Allah'ım yardim ettt

Öğrenci olduğun şehirde mi yaşayacaksın peki evlendiğinde ...ayrı evin olacaksa kv kp ile yaşayacaksan ayrı mahallelerde oturcaksan bunlar ilerde sorun olmaması adına önemli şeyler en önemlisi okulu bitirmene engel olmayacaklarsa iyi düşün taşın öyle evliliğe karar ver evlilikte kolay değil ve aynı evin içine girdiğinde insanın gerçek yüzünü görüyorsun

Aynen anlattıklarınıza katılıyorum ve konu sahibine de çok üzüldüm bende buna benzer bir çocukluk ve gençlik yaşadım aklıma onlar geliverdi birden. Ben de sizin yapmayın dediğiniz hatayı yaptım dediğiniz gibi oldu bazen o çok sevdiğiniz insan bile sizi öyle vurabiliyor inşallah sen hep mutlu ol yavrucuğum. Yaşadığın en kötü günün bu günün olsun bu da son olsun.

Zala ben evlenmenden yanayim aslinda.
Şöyle bir düşününce seni döven kardesinden, evden kovup git or..luk yap diyen ANNENDEN daha kötü ne olabilir ki hayatinda?
Evlenmek öyle sanıldığı kadar kötü degil ayrıca. Kisilere bagli bir durum sadece.
Anlayisa merhamete bagli.
Gercekten hicbir caren kalmadiysa evlen.
Kadin siginma evi falan onlar da bana hic sicak gelmiyor açıkçası. Allah kimsenin caresiz kalmasina izin vermesin.

Sizi ve makûl fikirlerinizi çok seviyorum

Bu hayatta herşey olabiliyor canım maalesef

bu konularda değil diğer konularda tepkiler önemli.
yazdığım gibi denemeden bilemezsin.
evlilikle ilgili hayallerini beklentilerini açık açık konuştun mu sevgilinle?

bu konularda değil diğer konularda tepkiler önemli.
yazdığım gibi denemeden bilemezsin.
evlilikle ilgili hayallerini beklentilerini açık açık konuştun mu sevgilinle?
Evet en uzak olduğum konu bebek zaten o suan ne desem sen nasıl istersen oyle 9olacak diyor sana asla baskı yapmam diyor anne babasıyla da bi alakamiz yok yani çok iyiyiz ama yakın oturma falan gibi bi durum yok.Bunlar dışında ben yurtdışına gitmek yaşamak veya sadece gezmek istiyorum bunlara da çok sıcak bakıyor benim ufkumu açıyorsun diyor

Şöyle ki iller farklı olmasına rağmen çok yakınlar şehir içi ulaşım gibi maksimum 45 dk sürüyor burda iyi bir üniversite var yatay geçiş yapmayı denecegim seneye ama bu 1 sene içinde servisle gidip gelecegim

+1 evleneceksen bile sahipsiz olduğunu hissettirme

inşallah çok mutlu olursun.

R
Eğer kyk yurdu ise oraya 12 ay para ödenir yani aslında sen orada yaşamasan bile para ödüyorsun yazın istediğin gibi orada kalabilirsin

inşallah çok mutlu olursun.

Bir arkadasa kizmisin ama doğru önerilerde bulunmuş.
183 u ara durumunu anlat.
Olmadı yazlık bir yerde ise gir otelde kal.
Okulun bitip ise girmeden evlenmek büyük risk.
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.

R
Eğer kyk yurdu ise oraya 12 ay para ödenir yani aslında sen orada yaşamasan bile para ödüyorsun yazın istediğin gibi orada kalabilirsin
Yaz okulu staj dışında yurtta barınmak isteğe bağlı değil hanımefendi evet para ödeyeceğim herkes ödeyecek ama kalamiyorum stajm yaz okulum olmadığı icin

Zala seni kimden isteyecekler ailen ne tepki verecek sorun çıkarmasınlar mı sana

8
Zala seni kimden isteyecekler ailen ne tepki verecek sorun çıkarmasınlar mı sana
Suan da zaten aile üyelerinin hiç biri arayıp sormuyor bile aylardır yurttayim teyzelerim dedem ananem babam kimse nasılsın demek için bile aramadilar oyle Kız isteme falan olmasın istemiyorum düğünde istemiyorum zaten olursa sadece nikah olsun

Devlet yurdunda kalmıyor musun ?
Bende kalıyorum yazın nöbetçi devlet yurdunda kalınıyor hiç bir şey göstermeden. Anlamadım hangi şehrin kyk sı bu

Ailesi sonra bu durumu yüzüne vurmasın mı olmadı sen istemeden önce son görevini yap dedene yada annene söyle tepkilerini ölç ondan sonra karar ver söylemezsen kçtü sen olursun yine

Çok uzatma zala evlen okul bitene kadar da sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…