Allahım sana şükürler olsun BALSURATIM hamile :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eylul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sevindim balsuratcım.Merak ediyordum seni.Nickin değişmiş.Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

yazılanlardan anladığım kadarıyla mucizeyle gelen bir bebek rabbim hayırlı etsin çok sevindim
sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inş

canım benimmmmmm benim biricik arkadasımmm ne denirki sözün bittiği yerdeyizzzzzzz allahım büyük mucizemizi verdiii seni cok seviyorum canım arkadasımmmmmm

uzun zamandır girmiyordum siteye,teaadüfen girdim ve bu güzel haberi okudum,çok mutlu oldum,tebrik ederim ,Allah tamamına erdirsin Şeniz

BALIIIIIIIMMMMM
canım benimmmmmmmmm
nasıl mutlu oldum bilemezsin
allah ım şükürler olsun canımsın
allah ım sağlıcakla doğurmanıda nasip eder inşaallah

seni seviyoruuuuuzzzz balımmmm
bizi çok mutlu ettin

balsurat tebrik ederim canım çok sevindim tatlım yaa .. sağlıkla gelir işallah..

balbebeği sağlıcakla kucağına alsın inşallah. can-ı gönülden tebrik ediyorum.

balkabağım ne oldu keseyi gördün mü bitanem
bi haber ver bakalım bu gün keseyi görecekmişsiniz:Saruboceq:
inşallah kuzum inşallah Rabbim kucağına almayıda nasip eder gülüm
bekledin sabrettin
hiç isyanını duymadık duyurmadın özlemini sabır ve vakarla besledinsenağlama
bak oldu işte demiştim olacak görücem daha doğucak kafanı yiyicek senin
elinde kalacaksın yazacaksın buraya Allah'ın izniyle bende görücem
bedduam tutucak daha dur
mutluyum senin için hem de çok doğurduğunu da bi görelim hayırlısıyla asıl bayram o zaman meleğim Rabbim hem seni hem karnında yeşeren filizini korusun :Saruboceq:
Allah'ıma emanet ediyorum sizi:asigim:

eylülüm öncelikle bu güzel ve özel haberi verdigin icin tüm kalbimle tsk ederim
balim gözün aydin olsun canim
sükürler olsun ki melegin konmus göbüsüne
cok sevindim senin adina inanki
saglicakla alirsin kucagina insaallah

Balkafam nasıl sevindim anlatamam.
Geleceğin Anne Adayları Kulübünde öğrendim hamile olduğunu Rady söyledi..
Şimdi tüp bebek yaptırdı ve çok şükür kendiside hamile..

Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin..Geçen sene gördüğün rüyalar sonunda hayır oldu bak ..
Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah..
Çok sevindim gerçekten..

maşallahh, inşallahh çok çok güzel bir hamilelikle dünyalar güzeli bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza....

çok tebrik eder sağlıcakla kucağına almanı dilerim. demek artık çilen dolmuş, imtihanını başarıyla vermişsin. allah bir ömür boyu hiç ayırmasın sizi inş.
kulübe hoşgeldin
a.s.

canım ne diyeceğim şaşırdım canım benim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim çokkkk mutlu oldum

Çokk sağolunn teşekkür ederimm canlarımmm dualarınızz için Allah razı olsunn sizlerdenn...Rabbim tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma hayırlı zamanda bu mujdeyi yaşatıcak inşalllahh dualarımdasınız :Saruboceq:

tatlım benim ya ne kadar sevindiğimi bilemezsin inşallah kucağında görmeyide nasip etsin Rabbim

çok sevindim bu habere
bal suratı komik yazılarından tanıyordum. allah tamamına erdirsin

ışte müjde diye buna derim çok sevindim çok..Allahım tamamına erdirsin sağlıkla yavruna kavuş inşallah cnm..Tbr ederim.. a.s. a.s.

ayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum canım allaha şüükürler olsun bunu hakedenlerin başında geliyordun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı senin gibi mucizesini bekleyen arkadaşlarımın başına allahımza şükürler olsun bizlere mucizelerimiz yolladı

Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı da nasip etsin hem sizin hem de bebişi yolda olan diğer annelerimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…