canım benim yazmıştım ama belki gormemiştirsin 1200 1450 1600 1570 dogdular cok şükür küvvezdede nekadar kalcaklar belli degiller bakalım sagselim olsunlarda saglıklı iki ay olsun farketmez sonunda saglıklı olsunlarda allah herkezin bebişlerini bagışlasın amin...
valla helal olsun allahım çocuklarını saglıcakla kucagına laayı nasip etsin canım sonrada sana kat kat yardım etsin canım işin çook zor :) am çok güsel zorluk bunlar benimkiler şimdi emekliyo ikisi arkamdan gelio emekleye emekleye çok güzel yhaa allahım isteyen herkese nasip etsin..
ohh cok güzel haber canim benim insallah digerleride cabuk toparlanip cikarlarr oyyy eve geldiklerini bir düsünsene 4 minik biri bir yerden biri bir yerden bagircak.insan hangisini sevcek sasardi ya:)) ben hep ikiz halal ettim insallah benimde ikizlerim olur:))ya ne sansli bir annesin ya bir tasla 4 melek:)rabbim nazardan korusun insallah cabuk kavusun
ay yaa bu forumda bir ilk sanırım..
sitemizin ilk 4üzleri olsa gerek..
Allah size bağışlasın onları canım çok sevindim...
isimleri ne olacak..
bu yeni bebeişlerden başka çocuğun varmı?
ayyy ne meraklı oldum ayol!
neyse canım Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah....
maşallahhhhhhhhhh allahım bebişlerini sağlıkla size bağışlasın cok güzel bi haber bu cnm cinsiyetleri ne meleklerinin inşallah sağ salim evlerine gelirler cnm tebrik ederim a.s.