ayyyyyyyyyy kendim hamile kalmış kadar sevindimmmmmmmmmm kızlarr allah sağlıklı sıhattli çoğul gebelikler nasip etsin darısı bizlerin başına dualarınız bizdende eksik etmeyinnn kaçıncı denemeniz yaşınız kaç problem neydi... sakıncası yoksa bunlarıda söylermisiniz
hayılı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına aldığın günüde gösterir inşallah.dua et bizlerede bizde bu mutluluğu yaşayalım allah bizlerede nasip eder inşallah birsürü bebiş
tebrık ederım allah saglıkla kucagınıza almayıda nasıp etsın ınsallah
ayy canım cok cok tebrikkk ederim...
nurtenciimm ümit vermiş olmak istemem ama 3 embriyonun bence 3 ü de geliyor...
üçüz teyzesii oluruz artık :))) canım bizlere de dua et olur mu coook cook ihtiyacım var saol..
tekrar tebrik ederim
nurtencim ben bugün doktora gittim ikizmiş canım 2 tne keseyi gödük 3.ye kesin karar veremedi ama gebelik kesesi değil herhalde dedi ...seninde muhtemelen ikiz yada üçüzdür allahın izniyle ...
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
herkese tek tek teşekkur ederim.sizlerin dualarıyla ve desteğiyle bu sonucu elde ettik.sizlere çok çok çok teşekkur ederim.Allah hepinizden razı olsun.yuce rabbim hepinizin gonlune gore verir inşallah.
cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.beraber anne olucaz inşallah Allahın izniyle.
Canım hayırlı olsunben seni tebrik ettim diye hatırlıyordum ama mesajı bulamadım. Etmemiş olabilirim bu aralar kafam dalgın çok sevindim sonucun pozitif olmasına aynı zamanda hamile kaldık( inşallah tabi ). Şu keseleri de bir görürsek hayırlısıyla. Değerin bayağı yüksek; ben de çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum. Benim de 11.gün değerim 190 çıktı. Bir belirti var mı şu an ne hissediyorsun?
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah, isteyen herkesin tabi. Tüm annelerin ve anne adaylarının da anneler günü kutlu olsunalkisalkisalkisa.s.[/QU
ben de hatırlamıyorum :)))) çok teşekkur ederim olsunnn sonuçlar güzel olsun.şuan hiç bir sey hissetmiyorum.sadece ara ara adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ama sadece ayaktayken.onun dışında hiçbirsey hissetmiyorum.sen nasıl hissediyorsun kendini.keseleri gorme heyacanı sardııı hem de nasıll.gecmiyor gunler.ben de senin anneler gununu kutlar mutlu huzurlu hayırlı bir 9 ay gecirmen dileğiyle...Allahım yardımcın olsun.
sağol canım inşallah hayırlısıyla birlikte anne olcaz allahın izniyle ..ama inan bana tedirginlik bitmiyor ben şimdide 18 mayısı bekliyorum kalp atışlarını duymak için doktora gitcemde onlara kötü bir şey olcak diye çok korkuyorum ama allahım koruyor meleklerimizi....[/
psikologlar derki içinde nasıl birşey yesertirsen onu doğurursun.bu nedenle çok rahat olmalı ve olumsuz asla düşünmemeli.tabiki heyecan olmalı ama olumsuzluk asla.ben de heyecandan suan o kadar heyecanlanıyorum ki,anlatamam.hayırlı huzurlu mutlu bir 9 ay gecirmen dileğiyle.Yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
tbler canim allah kalbindekini versin bir yada iki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?