma gitmedi ama benden beklediklerini gelinleri bırakın önüne bir bardak çay koymayı evine bile sokmiyorlar. Ben haftanın 2 günü kayinvalidme giderim temizligini yaparım. Kaynanam gider bu aracaya gelmiyor diye atar tutar. Bu da bana ondan duyduğu lafı inanarak konuşur.. Bende ilk defa sert cikisarak kalbini baya kırdım sonradan ağlayıp sarıldı bana. Hata mı yaptım bilemiyorumGelinlere o... demeniz dışında çok iyi karşılık vermişsiniz, haketmiş çünkü ama keşke en baştan verseydiniz bu tepkiyi, bu kadar gerilim yaşamazdınız. Bence kvye de benzer bir çıkış yapıp bir daha ona buna benim dedikodumu yapma deyin.
Dünya böyle işte, millet kendi gözündeki çöpü görmez karşısındakinin kusurunu arar.
Canım namusuna durduk yere laf etmedimki. O gelinlerin yaptığı ahlaksizliklari bizzat gozumuzle yakaladık. Bu beni değil ailesini ilgilendirir. Onu geçtim benim en yakın çevreme iftara attılar. Şimdi kalkıp bana bu gelini övüp övüp arkasindan kaynanan kayinbanan ne derse susmak zorundasin derse ben de konuşurum. Bu zamana gikimi cikarmadim ama yeter. O o.pu kadar değersiz bir insanmiyim bende kayinbanama ben size özel temizliğe gelemem temizlikçi tut demem saygisizliksa. Önce kendi gelinlerinin namusunu düşününcek ondan sonra benim en ufak lafıma saygisizlik diyecek.Gelinlerine o lafi soylemenin disinda hata yok bence. Senin hizmetcilik yapmani isteyip kendi gelinlerine sozu gecmiyorsa bunu yuzune soylemekle iyi yapmissin ama o lafi niye soyledin anlamadim. Nekadae kizarsan kiz ne demektir o laf. Kizginlikla bile olsa namusa laf edilmez.
Annem ben yokken baya savundu beni baktım onu da suçluyor sebeb benim hatalarım varmış ben kayinbanama temizlikçi tutun demişim 10, günde gidiyormuşum. Annemde haftada en az 2 dedi o sırada ben girdim yeri geliyor hergun yeri gelir haftada diyince yalan söylüyorsun kaynanan bana hersey anlattı. Diyip arkasından da o gelinleri övünce delirdim zaten önce kendi pisliğini düzelt sonra benim saygisixligimi konuş. Hatta onu bile konuşma. Millete yüz vere vere tepemize çıktılar. Annemde eve gelince bana baya kızdı bende anneme kızdım kimse bundan sonra bana karismasin diye öyle isteAnnen konuşamıyor mu ? Annen niye bir şey demedi .. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?