Allahım yardım et

tuut 2924

Rabbim kuzularımı koru....
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
2.107
77
158
maalesef ne klomen ne çatlatma iğnesi işe yaradı.adet oldum sabah.salya sümük ağlıyorum biliyorum yanlış bişey ama elimde değil.Allahım daha fazla aratma nolur bende hamile kalayım bizimde bebişimiz olsun.Allah senelerce bu hasretle yananlara sabır versin ve isteyen herkesi sağlıklı bebeklerine kavuştursun inşallah

lütfen üzülme sakin ol biliyorum zor bi durum ama alalhın mucizelerine inan inş. en kısa zaman da hayalin gerçek olur ve bu günlerini unutursun sende bebeğine kavuşursun bende vajinismus hastasıydım hiç geçemeyecek sanıyorken geçti ve şimdi anne adayı oldum sabırlı olmayı dene arkadaşım üzme kendini allah büyük

mafoldumben üzülme lütfen geçen ay aynı duyguları bende yaşadım yüce rabbim vakti ve zamanını biliyo inşallah bizde bir gün meleklerimizi kucağımıza alıcaz:Saruboceq:

Allah tez vakıtte ısteyen herkese cennettekı mınık meleklerınden yollasın ınsallah. Isteyen hıc bı kadının kucagını bos bırakmasın.

çok zor bilirim
bende yıllardan beri bekliyorum
kader kısmet ne diyelim
inşallah günün birinde bizimde olur

çok zor bişey gerçektende bende bekledim meleğimi çok şükür geldi kızım
inş. sizin yavrunuzda duyar gözyaşlarınızı silmeye gelir
hakkınızda hayırlısı olsun

cnm benimmm üzülme sakın unutma ki herşeyden önce moralinin yerinde olması gerek. herşey kafada bitiyor. sen ne kadar güçlü olursan o kadar şanslı olursun. vakti zamanı gelince hayırlısıyla Rabbim bebişi verir sana da. dualarım seninle...

size özel msj attım ama msj sayım 50 nin altında olduğu için gönderemiyormuşum
rabbim isteyen herkese versin
size tavsiyem cevşenül kebir okuyun arapca bilmeyenler için türkceside var,inanarak okursanız karşılığını alacağınızı düşünüyorum
allah hepinizin gönlüne göre versin

canımsın ya kıyamam sakın üzülme zamanı gelince olur elbet meleğin karnında
stres en büyük düşman bunu bil
biraz rahatla herşeyi oluruna bırak
hamileleirn duasıkabul olurmuş
26.haftalık hamileyim tüm kalbimle diliyorum rabbim en kısa zamanda bi bebiş versin inşşş

senı cok ıı anlıyorum ben de 6 ay klomen ve catlatma ıgnesı tedavısı gordum ama olmuyordu hamıle kalamıyordum son ay doktorum dedıkı bugun senın rahmıne bakıcam dedı ve ben dogumhaneye gıttım elınde bole tukenmez kalem ıcı varya onun kalınlıgında bır aletle rahmımın ıcıne gırmeye calıstı ve ınanırmısınız gırmedı ben cıldırıyorum bagırmaktan dedı bana doktorum burdan spermın gecmesı ımkansız dıye ve o aletı sokamadı bole olmıcak dedı ve ılac yerlestırdı bende 2 gun ılac koydum oraya ve sonra gene gıttım ılaclar bıraz yumusatmıs bagıra cagıra onu soktuk ve onun bıraz daha kalınını da soktuk ve antıbıyotık kullandım ve ramazan ayındaydık hergun yasın okudum namaz kıldım cok dua ettım ve o ay hamıle kaldım ve analadık kı benım rahmım cok tıkalıymıs ve sımdı 39 haftalık hamıleyım bebegımı beklıyorum allah sag salım kucagıma almayı nasıp etsın....... ınsallah sana allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah cok dua et

rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin önce bunu iste herzaman üzmek amacıyla değil ama bak ben hamiş kaldım kızım 37 haftaya kdr benimleydi tam kollarıma alcakken 3 gün sonra kaybettim anlıyabiliyosundur inş olmuyo bunun bi acısı var ama olupta kaybetmenin acısı bilmiyom nasıl tarif edilebilir o yüzden hayırlısı olsun hakkında belki olucak hep düşcek belki olucak doğumdan sonra kaybetcen belki olucak hasta olcak o yüzden sakın isyan etme sabır sabır yüce yaradan herşeyi o kadar ii biliyoki dua et ve bol sabır inş

canım nekadar üzülme desemde insanın elinde değil ben meleğime kavuşabilmek için hemen hemen beş yıl bekledim.senin yaşadığın duyguları heray yaşıyodum çok ağlardım.hatta psikolojım iyice bozulmustu.rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin meleklerini

amiin herkese teşekkürler tekrar teselliler için.bende artık alışıyorum galiba daha iyiyim.akışına bıraktım Allahım elbet verir bir sorun yok nasıl olsa diyorum.isteyen herkese nasip etsin Allahım inşallah...

Back
X