Allahim ya kafayi yedirecek bu...(fotolu)

Herif demeyi bırakır mısın artık lütfen. Belki de bu yüzden sana yaklaşmıyordur bu kadar kaba olduğun için .

Soyledm zatn
Hemde kac defavdedm
Bni sevmiyor musun
Birlikte olmsk istemiyor misn
Eger oylr bisi varsa soyle limse sana neden demicek hatta bnde sana destek olcam yani bnde istemiyorm falan dicrm
Gibi seylrr deyince kizdi

Haha. Oğlan niye sana seninle evlenmek istemiyorum desin ki, ailede gelenek haline getirmişsiniz bir, burada taktik verin de beni sevsin nolooorr diye zırlayıp duruyorsun çocuk senin dünden koca heveslisi olduğunun farkındadır. Gidip de ailesine "Beni ortada bıraktı" diye gammazlayıp çocuğun başını yakmayacağın ne malum. Ben olsam ben de sana bir şey söylemem, anlayacak kafada değilsin ki. Ayrıca genetik hastalıklar sigaradan falan kaynaklanmaz, öyle olsaydı ortalık sakat çocuktan geçilmezdi. Başınızdaki dedeler neneler kimse artık sizi çok pis yemişler. Mal paylaşımı uğruna hayatlarınızla, doğmamış çocuklarınızla oynuyorsunuz.

Baslarda neredeyse her gin bu konuyu actm neden kaciyorsn dedm hep erteledi bazen de bn kacmiyorm ki sen anlsmiyon falan dedi konusmaya pek meyilli dgl

Karsindaki esin olacak bir insan herif ne demek ya çok kabaca..ama bu şekilde konuşarak onu kendinden uzaklastiriyorsun..

Reactions: KV_
Adam belli ki sizden kaçıyor . Ne diye peşinden koşasın ki sanki aileside bir şeyleri gizliyor çocukla ilgili . Ne geliyorsa yakınlardan geliyor . Kendini ağırdan sat . Sizin ki kaçan kovalanır hesabı olmuş

Çok tecrübe kazandıysan bu çocuğun seni sevmediğini de anlıyorsundur tecrübelerinden

Reactions: KV_
Dedigin gibi oldu diyelm oyzdn bana soylrmiyor deyelm
Ama babssida ona bi cok defa bu cocuk oyuncagi dgl evet dersen bi omur ayirlmayacaksnz bide oyle adetler yok demis net olarak kafandakilerini soyle demis ama herif gene de tmm olsn dems
Napaym smdi bn ya
Empati kurmaya calis lutfen
Anlarsnbni

Fotoyu gören oldumu?

Cık... Clickbait yapmış

Amme hizmeti buyrun foto atamamış.

Sen HERİFİNE günde 354 tane seni seviyorum sen de beni sev yaz.Cevap gelmezse 4628 e kısa mesaj olarak yolla.İstiklal marşı ve kapanış

akrabayla evlenmeyeni dövüyorlar mı nedir?

Sülalecek bıktırmişsiniz cocugu.

Valla anlamaya çalışıyorum da bir çift-aile terapisti adayı olarak ömrümde sizin gibi ilişkilere denk gelmedim.

Kızım evleneceğin adama herif diyorsun sizin ilişkinizden hayır gelmez zaten akraban olmasa bile. Bir zorunluluğu var demek ki mecbur kalmış, yoksa seni sevmediğini anlamak için müneccim olmaya gerek yok. Aleni belli, adam seninle konuşmaktan dahi hoşlanmıyor.

Neden israrla sevdiginiz ve evlenmek istediginiz adama "herif" diyorsunuz?

E babasinin boyle demis olmasi da bir baski degil mi ?
Ayrica ben sunu anlamadim. Siz niye adamin ailesine soyledikleriyle ilgileniyorsunuz ?
Sonucta size yakin davranmiyor her orta zekali makul insan bu tavirdan yola cikarak evlenmek istemedigi kanaatine varabilir. Siz de varabilirsiniz. Fakatlar belkilerle niye ugrasiyorsunuz ? Ama babasina boyle dedi ama basta gidelim dedi.. Vs vs.
Suanki yasadiginiz duruma odaklanin. Mantiginizi kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…