Allah büyüktür
evet allah büyük ama o yavru daha küçücük
ve onun gibi kaç çocuk var işkenceye hatta tecavüce uğrayan
Bakicimi yoksa kendi öz annesimi kadin japon sanirim yatagin üzerinde sirf agliyor bi bebek var eger ayni video ise ben aglaya aglaya izledim birkac gün önce sabaha kadar uyuyamadim... Madem bakamayacaksin ne diye cocuk dogurursun onu gec insan dahs minicik bir bebege el kaldirmayi birak üzerini degistirirken incitmek korkusuyla yapar. Böylelerinin allah bin türlü belasini versin vuran elleri kirildin yedigi ictigi kanser olsun insallah.. Elime gecicekki ahh öyle bir anda
evet allah büyük ama o yavru daha küçücük
ve onun gibi kaç çocuk var işkenceye hatta tecavüce uğrayan
Tecavüze uğrayan dedinizde aklıma geldi 2-3 yıl önce burda biri anlatmıştı.
Kadın 2 yaşındaki bebeğiyle otobüse binmiş heryer doluymuş, adamın biride oturuyomuş kadına demiş çocuğu benim kucağıma ver.
Kadın vermiş adamın kucağına bebeğin altındada mini eteği varmış, 5-10 dk sonra bebek ağlamaya başlamış adam hemen bebeği kadına verip inmiş otobüsten,
kadın bi bakmış bebeğin bacağından kan akıyone kadar doğru bilmiyorum Allah belalarını versin kaç gün aklımdan çıkmadı !
Tecavüze uğrayan dedinizde aklıma geldi 2-3 yıl önce burda biri anlatmıştı.
Kadın 2 yaşındaki bebeğiyle otobüse binmiş heryer doluymuş, adamın biride oturuyomuş kadına demiş çocuğu benim kucağıma ver.
Kadın vermiş adamın kucağına bebeğin altındada mini eteği varmış, 5-10 dk sonra bebek ağlamaya başlamış adam hemen bebeği kadına verip inmiş otobüsten,
kadın bi bakmış bebeğin bacağından kan akıyone kadar doğru bilmiyorum Allah belalarını versin kaç gün aklımdan çıkmadı !
bende izledim
daha doğrusu ilk birkaç dakikasını izleyebildim
Allahım o kuluna biz nasıl insan diyelim...
canım hikaye dogru ama yapan erkek değil ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?