ALLAH'im yardim et

Kv kesinlikle bakmam.diyor 3-4 aylik bebegi bakiciya nasil birakiym yada krese

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorum işte zor bir karar çocuk olayı.
Benim de var. Ben de çok şeyden feragat ediyorum hayatımda ama işten çıkmayı göze alamıyorum. Böyle böyle 4 sene devirdim bakalım.

Bebegimi birakicak kimsem.yok bi bakiciya yada krese veremem gozum hep arkada kalir ancak o birz buyuynce calisabilirm

başka semtten alırsınız. sonra da onu satar oturduğunuz semte gelirsiniz.

şimdi kayınvalideniz kötü biridir belki ona bir şey diyemeyeceğim.

fakat kiradayken yeni evliyken sonradan tek maaşa kalarak çocuk için bu kadar acele etmeyin ( yaşınız genç ise??? )

ben de oğlumun ya da kızımın önce bir ev sahibi olmasını isterdim çocuklarını rahat rahat büyütsünler diye..

zorlanmasınlar diye... tabii maddi gücüm var ise destek olurdum.

ama diyelim ki maddi gücüm yok, eşim yok

"oğlum açılmayın, bak hayat belli olmaz. evet gençsiniz biliyorum gezmek tatillere gitmek istiyorsunuz ama gençken birikim yapılıyor "derdim.

isterdim ki o geleceğini oluştursun.

bu arada kardeşler evlenirken destek olmak zorunda değiller bence...

bir de bir taraf aşırı iyilik yapmamalı.

sizin aileniz için diyorum. şimdi eşiniz Allah razı olsun diyor belki, fakat yıllar sonra bu durumun altında ezildi mi öfke mi biriktirdi,

nasıl bir tepkisi olacak belli olmaz...

Ayrıca aileniz yaptıysa sizin için yaptı...başkası için değil.

Anneniz karısına çocuğuna bakamayacak ise gibi cümleler kullanarak eşinizi biraz hakir görüyor sanırım ki bu çok tehlikeli

Ben bebegimi kendim.buyutmek istiyorm oturdugum semtte evler 300 milyardan basliyor satilik

Çok kirada oturmanıza taktılarsa hayırlarına ev alsınlar o zaman size... Ne saçma ya iş tamamen eşinizde bitiyor aslında ailesinin çenesini kapamak. Bugün çocuğu olan ve tatile giden bir çok kiracı insan var ne tuhaflar....

Son düzenleme:
Ben şu bebek istiyoruz, çalışmalara başladık meselesini hiç anlamam zaten, yumurtlama gününe denk getirdiğine kadar açık açık anlatanlar var bize ne sizin yatak odası muhhabetlerinizden? İstiyorsanız bu sizin kararınız olmalı, herşeyden bahsederseniz herkes birşey söyler işte, ister kaynana ister kendi ailen hiç farketmiyor. O yüzden bebek planı, tatil planı, ev yenileme hiç birşey söylemeyin bence, sürpriz olsun herşey.

Hiç birşey almadılar kısmına gelince adetleri bir kenara bırakırsam benim babam da bana yardım etmek zorunda değil. Bugüne kadar okut, büyüt, bir dediğini eksik etme, gelmiş 60 yaşına bir de şimdi evlendirme faslı, evlenmekte kolay değil ki, neredeyse 50 bin. Yani ne babama mecbursun, yapacaksın diyebilirim ne de sevgilimin ailesinden bekleyebilirim.

Eşinin ailesinin durumu nasıl? O evde şimdi kiracı mı var?

Son düzenleme:

Kusura bakma ama.oglunu cok dusunuyor ise 2 tane evi var ogluna birini verebilir

Eşinle konuş sadece
Bebeğin annesi sen, babası o olacak sonuçta
Sen her denileni takıyo veya ciddiye alıp cevap veriyosan daha çok konuşurlar
Bir de üstüne annene gidip anlatıyosun
Böyle çok yıpranır evliliğiniz
Biri sana bebekle ilgili yorum yaptığında 'ona eşimle karar veririz' de kapat.

Durumlari iyi 2 tane evleri var birinde kendisi oturiyor digerinde kiraci oraya oturmak.icin bizden kira istiyor

O soyluyor soyluyor anlamiyorlar evleri var fazladan bize vermiyorlar cok istiyorsaniz beraber otururuz diyor yada kira istiyor bzden

Yarabbım ne ınsanlar var karı koca ne guzel gecınıyolar hayatlarını surduruyolar dıyen yokta utanmasa nefes alma sen kıracısın dıyecek yanı takmayın arkadasım bu zıhnıyettekı ınsanları karı koca mutlulugunuza bakın onlar ısteyınce cocuk yapacak halınız yok ya kendınız karar verıceksınız yerlı yerınde sakayla karısık verın cevabınızı susturun...kazanan sız evı ev yapan borc odeyen sız karısan onlar ne munasebet laf vermeyın...durcakları yerı bılsınler!

O soyluyor soyluyor anlamiyorlar evleri var fazladan bize vermiyorlar cok istiyorsaniz beraber otururuz diyor yada kira istiyor bzden

Vermek zorunda değil ki zaten. Çalışmışlar almışlar. Kirasıyla geçiniyorlardır belki. Kızma ama bu tür beklenti içine giren gelinlere anlam veremiyorum.

Vermek zorunda değil ki zaten. Çalışmışlar almışlar. Kirasıyla geçiniyorlardır belki. Kızma ama bu tür beklenti içine giren gelinlere anlam veremiyorum.

Durumlari iyi kaynanam emekli ve 2 tane bekar oglu var onlarnda maaslari giriyor eve

Bu arada diger oglu evlenince o evi ona vericekmis kira fln istemiyor ?

O zaman salla gitsin tatlım... Evin ayrı yönün ayrı ne derlerse duymayacak gerekirse cevabını vereceksin... Hiç bir taşın altına eline koymadan ahkam kesmek olmuyor öyle

Ben sıkıntıyı tam anlamadım Sıkıntı sizin bebek yapmanıza karışmaları mı yoksa ev vermemeleri mi? Ya da maddi anlamda yardımda bulunmamaları mı? Maddiyata hiç takılmayın. Siz eşinizle evlendiniz. Onunla bir hayata başkoydunuz. Yuvanızı ikiniz idame ettireceksiniz. 3. kişilerden yardım beklemek genellikle hüsranla sonuçlanır. Onlar size güzel bir evlat vermiş. Yazılım mühendisi iyi kazanan geleceği parlak bir eşiniz var. Onunla yetinmeyi ve ailesinden beklenti içine girmemeyi öğrenmelisiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…