ALLAH'im yardim et

Bnce esini. Kafasina gir bebek yapin sewmeye gelirlerse biz kiradayiz ewe gelmeyi n de.....ne kdar uyuzlar aynisi bndede war esimin babanesi 4 yillik ewliyim komsular soruyo bebek yoknu diye dusunmuyoruz daha diyo sanki onla yapcam bebegi yasliliktan unuttu heralde nasil yapildgni sen esinle konus bkalim bebek icin ne dio????

Oda istiyor yasim cok gecmeden olsun diyor 1.5 sene oldu evleneli olup dogana kadr 2.5 sene olur tabi Allah nasip ederse olucak inss ya sorma bide dusunmuyorz diyorlar kv komsusuda soruyor ben daha cvp vrrmeden kv onlar kirada ne bebegi diyor sanki kira olan bebek yapamaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kocama dedm babannen cok istyomus ama sana soyleyemiyo dedm dogm kntrol hapimi biraktim kocamda babanesine suprz yapck bnmde snirleeimi ziplatiyolarda takmiyo gbi yapiyorum uyuz oluyolar ayni ewde yasiyoruz perdeciye siparis vermis kendi istedgi renk bna sora. Yok bn o perdeyi yakmazmiyiiiiiim ......sende takma bebisini kucagina al cnm boswerrrr

Babannesiylemi ayni evde yasiyorsunuz ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlenecek olan kızlara sesleniyorum.

Bir çöp bile yardımı olmayan erkek ailesi söz konusuyken, siz de ailenize
hiç bir şey aldırmayın. İlle biz yapcaz deseler bile!

Tamam her şeyi kendimiz yapalım, düğünü de ev döşemesini de deyin.
Kendi aileniz yapınca kıymetli olacak sanmayın.

Tatile mi gidiyorsunuz söylemeyin.
Ayarla her şeyi git, tadını çıkar yaa.

Hediye mi aldınız, kiradasınız almayın, gitmeyin etmeyin diyene '' Eşşek gibi çalışıyorsam paşalar gibi yerim'' olsun cevabınız..

Bebek yapmanıza karışma hakkını her şeyi haber vererek siz veriyorsunuz.
Söyleme yahu, bebek düşünüyoruz nedir?

Ben şahsen bebek yok mu diye sorduklarında bile utanıyorum.
Kaldı ki planlarımı anlatacağım..

Ağlayıp anlaşılmayı beklemek yerine, kendinizi anlatın gerekli dille..

bence de bir taraf yapmıyorsa diğer taraf da yapmasın.sonra baş kakıncı yapmasınlar buralarda her şeyi benim ailem yaptı ajitasyonuna girmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…