Allahım sana şükürler olsun BALSURATIM hamile :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler balküpüüüümmm opuyorumnanaktan
müjdeyi şu an okudum ve şokkktayım akannehir
rabbim tamamına erdirsin canım :Saruboceq:

Kızlarrr hepinizee çokk çokk teşekkür ederimmm hepinizden allah razı olsun dualarınızz için sağolasınnızz.Allahh tüm evlat hasretii çeken arkadaşlarımaa bu sevinci yaşatır inşallahh.. iYİKiii varsınızzzzz

balsurat aynı şekilde ben de seni sadece yazılarından takip ediyordum.çooooooook sevindim.rabbim hayırla tamamına erdirsin.

süper bi haber umut bizlere hadi hayırlısıııııııı benimde olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim balsuratım çok sevindim inanki. seninle aynı zamanlarda evlenmiştik. yazılarından takip ediyordum seni. bide bi ara evlilik yıldönümümüzdü sana yazmıştım. Allahım devamına erdirsin inşallah. çok sevindim hemde çok.

tatlım geçen aklıma geldi kim kaldı eskilerden hamiş kalmayan diye sende aklımdaydın
bayadirda girmiyodum siteye hamişmisin diye aklımdan geçmişti demekki içime doğmuş
ÇOKKKKKKKKKKKKKK MUTLU OLDUM İNAN
çok tebrikederim mutluluğunu paylaşan çok kişi var bu sitede

Ayyyyy ne kadar güzel haberler alıyorum bu akşam yaaa....
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin anne olmayı...
Balım gözüm aydın...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin:ecrin_bebek:

balsurat tebrık ederım senı..a.s.
hamıle oldugunu duyunca inan gercekten cok sevındım.
ALLAH ım tamamına erdırır ınsallah.
saglıkla kucagına alırsın ınsallah melegini..:1hug:

hayırlı olsun mınık mucızenız...hayırlısıyla kollarınıza alın,,mutlukla,sağlıkla buyusun ıns..

çok sevindim...

Allah tamamına erdirsin...

Bekleyen isteyen herkese yaşatsın inşallah

tebrikler balsurat....
seninle diyalogumuz olmadığı halde seni bazı topiklerden biliyorum inan okuduğumda çok sevindim...
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
ben de dahil bu muhteşem olayı tüm isteyenlere nasip etsin Yüce Rabbim....

Balsurti hiç tanimiyorum. konusmuslugumuzda olmadi ama çoktandir bebek istedigini biliyordum.. Çok sevindim vallahi.. Rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin..
Bu forumda anne olmasini çok istedigim bir ki$i var oda Özlem..
Rabbim onada nasip etsin insaaallllaaahhhhh

balımmmm balkafam balsuratım testere suratlım yerim senin minişini ben nan ne ara yaptın sen o bebeyi burdan kaçtın bebek oldu hehehehehe

rabbim sağlıcakla kucağına alıp koklamayı nasip etsin bitanem kendim hamiş olsam ancak bukadar sevinirdim heeee çok ama çok tebrik ederim gözünüz aydın

artık çok dikkat et kendine oldumu tatlım seni sefiyom delüm mujukaaaaaaaaaaaaaaaa

o kadar sevindim o kadar sevindimki anlatamam
hiç tanışmıyoruz hiç diyaloğumuz olmadı ama bende topiklerde görüyordum sürekli
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok çok tebrik ediyorum darısı isteyen herkesin başına

Allahım bu ne güzel bi haber görüyodum zaman zaman balsuratın yazılarını. çok uzun zamandır beklediğini biliyodum umutlarının tükendiğini. bugün o kadar keyifsi,z o kadar sıkılmıştım ki bu topiği görünce herşey değişti. belki de bu sitede aldığım en umut verici en güzel hamilelik haberi bu. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. biz bekleyenlere de göstersin bu mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…