ALLAH'im yardim et

minnossumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
706
20
38
İstanbul
Artk kafayi yemek uzereyimmm bi akil verin nolursunuz yaa 1.5 senedir evliyim kirada oturuyorm ve ben evlenirken esiminntarafi 1 kurus bile yardim etmedi herseyi kendimiz yptik halada borcunu oduyoruz ama 3 ayi kaldi bitiyor Sukurler olsun ki ben artk bebek istiyorum anne olmak istiyorum fakat esimin tarafi surekli herseye burnunu sokuyorr ve ben cildiriyorum bunu yazarken bile sinirden oluyorum bebek ypmamiza bile karisiyorlar neymiss efendm biz kirada oturuyormusunuz ne bebegiymsss ben hc anne olamycakmiyim yaaa kadina anneler.gununde hediye goturuyoruz siz kiradasinz nie aldiniz diyor tatile gidicez diyorum siz kiradasiniz nasil gidiceksiniz diyor kirada olan ölsun muu yasamasn miii napicagimi bilmiyorum annemde esinle knus eger sana ve bebeginize bakamycaksa sen onlari cekmek zorunda degilsn ayrilirsn herkes yoluna bakar benim canimi skmasnlar diyor oda uzuluyor napiyim bi akill verin nolurrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence hemen ayrılmayı ağzınıza almayın..
aşılmayacak şeyler değil bunlar..
bir daha ''kiradasınız'' dedğinde, ''bi ev alında oturalım'' de

bence hemen ayrılmayı ağzınıza almayın..
aşılmayacak şeyler değil bunlar..
bir daha ''kiradasınız'' dedğinde, ''bi ev alında oturalım'' de

2 tane evleri var altli ustlu orada oturmam icin benden kira istiyor sonra kiradasiniz diyor artk cildirdmm yemin ederim dayanicak gucum kalmadi

2 tane evleri var altli ustlu orada oturmam icin benden kira istiyor sonra kiradasiniz diyor artk cildirdmm yemin ederim dayanicak gucum kalmadi

böyle gereksiz şeylerle tüketmeyin kendinizi..
onlarında sevindirirsiniz sadece..
eşimizde sizde bebek istiyosanız, hiçkimse karışamaz..
eşiniz ailesinden etkilenmiyosa tabi
hiç muhattap olmayın, canınızı sıkmayın,
kapınızı kapattıktan sonra bi eşiniz bi siz
yaşlılıklarına verin..
ayrıca milyonlarca insan kirada

Esim.hic takmiyor umursamiyor bile bende onu diyorm.iste milyonlarca insan kirada ben kiradaym diye anne olmycakmiyim o zaman versin bi evini bana ben omur boyu calisicam bi bebegm bile olmadktan snra ne anlami var evliligin ben babamin evindede oturup kendime bakardm zaten

Annenin de kayınvaliden den aşağı kalır durumu yok
Bebek ikinizin vereceği bir karar, kimseye laf düşmez
Her lafın üzerinde durma, herkesle de paylaşma annen bile olsa
Bu işleri eşinle çözmeye bak
Ayrılık en çözümsüz durumların sonucu

pardonda bunu kime dicek...kayınvalidesinemi kayınbabasınamı.....ne mecburiyetle...

valla ''kiradasınız'' diyen herhangi birine diyebilir
konu sahibi hediye alıyo -kiradasınız-
anne olmak istiyo -kiradasınız-
Allah aşkına onlar söylemese bunlar bilmiyo kirada oturduklarını

okurken ben de aynısını düşündüm.biri bebek yapmayın diyor,diğeri olmayan bebeğin bakımından bahsediyor

Şimdi kvaliden kötü niyetli değil sadece cahil. Nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Anneler günü için bile hediye götürmeniz içine sinmemiş.
Senin annenin dediği benim kafamı karıştırdı. Kırmızılı olan yerde için eşinin durumu çok mu kötü de annen böyle bir şey söyledi?
Sen çalışmıyorsun sanırım???

Annemin brsey dedigi yokki annemin oyle deme sebebi kaynanam surekli oglum bakamaz oglm tekmi calisicak agliyor sen evdemi yaticaksn dediginden dolayi annemde oyle dedi

Ben calisiyorum esim yazilim muhendisi parada sikinti yok annemin oyle deme sebebi kaynanam annemi arayip benm oglum bakamaz benm oglum tekmi calisicak aglamasi fln

Evlenirken senin çalışmadığını bilmiyor muydu? Oğluna çalışan bir gelin alsaymış ya madem.

Kayınvalideniz her şeyi deyebilir. Mühim olan eşinizin ne dediği? Ben anne olmak istiyorum dediğinizde "ama kiradayız" diyorsa o sıkıntı. Ya da baba olmak için annesinin ağzına bakıyorsa.

Ee o zaman sorun yok. Sanırım kafayı yemiş bir kvalideden başka..
Onu da takma he de geç. Yoksa mutlu olamazsın her şeyi düşünürsen.

Ogluna 1 cekirdek bile almadi herseyi benm ailem ve biz aldik dugunu bile biz yaptik takilari bile biz aldikkk

Bunu şimdi başa kalkma ama. Onlar karışmadığı zaman sen de kendi aileni karıştırmayacaktın.
İşin raconuna ters bu.

Bence siz hatayi gelecek planlarinizi ailelere anlatarak yapiyorsunuz.
Cocuk istediginizi, tatile gideceginizi felan anlatmak zorunda degilsiniz.
Zaten aileler herseye karismaya yeterince merakli oldugu icin, anlatmamak daha dogru.
Planlarinizi onlara anlatarak söz hakki vermis oluyorsunuz onlarda fikirlerini beyan ediyorlar haliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…