Allahıma şükrolsun dördüzlerim dogdu

kuzzum28

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
77
0
286
Kocaeli
dördüzlerim oldu arkadaşlar ben taburcu oldum ama onlar hastanedeler küvvezdeler bebişlerim benim inşallah iyi olurlar...a.s.

gozun aydın canım Rabbim hayırl sagllıkla buyutmeyı nasıp etsın
foto eklersen cok sevınırız

hayırlı olsun canım...
dördüne de maşallah :teytey:
bir an önce yavruların yuvalarına gelirler sağlıkla inşallah a.s.

Tebrikler canıma.s. Allah analı babalı büyütsün bebişlerini..
Sağlıkla alırsın bebeklerini inşallah

gözünüz aydın olsun cnm

RABBıM hayırlı evlatlar etsin

sağlıklı uzun ömürler diliyorum

hayırlı olsun en kısa zamanda kucağına alabilirsin inşallah bu arada kolay gelsin dördüne bakmak biraz zor olacak..............

Allah nazarlardan saklasın geçmiş olsun kuzzum Bebişlerine Allah uzun ömürler versin

kaç haftalık doğum yaptın canım

gözün aydın cnm hayırlı olsun sağlıklı olsunlar kaçıncı haftada doğum yaptın

canım tebrik ediyorum seni. ne kadar zor bi şey olsada sen dört evladındanda vazgeçmedin.inşallah hepsi iyi olurlar.

Hayy maşşalllah yaaa,
Sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin Rabbim ınşallahh..
Ben de kaç haftada doğum yaptığını merak edenllerdenim..

maşallah 4 tane hemde
ben bi tanesini bile doğuramıyorum maalesef
allah sağlıklı uzun ömür versin anne babayıda tebrik ederim

allah hepinizden razı olsun herkeze ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar arkadaşlar 32 hafta 10 günlük dogdular buzamana gitmesine gittigim hastanedeki doktorlar bile şaştılar allahıma cok şükürler olsun ben suana kadar ozel doktoruma gidiyordum arkadaşlar dogumu kartal da ozel hastanede düşünüyordum onceden konuşmuştum ama dogum sancısı başladı azcık serum taktılar geçmedi ozel doktorum gidin dedi eşim aradı doktoru doktor dedi acılma yoksa dedi hastanede kalması lazım gecesi 250 tl zartı zurtu hariç ona gore gelin dedi bizde gitmeden kaynarca nenehatuna saptık orda doktor akşam uzre tabiki doktor biz yapamayız burda dedi bastık zeynep kamile gittik orda oldu dogum cok sükürler olsun bi sıkıntda yaşamadım sorularınıza tam cevap yazdım sanırım arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…