Allahım sana şükürler olsun BALSURATIM hamile :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim bişeyden haberim yoktu..:sm_confused:
ama anladığım kadarıyla çok uğraş vermiş bu yolda..
Allah hayırlı uğurlu etsin..
Sağlıkla kucağına alsın inşallah..

Allah tamamına erdirsin..Rabbim Anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Balsurat çok sevindim.. allah kucagına almayı da nasip etsinnn. :Saruboceq:hayırlı ugurlu olsun

balım çok sevindim allahım sağlıklı ve hayırlı evlat versin sana tamamına erdirsin
sağlıklı bir gebelik geçrimen dileğiyle canım

ay balım çok ama çok sevindim. allah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin. hayırlı olsun canım.opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun!

balsurat bi aralar kızgın bir bebek resmi olan rizeli dobra konusan arkadasımız mıydı yoksa ben mi karıstırıyorum?

eger oylese cok tebrik edersin! onun yazilarini baya bir takip etmistim! sonunda Rabbim mucizesini yollamis

Allah tamamına erdirsin

bal suratlım diğer sayfandan tebrik ettim burdan da edeyim
çok sevindim güzel arkadaşım benim
ben sana demiştim beraber hamiş kalıcaz diye
bak aynı zamanlara denk geldi
ve hayırlısıyla ikimizde ekim annesi olucaz
çok sevindim çok tebrik ediyorum güzelim benim
çok haketmiştin sen bunu
çok uzun bi bekleyiş çok emek ve sabır istiyen bi olay
allahım herkesin emeklerini sabırlarını umutlarını boş çıkarmasın
herkesin gönlündeki versin inş.

balsurat biryıldır topicde yazılarını okuyordum seni artık çok iyi tanır olmuştum gözlerim nemli nemli sana yazıyorum rabbim sağ salim kucağına alsın çok mutlu oldum tebrikler arkadşım hele rüyalarını hem okuyordum hem gülüyordum :))

Balişkom canım inanamıyorum yaaa benim dilim tutuldu, parmaklarmda haa:1shok:
Maşallah diyorum seni tebrik ediyorum la ne yazacağımı şaşırdım iyimi ama çoook mutlu oldum. Seni çok öpüyorum mucizene iyi bakŞeniz

Bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim arkadaşım...

Balkafalım çokkkk sevindim canım inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın tatlım .
Şimdidde testere mi oldun anacım opuyorumnanaktan

senağlama senağlama senağlama canım ne kadar sevindim anlatamam.nasıl görmedim bilmiyorum.şimdi infert.gördüm hemen koştum tebrik etmek için.allahım tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al işallah.:Saruboceq: :teytey:demek biraz boş vermek iyi oluyor.

tebrik ederim... :sm_cool: öğrenince çok sevindim.. zemuszemus hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah canım..... :Saruboceq:

çok sevindim,ben de tanımayan ama yazılarıyla sıkça karşılaşıp, inşallah kısa zamanda bebişi olur diye dileyenlerdenim, tebriklere bakılırsa böyle çok kimse varmış :))
Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin,maşallaha.s.

tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

Canım benim tebrikler.bak gelmezsen gelme diyordun geldi.iyikide geldi hoşgeldi.oğluşuma kardeş olacak .yupppiiiiiiiiiiiiii

buradanda tebrik edeyim canım sağlıcakla kucağına alamyı nasip eylesin allahım

Canim senin için çok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bende 2010 subat annesiym biz Allah in izniyle meleklerimizi kollarimiza aldik Simdi aylari haftalari günleri sayma sirasi sende hayirlisiyla:CüvCüv:

canim benim cok tebrik ederim bende diyordum bu balkafa nerelerde demekki dönüsün muhtesem olucakmis:lepi: rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…