Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 20 o 28Evlilik surumu olacak olursa ne zamana düşünüyorsunuz.birde sen ve sevgilinizin yaşları kac
Evlilikte ben evet dersem bu yaz olacakBen 20 o 28
Tabiki de derslerim çok iyi bölümüme aşığım asla bırakmam Allah kaza bela vermedikceevlendiginde okula devam.edebilcek misin?
Ama suan da durum pek ic açıcı değil zaten.Benim düşüncem iyi veya kötü bu evliliği yapmak ama tabi bu demek değil ki ayrılmak için evleniyorum asla oyle bişey yok onu çok seviyorum ailesini de çok seviyorum ama olurda ters bi durum olursa bile hemen ilk dk olacak hali yok yine bikac sene geçer o zamana kadar da benim okulum biter okuduğum bölümle ilgili iyi bir ise girerim o zaman hayatta yalnız olmak zor olmaz vs diye dusunuyorum artık çok yoruldum yarını düşün borçları düşün onu düşün bunu düşün
normalde bekle derdim ama annen vicdanini kaybetmis. kaymakamlik yardim kuruluslari vs cok da gercekci degil artik. hele bir de arkasinda kimsesi olmayan bir genc kiz icin. biz buradan senin hayatinin ayrintilarini sevgilinin huyunu suyunu sadece senin yazdiklarinla ve burada okuyup ya da yasayarak tecrube edindiklerimizle bilebiliriz isin buyuk kismi sende. evlilik buyuk sorumluluk. hadi ben evlendim bittiyle olmuyor. sevdiginle herseyi konusarak dogru karar vermeye calis. seni buraya yazmaya iten sebepleri sevdiginle konus. dilerim en iyisi okur hakkinda.Tabiki de derslerim çok iyi bölümüme aşığım asla bırakmam Allah kaza bela vermedikce
Boşanmak kolaydı zaten adam psikopat çıkarda pesini bırakmaz sa bu önerinizi yinelersinizBen de böyle düşünüyorum.
En iyi ihtimal güzel bir evliliğin olur
En kötü ihtimal mezun oluncaya kadar sıkıntı çekmezsin, kalacak yer, geçinme derdin olmaz . Bakarsın olmuyor yürümüyor iş bulur boşanır kaçarsın. Tabi ki kimse boşanmak için evlenmiyor ama şu anki önceliğin anı kurtarmak olmalı.
Hangi bölümde okuyorsun? Eger ilerde eline ekmegini alabilecegin gecerli bir meslegin olacaksa bir yolunu bulup canını dişine takıp gerekirse ailene yazlari olabildiğince sabredip bekle derim. Okulunu bitir. Insallah tabi iyi biridir erkek arkadaşın ve ailesi ama el sonuçta içlerine girmeden hiç bilemezsin pişman da olabilirsin. Dışardan anlaşılmaz o iyilikler kötülükler. Allah yardımcın olsun..Ben 20 o 28
Hahahh inanin herşey çıkabilir de psikopat çıkamaz bana daha sadece 1 kere bağırdı şiddet falan zaten sifir basim agrisa hastahaneye sürükler:)Boşanmak kolaydı zaten adam psikopat çıkarda pesini bırakmaz sa bu önerinizi yinelersiniz
Boşanmak kolaydı zaten adam psikopat çıkarda pesini bırakmaz sa bu önerinizi yinelersiniz
