- 11 Nisan 2018
- 74
- 20
- 3
- 25
- Konu Sahibi MeriMeri621
-
Arkadas yapmayi sevmiyorm desem inanr misn :)Sevmiyor gibi duruyor bu mesajlardan. Ayrıca hiç arkadaşım olmadı demişsin. O niye?
Dunden razi falan degil. Muhtemelen baskidan kabul etmis. Annesi oglum seni istemiyor baskiyla kabul etti diyecek degil heralde.Canim bnm babamla annemde kuzenler babaannm ve anaannm kardestir anamls babamn balari ise tam olar nadil bi bag var bilmiyorm ama babalarida yakinmis bizim butuuuun aile oyle
Ayrica bni kardes saymis olsaydi hemen gidel demezdi herif dunden raziymis annesi oyle dyor ama ben karsi hep mesafeli davraniyor
Arkadas yapmayi sevmiyorm desem inanr misn :)
Annm bni bes yanisa kadar arkafassz buyutmus o bnmle ilgilenmis falan buyudukten sonrada hic arkadss yapmak istmedm okulda hicbir zaman yanima kimseyi oturtmazdm kuzenlermle bile arkadslk yapmiyorm gerek duymadm hic
Çünkü onlarla zorla evlenmek istiyorsunuz,Arkadas yapmayi sevmiyorm desem inanr misn :)
Annm bni bes yanisa kadar arkafassz buyutmus o bnmle ilgilenmis falan buyudukten sonrada hic arkadss yapmak istmedm okulda hicbir zaman yanima kimseyi oturtmazdm kuzenlermle bile arkadslk yapmiyorm gerek duymadm hic
Neye benziyor bilmiyorm ama vallahi boyle oldu hatta eksik bile anlattm
allah allah ilginçArkadas yapmayi sevmiyorm desem inanr misn :)
Tamam işte mal bölünmesin geleneği bu. Çocuk gelenek diye sesini çıkarmamıştır ama belli ki istekli değil. Ayrılalım mı diye ağzını bi ara bakalım. Hatta hiç uğraşma ayrıl. Yabancı erkek almazlarsa sana kuzen değil de kuzenin kuzeninin kuzenini falan düşün. Yine aynı kapıya çıktı sanırım dayılar halalarla, amcalar teyzelerle evlenince.
Kocam kuzenim olsaydı dalıp dalıp kuzen naber vs. DerdimKuzenlerinize nasıl o gözle bakabiliyorsunuz anlamıyorum, benim için en tuhaf durumlardan birisi, hatta bazı ülkelerde yasal bile değil. Ayrıca anne babanız da kuzen, ve nişanlınız her iki taraftan Da kuzeniniz olduğu için engelli bebek riski çok yüksek. Zaten arada bir sevgi bağı da var gibi değil. Her türlü ofsayt bu ilişki.
Dünden razı olduğunu belirten tek şey “gidelim” demesi öyle mi.Yapmayın çocuğum yapmayın.Kendinizi böyle değersiz kılmayın.Akraba oluşunuz ilk fiyasko.Seni istemediği açıkça ortada.Çocuk çaresizlikten tamam demiş oturmuş aşşağıya.Genç beyinlerin bu denli görüşleri geleceğe olan inancımı azaltıyor.Hani diyosun ya eski kız arkadaşı için bir yıl direnmiş ailesine.Demekki çocuk sevebilen,iletişim kurabilen bir yapıda.Bakmış laf anlatamıyo ruhunu teslim etmiş ailesine.Evlenin üç tane de çocuk yapın.Sonra gel buraya konu aç “eşim galiba aldatıyor” o çocuklar sevgisiz ve mutsuz bir yuvada büyüsün sonra salın sokağa.Sonra yine konu açacak bir malzeme zaten çıkar.Canim bnm babamla annemde kuzenler babaannm ve anaannm kardestir anamls babamn balari ise tam olar nadil bi bag var bilmiyorm ama babalarida yakinmis bizim butuuuun aile oyle
Ayrica bni kardes saymis olsaydi hemen gidel demezdi herif dunden raziymis annesi oyle dyor ama ben karsi hep mesafeli davraniyor
Ben anladimKız sizin ailenizde, bilhassa annen ve babanda akrabalık olduğunu anlamıştım. Bil bakalım nerden
Evet oyleallah allah ilginç
Kız sizin ailenizde, bilhassa annen ve babanda akrabalık olduğunu anlamıştım. Bil bakalım nerden
Senin hayat tecribelerini yerim ya. Minnak şey seni.Evet oyle
Ve bu bsna cok sey kazandirdi
Hep baskalarini arkadasligini iliskisini falan izledm hep izleyici oldm yani yasamadan bi cok tecrube kazandm
Vee karsimda ki kisinin nasil biri oldugunu hemen anlarm konusmasndan bile gunluk hayata nasl giyindigini anlayabilirm hayatmdan gayet memnun kaldm ama su herif pskljimi alt ust etti ya bi oyle bi boyle
Napiyim bilmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?