Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

Sevmiyor gibi duruyor bu mesajlardan. Ayrıca hiç arkadaşım olmadı demişsin. O niye?
Arkadas yapmayi sevmiyorm desem inanr misn :)
Annm bni bes yanisa kadar arkafassz buyutmus o bnmle ilgilenmis falan buyudukten sonrada hic arkadss yapmak istmedm okulda hicbir zaman yanima kimseyi oturtmazdm kuzenlermle bile arkadslk yapmiyorm gerek duymadm hic

Dunden razi falan degil. Muhtemelen baskidan kabul etmis. Annesi oglum seni istemiyor baskiyla kabul etti diyecek degil heralde.

Kuzenlerinize nasıl o gözle bakabiliyorsunuz anlamıyorum, benim için en tuhaf durumlardan birisi, hatta bazı ülkelerde yasal bile değil. Ayrıca anne babanız da kuzen, ve nişanlınız her iki taraftan Da kuzeniniz olduğu için engelli bebek riski çok yüksek. Zaten arada bir sevgi bağı da var gibi değil. Her türlü ofsayt bu ilişki.

arkadaş yapmak?
koca derdine düşeceğine okul okusaydın bari.

Çünkü onlarla zorla evlenmek istiyorsunuz,

Neye benziyor bilmiyorm ama vallahi boyle oldu hatta eksik bile anlattm

Sende pek akıl yok belli de karşı tarafta var biraz. Evlenmek istemiyor akrabasıyla, akraba olduğunuz için de "Git başımdan kardeş" diyemiyor sana, kibarca seni başından savmaya çalışıyor. Mevzu bundan ibaret.

allah allah ilginç

Soyledm zatn
Hemde kac defavdedm
Bni sevmiyor musun
Birlikte olmsk istemiyor misn
Eger oylr bisi varsa soyle limse sana neden demicek hatta bnde sana destek olcam yani bnde istemiyorm falan dicrm
Gibi seylrr deyince kizdi

Kocam kuzenim olsaydı dalıp dalıp kuzen naber vs. Derdim

Istemiyorsa neden zorluyorsunki çokmu asiksin aşık olsanda gereksiz ısrar akışına bırak severse sever sevmezse bırak yoksa yarın bigün aldatildim yada ayrıldım diye konu acarsin

Dünden razı olduğunu belirten tek şey “gidelim” demesi öyle mi.Yapmayın çocuğum yapmayın.Kendinizi böyle değersiz kılmayın.Akraba oluşunuz ilk fiyasko.Seni istemediği açıkça ortada.Çocuk çaresizlikten tamam demiş oturmuş aşşağıya.Genç beyinlerin bu denli görüşleri geleceğe olan inancımı azaltıyor.Hani diyosun ya eski kız arkadaşı için bir yıl direnmiş ailesine.Demekki çocuk sevebilen,iletişim kurabilen bir yapıda.Bakmış laf anlatamıyo ruhunu teslim etmiş ailesine.Evlenin üç tane de çocuk yapın.Sonra gel buraya konu aç “eşim galiba aldatıyor” o çocuklar sevgisiz ve mutsuz bir yuvada büyüsün sonra salın sokağa.Sonra yine konu açacak bir malzeme zaten çıkar.

Sanırım konu sahibi de büyük ihtimal akraba evliliğinde doğmuş, şimdi bunu iyice katmerleyerek yani hala- dayı çocuğuyla bi şekilde evlenerek topluma zeka küpü yavrular katacak, alkışlıyorum kendisini
Not: bu kadar yakın akrabaya aşık olduğunu iddia eden de, bu evliliği destekleyen de ya sapıktır ya da geri zekalıdır.

Hiç bu konuda konuştunuz mu?Neden benden kaçıyorsun?Neden bana karşı soğuksun? diye.Şimdiden bu sıkıntıları konuşamıyorsan evlilikten sonra çok büyük sıkıntılar seni bekliyor demektir.Konuşmadıkça hiçbir şeyi çözemezsin.Burdan ne kadar akıl aldan da ki zaten olayın iç yüzü bilinmediği için verilen tavsiyelerde işe yaramaz çünkü hepsi varsayımdan ibaret

allah allah ilginç
Evet oyle
Ve bu bsna cok sey kazandirdi
Hep baskalarini arkadasligini iliskisini falan izledm hep izleyici oldm yani yasamadan bi cok tecrube kazandm
Vee karsimda ki kisinin nasil biri oldugunu hemen anlarm konusmasndan bile gunluk hayata nasl giyindigini anlayabilirm hayatmdan gayet memnun kaldm ama su herif pskljimi alt ust etti ya bi oyle bi boyle
Napiyim bilmiyorm

Senin hayat tecribelerini yerim ya. Minnak şey seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…