- Konu Sahibi minnossumm
-
Kayınvalideniz her şeyi deyebilir. Mühim olan eşinizin ne dediği? Ben anne olmak istiyorum dediğinizde "ama kiradayız" diyorsa o sıkıntı. Ya da baba olmak için annesinin ağzına bakıyorsa.
Ben calisiyorm fakat bebek oldugunda calismak istemiyorm bebegimi kendim buyutmek istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ee o zaman sorun yok. Sanırım kafayı yemiş bir kvalideden başka..
Onu da takma he de geç. Yoksa mutlu olamazsın her şeyi düşünürsen.[/QUOTE her pazar ariyor oglunu kahvalti yptin mi sanki o evde ben yokum ac birakiyorm aksamlari ariyor yemek yedin mi cok uzaktasiniz keske dibimde olsanizda yeme icme bir olsa.diyor uzak dedigi 1 sokak var aramizda
Bunu şimdi başa kalkma ama. Onlar karışmadığı zaman sen de kendi aileni karıştırmayacaktın.
İşin raconuna ters bu.
Bence siz hatayi gelecek planlarinizi ailelere anlatarak yapiyorsunuz.
Cocuk istediginizi, tatile gideceginizi felan anlatmak zorunda degilsiniz.
Zaten aileler herseye karismaya yeterince merakli oldugu icin, anlatmamak daha dogru.
Planlarinizi onlara anlatarak söz hakki vermis oluyorsunuz onlarda fikirlerini beyan ediyorlar haliyle.
yaptığınız hiçbirşeyi söylemeyin. o hatayı en başta bizde yaptık, herseye karışıyorlardı. şimdi eşimde bende akıllandık, hiçbişeyimizi söylemiyoruz. aldıktan veya yaptıktan sonra haberleri oluyor.
Ee o zaman sorun yok. Sanırım kafayı yemiş bir kvalideden başka..
Onu da takma he de geç. Yoksa mutlu olamazsın her şeyi düşünürsen.[/QUOTE her pazar ariyor oglunu kahvalti yptin mi sanki o evde ben yokum ac birakiyorm aksamlari ariyor yemek yedin mi cok uzaktasiniz keske dibimde olsanizda yeme icme bir olsa.diyor uzak dedigi 1 sokak var aramizda
Yeni evlisiniz siz. Bazı analar oğlu gidince karalar bağlar. Bekarken bu kadar yakın değillerdir evlenince can ciğer kuzu sarması olsun isterler.
Kadın alışmaya çalışıyor oğlunun evli olduğuna. Biraz direnerek.
Sen tavrını koru zamanla alışacaktır.
Asla esim de cok istiyor ben strese sokuyorm iyice kendimi hep benm arkamdadir oo annesinin hc dedigini umursamaz
bence yanlış bir şey söylememişler..
hani büyükler gençler için der ya önce bir ayakları üstünde durmayı öğrensinler..
doğru!
kolay mı çocuk büyütmek.
bebek doğmadan masraflar başlıyor ve artıyor.
kiradan bir eve geçseniz kredi ile en azından çocuk okul başlamadan kiranız olmaz..
kayınvalide diye söyleyecekleri her söz de yanlış olamaz
Ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama her anne kendi büyütmek ister bebeğini. Lakin hayatta her şeyin bir bedeli var. Çalışan anne para kazanırken ve hayata daha güvenli bakarken , çocuğuna bir şey alırken daha relax düşünebilirken iyi günde, kötü günde çocuğundan ayrı kalarak bir bedel öder. Çalışmayan anne de çocuğunun yanındandır ama anadan babadan zengin değilse hep 1 maaşa mahkumdur.
Bunun kararını verecek olan sensin.
E o zaman sorun ne? Hayatımızda her yaptığımıza bir şeyler diyecek insanlar vardır etrafta. Evimizin kapısı kapanınca içerde olanların ne düşündüğü dediği önemli bence. Bebek düşünüyorsanız bir engeliniz yok gibi görünüyor bana. Ama işi bırakıcam demişsiniz, sıkıntı olmayacka mı tek maaşla?
Yeni evlisiniz siz. Bazı analar oğlu gidince karalar bağlar. Bekarken bu kadar yakın değillerdir evlenince can ciğer kuzu sarması olsun isterler.
Kadın alışmaya çalışıyor oğlunun evli olduğuna. Biraz direnerek.
Sen tavrını koru zamanla alışacaktır.
Esim.30 yasnda oglum cok erken evlendi o evliligi kaldiramaz ama sen evlenicek yastasn sen kaldirirsn diyor bana
Olmaz esim yazilim.muhendisi 3000 4000 tl para aliyor
Muhasebe iyide bebek oldugunda calismak bile istesem.bakicak kimse yokki burda
Olmaz esim yazilim.muhendisi 3000 4000 tl para aliyor
Her şey göreceli ama 3000-4000 bir eve giren çok yüksek olmayan bir para. tek başına kazanılan iyi bir para ancak ev bazında ortalama
Hele ki yatırım da düşünülürse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?