allahım sen bu pislikleri yaşatma yarabbi

tinemisim

gözbebeğim
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
481
49
118
Kocaeli
akşam fasete bi vidio izledim arkadaşlar

ve uykularım kaçtı bu saat oldu uyuyamadım

görüntüler gitmiyor gözümün önünden ve ellerim titriyor

bakıcı tarafından küçük bi çocuğa yapılan işkencenin görüntüleri

zaten tamamını izleyemedim yarısında kapattım

ama görüntüler gözümün önünde

yaa anlamıyorum bunlar nasıl insan,nasıl bi vijdan taşıyolar

nasıl nasıl yapabiliyolar,küçücük savunmasız bir bebek düşünün yaa

allahım sen bunu yapan bütün pisliklerin o yaratıkların cezalarını vermek için illede kıyametin kopmasını bekliyosun yarabbi

elimden gelen hiç bişii yok malesef ama böyle haberleri gördükçe dayanamıyorum

herşey senin elindeyken sen nasıl bunlara iziz veriyosun rabbim

sen bunları yaşatma allahım neolur

birkaç ay oldu haberlerde izlemiştim

babası tarafından komalık oluncaya kadar dövülen bi kız çocuğu daha on aylık yavru

o'da hep hep hali gözümün önünde

çok etkileniyorum ve günlerce ağlıyorum üzülüyorum böyle haberler görünce

benimde var evlatlarım küçüğüm emeklemeye aynı zaman da sıralamaya başladı

koltuğa falan tutunup ayağa kalkıyor anında koşuyorum düşmesin canı yanmasın diye

çocuklarımı her doğurduğumda dua ederim allahım kimsenin evladını aç bırakma die

küçücük yavrulara nasıl kıyılır yaa

nasıl bir insanlıktır bu

Şeytanı başka yerde aramaya gerek yok, insanların gözlerinin ta içine bakmak yeterli...

ruhsal açıdan sağlıklı olmayan o kadar çok insanla bir arada yaşıyoruz ki, içlerinden bazıları da bakıcı oluyor... yıllar önce çocuk yurtlarındaki, huzurevlerindeki gizli çekim görüntüleri hatırladım birden

anne/baba iyi bir gözlemci ise, çocuğun tavırlarından, yokluğunda nasıl zaman geçirdikleri konusunda çok fikir edinebilir. Dikkatli olmak lazım...

çocuklara ve hayvanlara kötü muamelede bulunanlara asla tahammül edemiyorum ben de. Allah kötülere fırsat vermesin, onlarla karşılaştırmasın.

Bakicimi yoksa kendi öz annesimi kadin japon sanirim yatagin üzerinde sirf agliyor bi bebek var eger ayni video ise ben aglaya aglaya izledim birkac gün önce sabaha kadar uyuyamadim... Madem bakamayacaksin ne diye cocuk dogurursun onu gec insan dahs minicik bir bebege el kaldirmayi birak üzerini degistirirken incitmek korkusuyla yapar. Böylelerinin allah bin türlü belasini versin vuran elleri kirildin yedigi ictigi kanser olsun insallah.. Elime gecicekki ahh öyle bir anda

evet allah büyük ama o yavru daha küçücük

ve onun gibi kaç çocuk var işkenceye hatta tecavüce uğrayan

iyi ya işte Allah onların da hakkını savunacagı günü getirir elbette.
bu dünya sadece kötülerin degil

bakıcı yazıyodu ama bakıcı gibi gelmedi

başka insanlarda pardon pisliklerde vardı

ellerimi psnin ekranından sokup kadını boğasım geldi

evet allah büyük ama o yavru daha küçücük

ve onun gibi kaç çocuk var işkenceye hatta tecavüce uğrayan

Tecavüze uğrayan dedinizde aklıma geldi 2-3 yıl önce burda biri anlatmıştı.

Kadın 2 yaşındaki bebeğiyle otobüse binmiş heryer doluymuş, adamın biride oturuyomuş kadına demiş çocuğu benim kucağıma ver.
Kadın vermiş adamın kucağına bebeğin altındada mini eteği varmış, 5-10 dk sonra bebek ağlamaya başlamış adam hemen bebeği kadına verip inmiş otobüsten,
kadın bi bakmış bebeğin bacağından kan akıyo ne kadar doğru bilmiyorum Allah belalarını versin kaç gün aklımdan çıkmadı !

canım hikaye dogru ama yapan erkek değil ne yazık ki

çocugu kucagına alıp rahmini paramparça eden 50 küsür yaşında bir kadındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…