evet öyle kurumu kâr ettirmek için 2. bi güvelik almıyorlar herkes tek başına nöbet tutuyor. müdürler üstleerin gözüne girmek için çalışanlarını harcıyorlar ya Allah korusun bıçakla saldırsalardı ne yapardık biz o zaman Allahım en ucuz şekilde atlattırmış şükürler olsun ki
Geçmiş olsun canım. Benim eşimde güvenlik görevlisi onlarda tek kişi tutuyorlar nöbetlerini, bende gece nöbetlerini hiç sevmiyorum ama ne yaparsın ekmek parası işte.
çok geçmiş olsun allah o sarhoşların cezasını versin tek kişi çalıştıran patronlarada insaf akıl fikir versin
benim eşimde güv.görevlisi gece 2 kişiler yinede aklım kalıyor allah yardımcıları olsun allah korusun
canımmmmm çok üzülldümmm geçmiş olsun................rabbimm cezasını verirr
hiç tasalanmaaaaaaaa
çok geçniş olsunn ..Allah bütün çalışanları korusun ,, hayırlısıyla evlerine gelmelerini nasip etsin inş..
Güvenlik görevlileri zaten berbat durumda. Evet binayı ve personeli korumaları için varlar ama güvenliğin güvenliğini düşünen yok. Gece vakti ücra bir klübede neden tutarlar ki insanları.
Ve ayrıca güvenlik görevlisi hiçbir eğitim almıyor. Sertifika için kursa gidiyor o kadar. Ne bir savunma eğitimi ne başka bişey.
Kağıt üstünde bikaç bilgi veriliyor o kadar. Çoğu minik minik adamlar zaten. Abiniz için söylemiyorum genelde bu böyle.
Geçmiş olsun abinize.
büyük geçmiş olsun
çok geçmiş olsun çok üzücü dışarı çıkmaya korkar oldukeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?