Allahıma çok şükür hamileyimm.değerim 371.92

nurten34

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
304
3
316
43
İstanbul
arkadaslar bişey sorucam.transfer24 nisanda yapıldı.kanda 4 mayısta baktırdım.sizce değer çoğul gebekilmi?3 tane embriyo yerleştirilmişti.dr.ayın 13 ünde çağırdı.

gözün aydın cnm. sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

tebrikler hayırlı olsun
çoğul yada tek olmasının ne önemi var güzelim sonucu güzel olsun
inşallah allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canımmm allahım tamamına erdirsin insallah bebislerini sag salim kucagına alırsınnn darısı bizim basımıza

ayy canım cok cok tebrikkk ederim...

nurtenciimm ümit vermiş olmak istemem ama 3 embriyonun bence 3 ü de geliyor...

üçüz teyzesii oluruz artık :))) canım bizlere de dua et olur mu coook cook ihtiyacım var saol..
tekrar tebrik ederim

arkadaslar bişey sorucam.transfer24 nisanda yapıldı.kanda 4 mayısta baktırdım.sizce değer çoğul gebekilmi?3 tane embriyo yerleştirilmişti.dr.ayın 13 ünde çağırdı.

canım benimde 12 günüm geçen cumartesiydı benimde değerim : 352.94 çıktı ve bende senin gibi çook merak ediyorum ama doktorum beni bu perşembe çağırdı ben senden önce haber alıcam sanada haber veririim ikimiz içinde hayırlısı olsun inşallah allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallaah

amin cnm allah isteyen herkese nasip etsin.çok zor bir süreç.hayırlısı inşallah.mutlaka haberlerin bekliyorum.

tebrıkler canım buyuk ıhtımal ıkızdır..............hayırlı ols canım............

tebrikler allah tamamına erdirsin değerin yüksekçe bellimi olur bir beklerken birkaç gelio olabilir önemli olan sağlıklı bebişler olsun.mutluluğun daim olsun darısı başımıza..

ayyyyyyyyyy kendim hamile kalmış kadar sevindimmmmmmmmmm kızlarr allah sağlıklı sıhattli çoğul gebelikler nasip etsin darısı bizlerin başına dualarınız bizdende eksik etmeyinnn kaçıncı denemeniz yaşınız kaç problem neydi... sakıncası yoksa bunlarıda söylermisiniz

hayılı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına aldığın günüde gösterir inşallah.dua et bizlerede bizde bu mutluluğu yaşayalım allah bizlerede nasip eder inşallah birsürü bebiş

canım tebrık ederım ... allah kucagına almayı nasıp etsın .. guzel gunler nasıp etsın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…