allahım sen bu pislikleri yaşatma yarabbi

çocugu kucagına alıp rahmini paramparça eden 50 küsür yaşında bir kadındı

2 yaşındaki çocuğun rahmi nasıl öyle hemen parçalanır? oraya gidene kadar çocuğun hiç mi sesi çıkmazdı. ki bebekler hemen dikkat çekiyor, sağdan soldan ona gülümseyenler oluyor, bebeğin hareketlerine falan bakıyorlar... annesi fark edemedi de, başka bir yolcu da mı anlayamadı durumu?
böyle durumlarda, genelde anneye bebekle birlikte yer veriliyor, çocuklar başkasında durmaz, ağlar ya genelde...
ayrıca çocuğun altında bez olma ihtimali de var.
yaz mevsimi olacak, kıyafet ince olacak, onca uğraşacak ve bebeğe zarar verecek. kıyameti koparmaz mı ağlamayla çocuk. otobüstekiler o kişiyi linç eder resmen... ne cesaretle yapacak???

bir ara, maillerde böyle şeyler dolanıp duruyordu. uydurma olma ihtimali yüksek ya da bu şekilde gerçekleşmemiştir olay.

tabii, yine de kimseye öyle bebek falan verilmemeli bence. sadist ve sapık ruhlu olmasa bile, başka sıkıntılar olabilir.

Son düzenleme:
insan duyunca yok canım daha neler diyor diğil mi

ama malesef neler oluyor caanım ülkemde nereye gidiyoruz yaaa

rabbim sana emanetiz

Herkes bildiğine göre biyerde okumuşlar heralde canım keşke yalan olsa ama sadece bu değilki bunun gibi yüzlerce iğrenç olay var !

nöbetteyim zaten çok fazla gergin ve hassasım çocugum yanımda değil
ama aallahtan annemin yanındada içim bir nebze soğuyor
ama ne bilim aklıma geldikçe kendimi yerlerine koydukça
daralıyorum
çok kötü hissediyorum anne olunca bu duygular katlanarak yaşanıyor...

gerilme canımm yaa

oğluşun ananesinin yanında mışıl mışıl uyuyodur şimdi

sağlıklı olma ihtimali varmı..
ne yazık ki parmaklayarak..

neeee

ya kızlar benim midem bulandı ağzıma kadar bulantı çıktı sanki sinir ve şaşkınlıktan
ALLAHIM aklımıza mukayyet ol RABBİM beden ve ruh sağlığımızı koru sen AMİN
böyle kötü niyetli insanlardan da koru bizleri ve evlatlarımızı ailemizi koru uzak tut evimizden hanemizden ailemizden sevdiklerimizden RABBİM AMİN

Son düzenleme:
tam tahmin ettiğin gibi..
çocuk yaygarayı kopartıyor ama annesi kadını yadırgadıgından bagırdıgını sanıyor
kadının yaşı oldugundan.. kadın oldugundan.. konduramaz ki insan?
Allah aşkına kimin aklına gelir böyle birşey?

valla benim hayatta aklıma gelmez

haklısın,yaşlı teyze dimi

amiiinn AAAMİN

aynen midem kalktı

açıkçası ben inanmıyorum buna. çocuğu elleyerek taciz etmiş olabilir ama bu kadar ileri gidemez kolay kolay... böyle bir olay gerçekten olsaydı, hem olay olduğunda, hem o kişi ceza aldığında vs vs haberlere konu olurdu... maillerde böyle konular geziyordu, tanıdık geldi bana da.

umarım hiç bir şekilde doğru değildir.
kız olsun, erkek olsun, çocuklara dikkat etmek gerekiyor. Allaha emanet olsunlar.

Son düzenleme:
vee yine uykusuz geçen bir gecenin ardından güne merhaba

ben kaçtım arkadaşlar bana eşlik ettiğiniz için saolun

ben kızımın yanına gideyim uyanır birazdan

uyanınca beni yanında ister meleğim

daha sonra cvp yazarım size

rabbim sana emanetiz allahım

kokusuna kurban olsun teyzesi.. benim yerimede kokla çok çok.. iyi geceler..

benim yerimede öp
ahh canım oğlum yanımda olsada öpsem öpsemmm

Janım bole bılınc altını yıpratıcak seler ızleme demekkı yıpratıo senı aaaaaaaaaaa

ben kayınvalideme bile birakmiyorum açıkçası oğlum deyince akan sular durur kimseye güvenmiyorum oğlum konusunda ama kimsede zihniyet düşünce vicdan kalmamis allah ıslah etsin böylelerini ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…