- 28 Temmuz 2015
- 267
- 140
- 53
- Konu Sahibi Vivezlavie
Hanımlar Merhaba ,
2 gün önce konu açmıştım , biliyorsunuz ki.
İş yerinde problemler vardı.
Bugün çok can sıkıcı olaylar oldu.
Masada iki erkek iş arkadaşım bana laf söylemeye başladı.
Şimdi konuşmaları yazsam çok uzun bulacaksınız.
Dedim ki ben ne güzel yemeğimi yiyorum neden bulaşıyorsunuz bana
Diyor ki ; amaç seni sinir etmek hahha gülüyor.
Sonra ordan bir bayan arkadaş dedi ki sen x'e neden abi demiyorsun benimle aynı yaşta.
O x'de benimle sofrada çok uğraştığı için ve özel hayatıma müdahale ettiği için dedim ki ,
Onun beyin yaşı çocuk olduğu için demiyorum.
O x kişide bana bağırarak dedi ki , sen dedi bir işi beceremiyorsun birbirine karıştırıyorsun biz sana birşey diyormuyuz. Beni sinirlendirme dedi , bana gerizekalı diyemezsin dedi.
(Gerizekalı demedim)
Herkesin içinde bağırarak böyle dedi , herkes sustu. Çok zoruma gitti , biliyorum yapmamam gerekiyordu ama çok üstüme geldiler , sofradan yemek yemeden kalktım ve lavabo da hüngür hüngür ağladım.
Belki evet bende de hata vardı ama herkesin üstüme oynamasından çok yoruldum.
Tükendim.
Ne yapmalıyım ?
2 gün önce konu açmıştım , biliyorsunuz ki.
İş yerinde problemler vardı.
Bugün çok can sıkıcı olaylar oldu.
Masada iki erkek iş arkadaşım bana laf söylemeye başladı.
Şimdi konuşmaları yazsam çok uzun bulacaksınız.
Dedim ki ben ne güzel yemeğimi yiyorum neden bulaşıyorsunuz bana
Diyor ki ; amaç seni sinir etmek hahha gülüyor.
Sonra ordan bir bayan arkadaş dedi ki sen x'e neden abi demiyorsun benimle aynı yaşta.
O x'de benimle sofrada çok uğraştığı için ve özel hayatıma müdahale ettiği için dedim ki ,
Onun beyin yaşı çocuk olduğu için demiyorum.
O x kişide bana bağırarak dedi ki , sen dedi bir işi beceremiyorsun birbirine karıştırıyorsun biz sana birşey diyormuyuz. Beni sinirlendirme dedi , bana gerizekalı diyemezsin dedi.
(Gerizekalı demedim)
Herkesin içinde bağırarak böyle dedi , herkes sustu. Çok zoruma gitti , biliyorum yapmamam gerekiyordu ama çok üstüme geldiler , sofradan yemek yemeden kalktım ve lavabo da hüngür hüngür ağladım.
Belki evet bende de hata vardı ama herkesin üstüme oynamasından çok yoruldum.
Tükendim.
Ne yapmalıyım ?