canım benimmmmmm benim biricik arkadasımmm ne denirki sözün bittiği yerdeyizzzzzzz allahım büyük mucizemizi verdiii seni cok seviyorum canım arkadasımmmmmm
balkabağım ne oldu keseyi gördün mü bitanem
bi haber ver bakalım bu gün keseyi görecekmişsiniz:Saruboceq:
inşallah kuzum inşallah Rabbim kucağına almayıda nasip eder gülüm
bekledin sabrettin
hiç isyanını duymadık duyurmadın özlemini sabır ve vakarla besledinsenağlama
bak oldu işte demiştim olacak görücem daha doğucak kafanı yiyicek senin
elinde kalacaksın yazacaksın buraya Allah'ın izniyle bende görücem
bedduam tutucak daha dur
mutluyum senin için hem de çok doğurduğunu da bi görelim hayırlısıyla asıl bayram o zaman meleğim Rabbim hem seni hem karnında yeşeren filizini korusun :Saruboceq:
Allah'ıma emanet ediyorum sizi:asigim:
eylülüm öncelikle bu güzel ve özel haberi verdigin icin tüm kalbimle tsk ederim
balim gözün aydin olsun canim
sükürler olsun ki melegin konmus göbüsüne
cok sevindim senin adina inanki
saglicakla alirsin kucagina insaallah
Balkafam nasıl sevindim anlatamam. Geleceğin Anne Adayları Kulübünde öğrendim hamile olduğunu Rady söyledi.. Şimdi tüp bebek yaptırdı ve çok şükür kendiside hamile..
Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin..Geçen sene gördüğün rüyalar sonunda hayır oldu bak .. Rabbim isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah.. Çok sevindim gerçekten..
çok tebrik eder sağlıcakla kucağına almanı dilerim. demek artık çilen dolmuş, imtihanını başarıyla vermişsin. allah bir ömür boyu hiç ayırmasın sizi inş.
kulübe hoşgeldin a.s.
Çokk sağolunn teşekkür ederimm canlarımmm dualarınızz için Allah razı olsunn sizlerdenn...Rabbim tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma hayırlı zamanda bu mujdeyi yaşatıcak inşalllahh dualarımdasınız :Saruboceq:
ayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum canım allaha şüükürler olsun bunu hakedenlerin başında geliyordun allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı senin gibi mucizesini bekleyen arkadaşlarımın başına allahımza şükürler olsun bizlere mucizelerimiz yolladı