Allahım sana şükürler olsun BALSURATIM hamile :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her hamile haberini tebrik ettiğin dikkatimi çekmişti
şimdi tebrik edilme sırası sana gelmiş demekki
tebrikleeerrrrrrrrrrrrrr
kısır partilerini
gelmezsen gelme nan bebiş ler i dinlememiş gelmiş meleğin
sağlıkla kucakla inşallah
darısı da bizim başımıza
hemen söyliym ben ce oğlun olacak:))))))))))))))))
sağlıkla inşallah
çok çok çok sevindim

tebrikler rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah

cnm benim,şu an ekrana kilitlendim ve şoke oldum.O kadar çok ama o kadar çok sevindim ki,ne yazacağımı bile bilmiyorum.Aynı zamanda üye olduk bu siteye,aynı zamanda bebek istemeye başladık.Ve sonunda kabul oldu dualarımız.Çok şükür.Hayırlı uğurlu olsun tatlım.Tebrikler,hem de çooooook tebrikler....:lepi:

:teytey::teytey::teytey:

ballommmmmmmmmmmmmmm
balkafa bebi gelıyor..
msnde ooynayan bebıden

diger topigede yazmistim,burdanda yazayim..
canim benim tebrik ederimmmm:sm_cool:
harika bir haber bu yaa,cok ama cok sevindimmm
saglikla gelsin minik balkafa insallahhhh

balsurat tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini

Ayy kurban olurum ya bebek hasreti mi çekiyordunuz?Allah sizlere bağışlasın,nazar değmesin inşallah:1hug::Saruboceq:

ayyyyyyyyyy tebrikler balsuratim
beni hatirlarmisin bilmem ama okadar sevindimki anlatamammmmmmmmm
allahim tamamini erdirsin insallah
ay bu saate cok mutlu oldum
nickinin degistigini bilmiyordum ikinci bebek isteyenler topiginde seni hamileler arasinda gördüm bayadir aradim sonunda buldum
tekrardan tebrik ediyorum canimin ici

tebrik ederim canım çok şaşırdım umarım senin gibi tatlı bi bebişin olur rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmeni yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:teytey::teytey::teytey:

tebrikler allah tamamına erdirsin benim bebeğimde 13 günlük oldu darısı olmayanların başına hayırlısıyla

balkafa eni arıyorum günlerdir içime doğmuş gibi nerde nerdeeee diyee... belki birebir konuşmamız olmadı ama hep takip edersim yazılarını.....
Yüce rabbim nelere kadirr Allah tamamına erdirsin ağlıkla sıhatte mutlulukla inşallah
çok sevindim.. sevincimi inan anlatam anlatamam
Nolur çok dikkat et 3 ay hiç bişe yapma dinlen kendini yorma.....
öpüyorum koccaaman

Tebrik ederim canım. Çok sevindim adına. sositososito

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah:Saruboceq:

Tebrik ederim...ALLAH' ım, hayırlısıyla saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

tebrikler.allah kucagına almayı nasip etsin..
bide şu testere ismini artık degiştirsin yine ballı bişey koy ya.sanki bi yabancıya yazıyom gibi hissediyorum...

Balsurat doğru mu hamilesinnn canım tebrik ederim bende tekrar hamişim :) Ama senin ki ne daha da çok sevindim Allah nazarlardan saklasın canımm, sağlıkla kucağına al inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…