Allahıma çok şükür hamileyimm.değerim 371.92

cnm çok teşekkur ederim.darısı tüm isteyenlerin başına.İlk once cok inanarak başladım tedaviye,ve tedavi boyunca hep kendimi mutlu etmeye çalıştım.sorun ne olursaolsun bence ilk once inanmak gerekiyor.ve Allahıma çok şükür bu mutlulugu bize yaşattı.eşimde bir problem yok.benim 3cm lik çikolata kistim var.27 yaşındayım 1.denememizdi.Rabbim senin de gonlune gore verir inşallah.

hayılı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına aldığın günüde gösterir inşallah.dua et bizlerede bizde bu mutluluğu yaşayalım allah bizlerede nasip eder inşallah birsürü bebiş

çok teşekkur ederim.Dualarım hep sizinle.Rabbim senin de gonlune gore verir inşallah.Allahım sana bir sürü bebiş versin.

dualarım hep sizinle.Alahım gonlune gore verir inşallah.sana da bu mutluluğu yasatsın.

herkese tek tek teşekkur ederim.sizlerin dualarıyla ve desteğiyle bu sonucu elde ettik.sizlere çok çok çok teşekkur ederim.Allah hepinizden razı olsun.yuce rabbim hepinizin gonlune gore verir inşallah.

nurtencim ben bugün doktora gittim ikizmiş canım 2 tne keseyi gödük 3.ye kesin karar veremedi ama gebelik kesesi değil herhalde dedi ...seninde muhtemelen ikiz yada üçüzdür allahın izniyle ...
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.beraber anne olucaz inşallah Allahın izniyle.

gözün aydin canim allahim tamamina erdirsin insallah ve saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin
rabbim anne olmak isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu insallah

herkese tek tek teşekkur ederim.sizlerin dualarıyla ve desteğiyle bu sonucu elde ettik.sizlere çok çok çok teşekkur ederim.Allah hepinizden razı olsun.yuce rabbim hepinizin gonlune gore verir inşallah.

Canım hayırlı olsun ben seni tebrik ettim diye hatırlıyordum ama mesajı bulamadım. Etmemiş olabilirim bu aralar kafam dalgın çok sevindim sonucun pozitif olmasına aynı zamanda hamile kaldık( inşallah tabi ). Şu keseleri de bir görürsek hayırlısıyla. Değerin bayağı yüksek; ben de çoğul gebelik olduğunu düşünüyorum. Benim de 11.gün değerim 190 çıktı. Bir belirti var mı şu an ne hissediyorsun?
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ınşallah, isteyen herkesin tabi. Tüm annelerin ve anne adaylarının da anneler günü kutlu olsunalkisalkisalkisa.s.

cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.beraber anne olucaz inşallah Allahın izniyle.

sağol canım inşallah hayırlısıyla birlikte anne olcaz allahın izniyle ..ama inan bana tedirginlik bitmiyor ben şimdide 18 mayısı bekliyorum kalp atışlarını duymak için doktora gitcemde onlara kötü bir şey olcak diye çok korkuyorum ama allahım koruyor meleklerimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…