Kafanı çoook kk taşlara vurursun ..evlenip okulu bitiremeyebilirsin ..esin baskı yapıp eğitimini yarım biraktirabilir ..bunun yanında ,hem okul hem evlilik ağır gelebilir, okul yine tehlikeye girer ..Merhaba hanımlar,uzun zamandır okuyorum bdv yi artık bende yazma gereği duydum.Üniversitede ilk senem bu arada ailemden farklı bi şehir ama çok yakın bi sehir.Oyleki okula servisle gidip gelinebiliyor baska şehirde olsa.Her neyse benim annem çok geçimsiz bi insan ama hastalık derecesinde.Yani ben tahammülsüz değilim bundan eminim çünkü bu yasima kadar annemle ettiğimiz kavgalarda ona asla cevap vermediğim gibi her kavgadan sonra sakinlesince bi psikoloğa gidelim rahatlarsin dedim daha çok kavgalar etti.Bu arada 3 kardeşim var babam yok yani gorusmuyorum ve ev işleri çocuklar tam 10 yaşımdan beri uzerimde.Annem ben çalışıyorum diyerekten asla hiç bir ise elini sürmedi bide yaşı bana yakın bi erkek kardeşim var hep onun yanında bana hizmet etmek zorundasın sen kızsin bilmem ne diye diye erkek kardesiminde kendini benden üstün görmesine sebep oldu.Bazen duzgunce sakince bişey söylesem bile kardeşim kalkıp dövüyor beni ve annem kardeşime HAKETMISTIR ELINE SAGLIK diyor.Bunları artık bunyem kaldirmamaya başladı geçen sene yazın sol tarafım kısmı felç gibi birşey oldu.Yine herhangi bi kavgada annem Allah elini ayagini yamulttu falan diyordu.En son Allah yuzume bakti ve devlet yurduna yerleştim .Tabi bu sırada annem dahil hiç bir aile üyesi arayıp halimi bile sormuyor Teyze dede anneanne...Ve şimdi cok zor bir kararın kiyisindayim.Çok sevdigim ve beni de çok seven bi erkek arkadaşım var .Ailesi falan ben ne iyilik yaptimda Allah beni bu insanlarla karşılaştırdı dedirten cinsten ve erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti.Normalde okul bitmeden istemiyordum ama şimdi yaz tatilinde yurt kapanınca bile kalacak yerim yok bırakın 4 seneyi... Vel hasil ben ne yapmalıyım eğer evlenirsem kafamı taşlara vurur muyum? Çok korkuyorum nolur yardımcı olun
Adamın kötü ve hatta psikopat çıkma ihtimali, yakın zamanda kısmi felç geçirmiş saçını süpürge eden kızını evden gönderen bi annenin yanında neler çekeceği ihtimalleriyle karşılaştırınca %10a 90 gibi kalıyor.Boşanmak kolaydı zaten adam psikopat çıkarda pesini bırakmaz sa bu önerinizi yinelersiniz
Haklisin kucuk yerlerde dedikodu çok olur amacına odaklanıp BUNLARa kulak tıkamak gerekiyo. Sizin dediğinize gore kucuk yerlerdeki kızlar hiç okumasın. Asil böyle dedikoducu pis zihniyetin içinden siyrilmak için okuyacaksın. Evlendikten sonra bitiride bari okulunu en azindanBenaslindayoum annesi kiza eve gelme o... yap diyor bakin bir de sizin dediginiz gibi yardim kuruluslari kaymakamlik falan gercekten yalan artik hele tek basina arkasinda kimsesi olmayan bir genc kiz icin. bana kalsa da evlenmesin yazin calisacak bir is bulsun ev tutsun falan ama yasadigi il bunu kaldirir mi? hele bir de kucuk bir ilse dedikodu alir basini gider bu sefer kiz okulundan da olur. iki ucu pisli degnek ama sun icin sanirim en iyisi yuva kurmasi.
Birkaç mesaj önce yazmıştım bunu :) Bende bunu dusunuyordum ama bu sene rektörlük yaz okulu olmayacağını duyurduZala15 canım bir iki dersinin finaline girme yaz okuluna bırak. Yurt almak zorunda o şartlarda.
Pardon canım görmemişim.Birkaç mesaj önce yazmıştım bunu :) Bende bunu dusunuyordum ama bu sene rektörlük yaz okulu olmayacağını duyurdu